Planowanie płci
-
WIADOMOŚĆ
-
hej - jestem tu nowa - my też planujemy dziewczynkę - co tego co wiem to trzeba przed owulacją 2-3 dni, dodatkowo myć się płynek z ph 3,5 taki jest lactacyd tylko nie ten zwykły a któraś jego odmiana - jest m.in w rossmanie i na opakowaniu pisze.. dodatkowo brać vit C, dieta bogata w wapń - suplementy wapń - magnez, tu u was przeczytałam o cantagusie i zaraz się tym zainteresuje tylko póki co testuje to w teorii bo mąż ma bakterie w nasieniu i nici ze starań ale jak tylko się wyleczy..
-
Tu jest istna kopalnia wiedzy na ten temat http://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/czy-mozna-i-jak-zaplanowac-plec-dziecka-chlopiec-dziewczynka-1147/index6845.html
Na płeć ma wpływ sporo czynników: ph, dieta, minerały, suplementy, jony, poziom hormonów, czas współżycia (ale o dziwo teoria Shettlesa jest wątpliwa)
Nie ukrywam, że i ja próbuję trochę pomóc szczęściuvivien lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyvivien wrote:Ulcio jestes w trakcie staran o dzidziusia??
i tak i nie
ze względu na charakter mojej pracy chciałam urodzić w czerwcu stąd staraliśmy się w lipcu, w sierpniu i we wrześniu niestety z racji moich problemów z tarczycą się nie udało
strasznie bym chciała mieć jeszcze jedno maleństwo dlatego postanowiłam spróbować teraz w styczniu jak się nie uda to chyba na razie odpuścimy
amorcito lubi tę wiadomość
-
To dobrze się składa, bo mnie czeka jeszcze sporo badań i wizyt w marcu - może do kwietnia coś lekarze zaradzą i akurat będę mogła się już starać z dobrymi wynikami
Ewelcia lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Moim zdaniem cos jest w tym kalendarzy chińskim Sprawdziłam wszystkie kolezanki, pół rodziny i tylko w 3 przypadkach chłopcy powinni byc dziewczynkami
Ja w poprzedniej ciąży chciałam chłopca, w 12 tyg lekarz powiedział ze bedzie dziewczynka, wg kalendarza sie zgadzało. Ciąża zakończona niepowodzeniem, teraz startujemy od nowa, wg kalendarza w marcu bedzie CHŁOPIEC ale szczerze mówiac jest mi juz wszystkojedno byle by sie urodziło i zdrowe było -
nick nieaktualnyHej dziewczyny mój M marzy o dziewczynce, ja też w sumie chciałabym dziewczynkę ale że planujemy pierwszego dzidziusia to teraz modle się żeby w ogóle się udało zafasolkować a jak płeć będzie to już mi teraz obojętne oby był w końcu ten upragniony bobasek . Powodzenia zyczę wszystkim
Ewelcia lubi tę wiadomość