plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Ja nie wierzę, ale nie tracę nadziei. Nadzieja umiera ostatnia.
Dzisiaj śniło mi się, że byłam w ciąży, dziecko miało urodzić się w styczniu. Mamy stycznień. Ale jak to kiedyś napisała mi Fedra, sny sa na odwrót
no na odwrót czyli w styczniu się nie urodzi tylko w innym miesiącu
kra kra kra ja tak mam zawsze przed @...
Effcia uśmiałam się od tego zapylenia
ok zmykam byłam juz psem teraz czas na odpoczynek do jutra papa17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dziewczyny dzieki z arade co do kolacji M wlasnie poszedl po chleb bo jak weszłam do wanny to sobie przypomnialam ze sie nam skonczył
ja już świeżutka czekam aż wróci i bedzie nam romantico zobaczymy co z tego wyjdzie, wogóle pogadałam z mama sobie jeszcze o tych domkach i tak jak ja uwaąz ze te lokalizacje co znalazłam sa fajne a cena na prawde przystępna i tak na logike to lepiej kupic dom w Tarnowie niz mieszkanie w Krakowie za takie same pieniądze .... ale żeby to jeszcze mój chłop chciał zrozumieć...
i IWtam nowe kolezanki i popieram najpierw badania potem gdybania
P.S. hhehe zrymowało mi sie nawet
to zmykam miłego wieczorku
aha no i tez czekam na kolejna tempke DoryDora lubi tę wiadomość
-
czesc kobietki!
Odebralam wyniki
TSH 3,58 0,27 - 4,2
Fsh 7,36 3,5 - 12,5
LH 3,36 2,4 - 12,6
Estradiol 29,03 12,5 - 166
Progesteron 0,73 0,2 - 0,73
Prolaktyna 14,1 4,7 - 23,3(ładnie spadla po castagnusie z 18,6)
Wyniki sa w normie, ale zaniepokoil mnie stosunek LH do Fsh, powinien wynosic ok. 1, a u mnie wynosi 0,45, czyli niewydolnosc przysadki, nie bardzo rozumiem o co chodzi,miala ktoras z was tak? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zosia-ktosia wrote:mnie dziś nachrzaniał cały dzień prawy jajnik..
ale że w poprzednim miesiącu miałam to samo. to znaczy że @ za rogiem.
kupiłam odżywkę gliss kurr, zaraz pójdę myć włosy to zobaczymy jak na mnie ona działa.
jak ta różowa to jest rewelacyjna:) -
nick nieaktualny