plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
BellaRosa wrote:Zosiu tylko, ze ja już głupieje Bo w końcu nie wiem, czy jest ze mną coś nie tak i nie mam owulacji czy owulacja była i jestem zdrowa W dodatku jak zignorowałam te temp i ovu zaznaczył owulacje to wykres wyglądał prawie książkowo... Na razie zignoruje te temp żebyście obczaiły jak to wygląda... Może wy będziecie umiały mi powiedzieć czy ta owu była czy nie
no tylko on ci zaznaczył20 a mi wygląda na 19...
a wiesz dlaczego tak ci zaznaczył? bo szyjkę codziennie wpisywałaś. jak wykasujesz te z dni sprzed np z dnia 17 i 18 to będziesz miała idealnie 19
ja też tak miałam i pisałam o tym tutaj. nie byłam pewna obserwacji szyjki i odznaczyłam i mi przesunął o 1 dzień chamszczak owulację.... więc teraz nie wpisuje szyjki. -
nick nieaktualny
-
No niestety to tylko program Najlepiej samej zaopatrzyć się w jakąś specjalistyczną ksiażkę (ja np. mam "Naturalne Planowanie Rodziny" dr Roetzera) i to ją traktować jako "wyrocznię"... Polecam zresztą powyższą książkę, jest cieniutka, ale treściwa
-
Cholera no to ja się morduje cały miesiąc, grzebie sobie paluchami w celach naukowych po to, żeby ovu mi źle pozaznaczał???? Ta strona jest bardzo niewiarygodna... jak będę miała wizytę u gina to wydrukuję to w 3 wersjach (bez szyjki, bez owulacji i z owulacją) i zobacze co mi lekarz na to by powiedział
-
Najnowsza wersja tabelki:
klamka................4...........35lat......22.10......warszawskie
plemniczka..........2...........28lat......22.10......śląskie
BellaRosa...........1...........24lata.....22.10......Lubelskie
gadgeta............12...........32lata.....28.10......kujawsko-pomorskie
Mała29.............86............29lat......31.10......UK...P.podkarpacie
Sandraa.............5............22lata.....05.11.......wielkopolska
zosia-ktosia........4............29lat.......07.11......łódzkie
monisia24..........11...........24lata.....09.11......podkarpacie
muzarcia.............1............30lat......11.10......opolskie
kiti......................3...........24lata.....11.11......małopolskie
mauysia..............7...........30 lat.....13.11......wielkopolskieWoseba, kiti, zosia-ktosia, muzarcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
widzę że nasza tabelka rośnie
-
nick nieaktualny
-
Bella co do tego ze jak wycofalas temperatury ovufriend Ci owulacje zaznaczyl to jak dla mnie to calkiem normalne. I bardzo dobrze ze tak sie dzieje, to znaczy ze bierze pod uwage wszystko. Faktycznie tamte temperatury zaburzaly Ci na to pogląd i wykluczaly owulacje. Ale jesli faktycznie takie mialas te temperatury to ja bym ich niewykasowywala.. co do szyjki, to jesli ktos na 1000% wie ze umie to dobrze okreslac to ok dobrze ze wpisuje, ale jesli tak na czuja i sie zastanawia czy dobrze czy zle ją wyczuwa to niepotrzebnie wprowadzac sobie tym balagan i niejednoznacznosc. Dlatego ja wogole szyjki nie wpisuje. Wystraczą same temperatury, sluz, esentualnie testy owulacyjne by wyznaczyc owulacje.. No i jasne ze czasami program sie moze pomylic, ale w sumie jesli nie ma monitoringu to nikt na 1000% procent nie bedzie wiedzial czy byla owulacja czy nie, czy to program, czy nawet sam lekarz