plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój nie lubi tylko hokeja he he!!!! Każdy sport lubi jak nie mecze to siatka to ręczna to skoki to biegi narciarskie to formuła to boks poprostu wszystko masakra czasami z nim!!! no ale co widziały gały co brały więc czasami cicho siedzę!!!
mauysia, zosia-ktosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MADZIULA13 wrote:a który z waszych wielbicieli sportu uprawia go regularnie??bo mój też lubi piłkę obejrzeć, ale sam w piłkę nie gra.
Mój gra na sztucznej trawie w lidze Red Box. Na zimę oczywiście mają przerwę. A w sezonie to dwa mecze w tygodniu, późnym wieczorem... -
nick nieaktualnyMADZIULA13 wrote:a który z waszych wielbicieli sportu uprawia go regularnie??bo mój też lubi piłkę obejrzeć, ale sam w piłkę nie gra.
Madziula mój gra w piłkę!! No nie każdy mecz ale jak nie mają zawodników to wchodzi na boisko!!! Już mu mówiłam że za stary na latanie za kawałkiem skórki jest (35lat) ale nie dociera do niego musi ratować swoją drużynę he he!!!
A czasami taki poobijany z boiska zejdzie jakby na ringu walczył!!! -
nick nieaktualnyDora wrote:No moj to wlasnie by codziennie strzelal z tego luku jak by mogl,a ja go gonie na rower żeby się poruszał.
Dora ty mu powiedz niech strzela ale z innego łuku ale celnie he he!!! no ale sądząc po wykresie chyba strzelił w dziesiątkę !!!Rucia, Dora, mauysia, Fedra, Amicizia lubią tę wiadomość
-
MADZIULA13 wrote:a który z waszych wielbicieli sportu uprawia go regularnie??bo mój też lubi piłkę obejrzeć, ale sam w piłkę nie gra.
mój 11 lat trenował kolarstwo.
do dzis uwialbia rower. zraraził tym trochę mnie.
jak robi się ciepło to wyruszamy na wycieczki. w tym roku to pewnie razem z córkąAGA 30, Dora, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:MADZIULA13 wrote:a który z waszych wielbicieli sportu uprawia go regularnie??bo mój też lubi piłkę obejrzeć, ale sam w piłkę nie gra.
mój 11 lat trenował kolarstwo.
do dzis uwialbia rower. zraraził tym trochę mnie.
jak robi się ciepło to wyruszamy na wycieczki. w tym roku to pewnie razem z córką
Zośka, ja też kiedyś trenowałam kolarstwoMam nawet kilka medali i pucharów
zosia-ktosia, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
troszke podczytywałam
Doruś czekam z niecierpliwościa na dobre wieści
Fedruś u Ciebie równiez
Gadetka cieszę sie że wszystko dobrze i że coraz lepiej sie czujesz, czekam na fotke albo filmDora, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie