plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zosia-ktosia wrote:Fedra wrote:AGA 30 wrote:Rucia wrote:Jaka @ O czym ty mówisz
Freda miała chyba sny o @ he he!!!!
o jakie Wy kochane jesteście
no ja moge jedynie snić o tym ze @ nie przyszła
a to śnij, rób co chcesz byle zadzialało:)
ha ha ha ok to sie zaraz idę na chwile położyć to może jak się przyśni to już nie przyjdzie
fajnie tak mieć choć przez chwilę nadzieję że się udałozosia-ktosia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
zosia-ktosia wrote:mauysia wrote:Kurde, normalnie szkoda, że nie mam zapałek, bo przydałyby mi się mi do podparcia powiek........
ja dziś mam to samo..
zero motywacji do roboty, ziewam co chwila, a ten deszcz za oknem nastraja tylko do jednego: SPANIA !!!
a ja sobie zaraz drugą kawkę machnę
własnie skończyłam opracowywać jeden test i napisałam nudną prace z prawa gospodarczegouff coś do przodu poszło
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
zosia-ktosia wrote:wczoraj ćwiczyłam trochę z hula hop.. i dzis nie mogę się dotknąć
boczki i brzuch bolą.. baaa nawet bardzo bolą
no bo dorwałam sie do tego hula hop jak szczerbaty do sucharów a potem narzekam..
Ale jakże słodki ten ból...zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
Z drobnymi popraweczkami...
BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(26/30.07.2013)
gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
Kasiulek215........5...................25lat..........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
patik....................1...................24lata......06.01................śląskie.
zosia-ktosia........6....................30lat.......11.01..................łódzkie
Dora...................2...................30lat.......13.01..................pomorskie
gocha04.............7...................27lat.......14.01.................mazowieckie
Beata.................6...................29lat.......14.01.................mazowieckie
aneczkaaa1985...30................27 lat......15.01................warm-mazurskie
Fedra..................53.................28lat......16.01.................małopolskie
Mała29.............89...................29lat.......17.01................Wielka Brytania
samira.............17...................37lat.........19.01..............śląskie
anna_w...............9...................30lat.......20.01................lubelskie
blondi22.............2....................22lata......25.01................mazowieckie
Kleopatra............6...................29lat.......25.01..............pomorskie
natusia...............3.....................27lat.......26.01................kuj-pom
Rucia ..............15....................26lat........30.01................mazowieckie
kopciuszek126....14..................29lat........31.01...........łódzkie
Shagga_80........3.....................32lat...... .31.01.................łódzkie
иιєиσямαℓиα.... 4(po poronieniu)... 31lat.... 31.01.......dolnośląskie
mauysia.............5.....................31lat.......31.01.................wielkopolskie
LuSiA:)...............4.....................22lata......??.01...............Niemcy
Malvinka.............4.....................25lat.......??.01...............dolnośląskie
Wsk...................8....................23lata......??.01.................
Woseba...............13(odwołane)......24lata......02.02................południe Polski
anusia84.............8...................29lat........02.02................dolnośląskie
Sandraa.............8.....................22lata.....04.02...............wielkopolska
Libra...................4...................30lat........04.02.................łódzkie
ewela84..............7...................28lat........06.02................świętokrzyskie
Amicizia ............2………………….26 lat.......07.02................małopolskie
AGA30...............26..................30lat.......7.02.................opolskie
muzarcia............1.....................30lat.......?????................opolskie
kiti..........................5................24lata.....?????................małopolskie
Effcia........................5.............28lat........??.04.........wielkopolskie
klamka...................4................35lat........????................mazowieckieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2013, 13:51
-
zosia-ktosia wrote:mam pytanie.. po umyciu włosów robia mi sie "koltuny", czy odzywka pomoże w rozczesaniu ich? bo ja zawsze wyrywam tyle włosów choc sie staram być delikatna..
tylko odżywka bez spłukiwania..
Na 100% pomoże. Przez odżywkę włosy robią się śliskie i się o wiele łatwiej rozczesuje.
Chyba masz super zdrowe włosy, skoro nie używałaś nigdy odżywki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2013, 13:58
-
mauysia wrote:zosia-ktosia wrote:mam pytanie.. po umyciu włosów robia mi sie "koltuny", czy odzywka pomoże w rozczesaniu ich? bo ja zawsze wyrywam tyle włosów choc sie staram być delikatna..
Na 100% pomoże. Przez odżywkę włosy robią się śliskie i się o wiele łatwiej rozczesuje.
Chyba masz super zdrowe włosy, skoro nie używałaś nigdy odżywki!
oj Mauysiu jak ide do fryzjera to się dziwi zawsze że takie zdrowe, końcówki nie rozdwojone:) gęste, dużo. cieszą się przez pierwsze kilka minut że mają co robić, ale jak przychodzi do strzyżenia, układania to mina im się zmienia.. mam ciężkie do ułożenia włosy..
teraz jak są długie to po myciu się plączą..
ok to ide do rossmanna po pracy:) -
nick nieaktualnyZośka mi też bardzo plątały się włosy po umyciu, robiły się kołtuny, włosy mam z natury gęste jest ich dużo. Któregoś pięknego dnia tak mnie doprowadziły do szału, że poszłam do fryzjera wycieniowałam je najbardziej jak się tylko dało, i teraz mam problem rozczesywania z głowy.
zosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:mauysia wrote:zosia-ktosia wrote:mam pytanie.. po umyciu włosów robia mi sie "koltuny", czy odzywka pomoże w rozczesaniu ich? bo ja zawsze wyrywam tyle włosów choc sie staram być delikatna..
Chyba masz super zdrowe włosy, skoro nie używałaś nigdy odżywki!
oj Mauysiu jak ide do fryzjera to się dziwi zawsze że takie zdrowe, końcówki nie rozdwojone:) gęste, dużo. cieszą się przez pierwsze kilka minut że mają co robić, ale jak przychodzi do strzyżenia, układania to mina im się zmienia.. mam ciężkie do ułożenia włosy..
teraz jak są długie to po myciu się plączą..
ok to ide do rossmanna po pracy:)
cześć dziewczyny... będę tutaj rzadziej... robię odwyk;)
dostałam propozycje dodatkowej pracy na dwa miechy za całkiem niezłą kasę, więc się zgodziłam... przyda się na jakieś badania albo dla przyszłej fasolki;)
ale na wasze wykresiki codziennie zerknę
Zosia... mam ten sam problem z włosami... używam tej odżywki http://www.glisskur.schwarzkopf.pl/glisskur/pl/pl/home/products-solutions/product-lines/total-repair/total-repair-ekspresowa-odzywka-regeneracyjna.html - ja jestem zadowolona:)
trzymajcie się, papatkizosia-ktosia, Fedra, Amicizia lubią tę wiadomość