plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia28 wrote:fedra czytam Was tu na bieżąco ale ciężko jest z Wami zdążyć kilka z Was jest tu takich zżytych wiecie o sobie wszystko. Ja tylko Was tylko podglądamznam i tyle wiem co przeczytam ale tych stron tez jest kupa więc wiesz mogłam przeoczyć.Nie trać nadzieji może akurat mimo kiepskich wyników Wam sie uda:)ja wierzę!
he he he
no fakt tępo pisania mamy zabójcze
ale ja już przestałam wierzyć już dawno czekam teraz spokojnie na iv a tak w ogóle to czuje sie jak na @ jakby zaraz miała do mnie zawitać oj nie lubie tego uczucia17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Eavonne wrote:Wiec aktualnie chce sie wybrac do gastrologa zeby stwierdzil czy aby napewno mam ta chorobe
to mam nadzieję ze szybko dowiesz się w czym problem i bedziesz mogła niedługo cieszyć się swoimi 9 miesiacami17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Eavonne wrote:Strasznie mnie denerwuje czeste docinki znajomych teraz to zrobcie sobie dziecko!..
no niestety kochana musisz się z tym uporać każda z Nas to przeżywała i niektóre nadal przeżywają...
ale będzie dobrze tylko musisz w to uwierzyć i przestać się smucić
i nie szukaj za dużo rzezcy w necie tylko idz spokojnie do lekarza
może się okazać że jak zrobisz np badania hormonale to któryś wyjdzie nie taki a wtedy wystarczy wziaść leki i po kłopocie...
tak więc lekarz i badania a potem możemy sobie pogdybać ok?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
ja jak zaszłam w pażdzierniku w ciąże(już jej nie ma)tez się czułam jak na @ zrobiłam test tylko dlatego że serduszkowałam w te dni co trzeba.Wiele jest takich par które długo nie potrafią zajść aż pewnego pięknego dnia maja ogromna niespodziankę
-
Eavonne Fedra ma racje nie czytaj tych pierdół w necie bo tam na 10 informacji ze 2 są prawdziwe:)jasnę że mogą wystąpić takie czy inne skutki ale tez nie jest powiedziane ,że u wszystkich.Skontaktuj się z lekarzem on na pewno zleci Ci badania które wyjaśnią wszystko:)Trzymaj się kochana
mauysia lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:ja jak zaszłam w pażdzierniku w ciąże(już jej nie ma)tez się czułam jak na @ zrobiłam test tylko dlatego że serduszkowałam w te dni co trzeba.Wiele jest takich par które długo nie potrafią zajść aż pewnego pięknego dnia maja ogromna niespodziankę
ja takie samopoczucie mam praktycznie przed każdą @ więc się kiedyś śmiałam że jak nie będę mieć żadnych objawów to będę w ciazy tak więc spokojnie czekam na @ a jakby nie przyszła z powodu fasolki to będę bardzo się cieszyć i wtedy to byłby niesamowity cudEffcia28 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dziewczynki ja musze Was już opuścić bo czekolada zaczyna mi marudzić i muszę z nim wyjść... a jak teraz nie wyjdę to zaraz zasnę i na tym się skończy
tak więc pewnie do jutra papatki moje miłe17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kiedyś ktoś mi powiedział ,ze to dzieci wybierają kiedy chcą przyjść na świat wtedy sobie pomyślałam co za pierdoły mam już jedno dziecko zrobię se bez problemu i drugie a teraz jestem po dwóch poronieniach jestem pokorniejsza i tak sobie myślę ,że ten ktoś miał chyba rację.
-
nick nieaktualnyDora wrote:Gadgetko papa
Efcia mam dodatkowa motywacje by zaczekac z testem az m. wroci z delegacji...wiec On mnie moze juz w sobote podkusic na test...
Kurde Dora nie wytrzymam do soboty !!! jutro z rana będę siedziała jak na szpilkach i czekała na twoją aktualizację w wykresieDora, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Effcia28 wrote:fedra czytam Was tu na bieżąco ale ciężko jest z Wami zdążyć kilka z Was jest tu takich zżytych wiecie o sobie wszystko. Ja tylko Was tylko podglądamznam i tyle wiem co przeczytam ale tych stron tez jest kupa więc wiesz mogłam przeoczyć.Nie trać nadzieji może akurat mimo kiepskich wyników Wam sie uda:)ja wierzę!
he he he
no fakt tępo pisania mamy zabójcze
ale ja już przestałam wierzyć już dawno czekam teraz spokojnie na iv a tak w ogóle to czuje sie jak na @ jakby zaraz miała do mnie zawitać oj nie lubie tego uczucia
Fedra małpo kracząca takie odczucia są też na dzidzie !!!