plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć she, Ruciu i Doruś!
she --> i jak tam - koleżanki już poinformowane o Twoim stanie błogosławionym?
Widzę, że wczoraj popołudniu zawitał do nas gadgeta, a mnie to ominęło... No cholerkaFajnie gadgetko, że dzieciaszek dobrze się rozwija!
ewela --> zalecane jest, żeby podczas starań TSH wynosiło między 1 a 2; możesz spytać lekarza, co o tym sądzi... Może zapisałby Ci euthyrox na lekkie zbicie hormonu?
Eavonne - witaj w naszych szeregach!
Kurde, dzień na naszym forum robi swoje... Dziś mi się śniło, że robiłam wczesną betę (jeszcze przed terminem @) i wyszedł pozytyw... Niby człek się nie nakręca, a w środku i tak jest inaczejRucia lubi tę wiadomość
-
Zosiu od kilku dni lekko pobolewa mnie dol podbrzusza .. chwilami.....
Cycki bola jak zawsze...
Z testem czekam na meza:-)
a tak wogole mama mi wlasnie powiedziala,ze babcia poronila jedno dziecko od wieszania zaslon... rozciagnela macice...zosia-ktosia lubi tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Dora wrote:Zosiu od kilku dni lekko pobolewa mnie dol podbrzusza .. chwilami.....
Cycki bola jak zawsze...
Z testem czekam na meza:-)
a tak wogole mama mi wlasnie powiedziala,ze babcia poronila jedno dziecko od wieszania zaslon... rozciagnela macice...
ano była u nas poruszana ta kwestia.. niektóre się śmieją z tego ale ja w to wierzę. dlatego moja mama jak byłam w ciąży zakazała mi "przeciągania się", "wieszania zasłon" itp...