Plamienie po okresie
-
Hej. Może któraś z Was tak miała. Wariuje już A do lekarza mam dopiero w poniedziałek. Od 2 dni mam brazowe plamienie ale takie delikatne. Jak się podetre papierem przy wysiłku pojawia się na bieliźnie. Do tego ból podbrzusza lekki. A dzisiaj w toalecie po podtarciu papierem oprócz brązowego plemienia była hmmm... nawet nie wiem jak to nazwać ale taka mała kulka czy to mogło być jajeczko? Okres miałam 26 maja. Proszę o odpowiedź okres miałam tydzień temu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2019, 19:50
-
U mnie również występują plamienia, brązowe skrzepy od ok. 8 miesięcy, to w zasadzie było jak stwierdzili u mnie wzjg, tak to przynajmniej łączę.
W maju byłam u ginekologa, ale nie potrafił mi tego rozsądnie wyjaśnić, była torbiel na lewym jajniku co prawda, ale wchłonęła się (w międzyczasie byłam na akupunkturze) tydzień później ponownie poszłam na kontrolę i ginekolog stwierdził, że jej nie ma. W czerwcu był ładny płodny cykl bez żadnych plamień natomiast sytuacja się powtórzyła w tym cyklu po raz kolejny plamienia i brązowe skrzepy, byłam na kontroli w 5dc bo myślałam, że to znowu jajnik, bolał mnie ponownie z lewej strony natomiast na USG w
nie stwierdzono torbieli. Natomiast co mnie zdziwiło endometrium szerokości 39mm. Czy któraś z Was spotkała się z takim wynikiem? -
Mał_gośka wrote:taka mała kulka czy to mogło być jajeczko?
Komórka jajowa może mieć maksymalnie 0.2 mm średnicy.07.2015 - początek starań
2017 - kiepska morfologia, ruchliwość, żywotność
07.2017 - HSG (ok), fragmentacja DNA 36%
03.2018 - laparoskopia: lewy jajowód niedrożny -