plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
co Ty za głupoty piszesz kochana za jaki rok? ja mówię że masz siedzieć i czekać , miałam na mysli ze zanim przyjdzie okres na tyle ciepły zeby możnabyło jeździć to mam nadzieję ze już będzie fasolka
jeśli jednak nie to jak najbardziej każdy ruch wskazany, a potem mozna nawet delikatnie kontynuować z fasolkąmauysia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
witaj Aniu niestety nie mam pojęcia co jest bezpieczne, ale mysle ze io tak chyba takie rzeczy to na receptę , chyba ze masz coś w domku?
anna_w lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyAnia idź do apteki i zapytaj się o jakieś leki na infekcje. Jest mnóstwo różnych środków. Ja miałam taki przypadek w poprzednim cyklu, pojawiło się dużo grudek, ale wyczytałam, że grudki mogą pojawić się po owulacji. Tylko to pieczenie jest drażniące i nie pasuje mi do zdrowego objawu po owu. Zaaplikowałam sobie tabletkę na nadżerkę, które jeszcze posiadam, i pomogło mi od razu. Ale na twoim miejscu udałabym się do apteki.
anna_w lubi tę wiadomość
-
hej u nas dziś super pogoda słoneczko i lekki mrozek super;)
tego słonca już mi brakowało.
w domku juz ogarnełam bo jutro do mamy jade i brat obiecał i zrobic tatuaż ;)teraz zastanawiam sie jaki i gdzie;)
u mnie chyba juz po owulacji bo temp w gore poszła calkiem
-
Ania ostatnio Mała29 pytała się o jakieś leki na miejsca intymne....hmmm ale to chyba na jakieś otarcia było.. ale podpytać ją możesz albo muzarcie, bo ona obcykana w lekach:)
anna_w lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyanna_w wrote:Dzięki dziewczyny za odzew, tak właśnie zrobię pójdę do apteki. Już wczoraj zauwazylam u siebie te objawy a dzisiaj jakby są słabsze, czyli tak jakby organizm sam daje radę
Ale mimo wszystko chciała bym dodatkowo wspomóc naturę w tej walce.
mi gin kazał brać lactowaginalanna_w lubi tę wiadomość
-
Aniu ale napewno to szczypanie takie infekcyjne?
bo grudki mogą sie. pojawiać w tej fazie... tylko pieczenia być nie powinno , ale może to coś innego?Oliwka 2006
-
Blondi22 wrote:hej u nas dziś super pogoda słoneczko i lekki mrozek super;)
w domku juz ogarnełam bo jutro do mamy jade i brat obiecał i zrobic tatuaż ;)teraz zastanawiam sie jaki i gdzie;)
no to jak staranka, myślisz że było ok w czasie?
u mnie wyszło słoneczko..aż żyć się chce.. jak slicznie:) -
zosia-ktosia wrote:Blondi22 wrote:hej u nas dziś super pogoda słoneczko i lekki mrozek super;)
u mnie wyszło słoneczko..aż żyć się chce.. jak slicznie:)
było coś wtedy ale czy sie udało to nie wiem nic nie przeczuwam;) -
zosia-ktosia wrote:Blondi22 wrote:hej u nas dziś super pogoda słoneczko i lekki mrozek super;)
u mnie wyszło słoneczko..aż żyć się chce.. jak slicznie:)
no słoeczko superWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2013, 10:41
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
ja w poprzednim cyklu miałam wszystkie objawy i pyłam pewna
potem rozczarowanie...
teraz postanowiłam sie nie nakręcac.... i co ? jak mi skoczyła ta prolaktyna to miałam wielką nadzieję że może jednak sie udałoteraz tempka całkiem nijaka...
ale nadzieja cały czas sie tli.... och niech już będzie niedziela !Oliwka 2006