plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno a po badaniu usg doktor powiedzial ze bedzie wiadomo czy sa jakies przeslanki zeby rozszerzac diagnostyke np o te badania z krwi ktore miala pobrane Paulina - PAPP-A i bHCG. jesli wszystko bedzie w usg ok to raczej nie ma koniecznosci robienia badan z krwi co pozwoliloby nam zaoszczedzic jakies kolejne 200 zl... ( wychodzi na to ze strasznie na kase patrze ale to sa naprawde duze kwoty dziewczynki wiec nie myslcie o mnie zle... wiadomo ze lepiej jest miec 200 zl niz ich nie miec... zwlaszcza w swietle zblizajacych sie wydatkow dzidziowo-slubnych...)
-
Mnie sie wlasnie zasze marzył domek z ogordkiem itd w tarnowie to pewnie tym ogródkiem najbardziej by sie moja mama cieszyła, bo az sie rwei u cioci jak jestesmy zeby tam sobie cos porobic mialaby wtedy nizla doskocznie od swojej stresujacej pracy w szkolnictwie:) ja tam w domku bym sobie jakos poradzila, po prostu bym zorganizowala jakos tak dizne pracy i kazdy mialby sowje obowiazki, a moj M twierdzi ze w domu to by robil wiec... jesli chce miec dom to niech sie zgodzi na Tarnow. Włąsnie widzialam kilka łądnych domków w przywoitej cenie a kilka bardzo tanich w super lokalizacji ale pewnie wymagaja tez sporo pracy - remontu no nic jak sie moj M w koncu zdecyduje to mam juz kilka takich na oku i zobaczymy co powie...
a moze dzisja jakas romantyczna kolacje zrobie coby M sie milej zrobilo i chetniej podjął temat domków w Tarnowie...
Gadgeta super ze u was wszystko ok i ze masz takiego fajnego ginka i juz sie doczekac nie moge na twoje zdjecieFedra lubi tę wiadomość
-
gadgeta wrote:tak mi przykro ze do niektorych przybyla niestety @... trzymam wiec kciuki za kolejne cykle
Doris i Fedrus- oj cosik sie nam chyba kroi tralalala...
Cześć Kochana
u Dorki to i może się coś szykuje u mnie raczej nie17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ami dobry pomysł z romantic kolacją, rano było śniadanko od M to teraz kolacyjka od Ż.....
Gadgeta weś przestań, pewnie że są ważniejsze rzeczy w życiu, ale wiadomo bez pieniędzy nie da się funkcjonować. Później też maleństwu trzeba różności, a za darmo to można tylko w gębę dostać.Amicizia, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gadgeta wrote:Dora wrote:Nic tylko planować kolejne fasolki Gadgetko;-)
Doris- niech sie najpierw z jedna uporam hehe...
sama sie przekonasz jakie to "przyjemnosci" ten poczatek ciazy...
Juz sie nie moge doczekac
staram sie jednak za bardzo nie nakrecac bo mialam juz ladne wykresy.... to moj 2 cykl staran ale 7 obserwacji...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2013, 15:16
gadgeta, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
To ide szykowac sobie najpierw nastrojowa kapiel musze ukoic emocje bo za bardzo te domki przezywam ale w sumie dobrze teraz sie nakrecilam na domki i chwilowo nie mysle o starankach
i musze ogarnąc mieskzanko bo za około godzine M wychodzi z pracyFedra, Dora, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amicizia wrote:Mnie sie wlasnie zasze marzył domek z ogordkiem itd w tarnowie to pewnie tym ogródkiem najbardziej by sie moja mama cieszyła, bo az sie rwei u cioci jak jestesmy zeby tam sobie cos porobic mialaby wtedy nizla doskocznie od swojej stresujacej pracy w szkolnictwie:) ja tam w domku bym sobie jakos poradzila, po prostu bym zorganizowala jakos tak dizne pracy i kazdy mialby sowje obowiazki, a moj M twierdzi ze w domu to by robil wiec... jesli chce miec dom to niech sie zgodzi na Tarnow. Włąsnie widzialam kilka łądnych domków w przywoitej cenie a kilka bardzo tanich w super lokalizacji ale pewnie wymagaja tez sporo pracy - remontu no nic jak sie moj M w koncu zdecyduje to mam juz kilka takich na oku i zobaczymy co powie...
a moze dzisja jakas romantyczna kolacje zrobie coby M sie milej zrobilo i chetniej podjął temat domków w Tarnowie...
Gadgeta super ze u was wszystko ok i ze masz takiego fajnego ginka i juz sie doczekac nie moge na twoje zdjecie
proponuje zrobić kolacje ale nie podejmować tematu domu czy mieszkania niech nie myśli że jesteś miła bo coś chceszfaceta najpierw trzeba delikatnie urobić a potem dopiero delikatnie wyjśc z pewnymi propozycjami
na mojego to działa jak to mówią lata praktykigocha04, Amicizia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
gadgeta wrote:no mam nadzieje Dorus ze przekonasz sie bardzo bardzo szybko...
Fedrus nie zapeszaj...! Ty tez sie przekonasz hehe...
Gadgetko kochana gdyby to odemnie zależało ale zależy niestety od żołnierzyków M. dlatego się nie nastawiam poprostu czeka do kwietnia bo wtedy wybieramy się do Kliniki żeby wszystko ustalić i protokół wypisać na ivgadgeta lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Eavonne wrote:Dwa dni temu znalazlam te stronke i bardzo mi sie spodobala. Fajnie ze mozna tu sie podzielic swoimi emocjami zwiazanymi z zajsciem z ciaze;-))
Witaj w Naszych skromnych progach
zapraszamy do czynnego udziału w wątku17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
gadgeta wrote:a ja zmykam juz na popoludniowa drzemke...
to teraz jua staly punkt dnia.
trzymajcie sie cieplo dziewuszki i do nastepnego poklikania
buziaki
pa pa pa śpij słodkogadgeta lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi