X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa natusia miłej nocki zycze

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie za parę dni temp pójdzie w dół i zbliży się @

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała i tak w kółko !!!!!! Ja też niestety cykl stracony tym razem
    !!!

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie koło szyjki śluz robi się bardziej koloru ciemnego brązu, i bardziej wodnisty co u mnie oznacza że w nocy a njadalej rano zaleje mnie @

znaczy że przez magnez wydłużyła mi się 2 faza z 11 do 13 dni, nieźle. szkoda tylko że 1wsza również.. i jż nie mam ksiązkowego okresu co 28 dni a co 34 powiedzmy...

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a że bolą mnie plecy, piersi i brzuch a w dodatku szczypią oczy to ja się z wami żegnam i życzę spokojnej nocki:******

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też już uciekam, do jutra.

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest jeszcze tu ktoś?
    gosiu i zosiu życze wam miłej nocki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza i spokój!!! To ja też zmykam spikać!!
    Miłej nocki życzę wszystkim !!!
    Dobranoc :-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc AGA w takim razie jak już nikogo nie ma to i ja będę się żegnać. życzę wszystkim miłej spokojnej nocki :)

• hugo18 Nowa

Wysłany: 14 stycznia 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny
    AGA I GOCHA dziękuję za odpowiedź :)
    próbowałam zapomnieć, nawet kupiłam sobie wymarzonego psa bo myślałam, że to mi trochę pomoże, ale niestety nadal czekam na cud. najgorsze są dla mnie dni przed okresem bo wtedy łapię doła, zastanawiam się czy iść dalej do innego lekarza, ale nie wiem czy chcę przez to wszystko przechodzić. wiele razy myślałam o adopcji...najgorsze jest to, że nikt wokół mnie nie rozumie tego problemu i już nawet głupio mi o tym gadać z kimkolwiek......

• hugo18 Nowa

Wysłany: 14 stycznia 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślicie, że psychika ma aż taki wielki wpływ na zajście w ciąże?? bo ja już myślę, że poprostu z mężem nie pasujemy genetycznie do siebie i dlatego nie wychodzi...

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorkiem poznym na silowni i basenie bylo super spotkalam naszego siwadka z rodizna i sie dowiedzialam ze moja tesciowa tak mówi do mojego M. Jakby cie Asia kochala to by sie przeprowadzila do krzeszowic i to jest tylko jeden z cytatow nie mielismy duzo czasu pogadac ale sie umowilam wstepnie ze sie spotkamy oni sami sie szybko soreintowali co moja tesciowa wypraiwa bo chlopaki sie przyjaznia ze soba od dziecka i sami juz dawno probowali cos mojemu M przegadac... a rzadko bywamy u nich i nigdy sie jakos specjlanie nie zlailam na to....

dobra na razie gadam z mama na skype a potem wapdne do was i musze jeszcvze was nadrobic

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hugo18 wrote:
    myślicie, że psychika ma aż taki wielki wpływ na zajście w ciąże?? bo ja już myślę, że poprostu z mężem nie pasujemy genetycznie do siebie i dlatego nie wychodzi...

ma bardzo duży wpływ znam kilka par którym przez lata nie wychodziło jak w końcu chcieli rzucić wszystko i np wyjechać za granice to bach trach i ciaża, druga koleżanka zaciażyła na wakacjach tak się kobita wyluzowała że teraz ma bliźniaki... a i z tego co mi wiadomo jedna koleżanka to zaszła na imprezie pierwszy raz od lat się tak pożądnie upiła i mówiła ze pamięta tylko tyle że z meżem ostro się bzykali a potem jej się okres spóźnił zrobiła z głupia test i bach ciach...
    więc jak najbardziej psychika ma znaczenie :)

Rucia lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Witam wieczorkiem poznym na silowni i basenie bylo super spotkalam naszego siwadka z rodizna i sie dowiedzialam ze moja tesciowa tak mówi do mojego M. Jakby cie Asia kochala to by sie przeprowadzila do krzeszowic i to jest tylko jeden z cytatow nie mielismy duzo czasu pogadac ale sie umowilam wstepnie ze sie spotkamy oni sami sie szybko soreintowali co moja tesciowa wypraiwa bo chlopaki sie przyjaznia ze soba od dziecka i sami juz dawno probowali cos mojemu M przegadac... a rzadko bywamy u nich i nigdy sie jakos specjlanie nie zlailam na to....

dobra na razie gadam z mama na skype a potem wapdne do was i musze jeszcvze was nadrobic

a ja bym wtedy odpowiedziała ze gdyby on kochał Ciebie to starał by się iść na jakikolwiek kompromis a nie tylko widziała i słyszał to co mamusia mu powie...
    ja na początku małżeństwa musiałam mojego wyleczyć z kilku rzeczy które mamusia robiła za niego... jeszcze mus się zdaża że jak ma jechać w delegacje to się pyta czy ma czyste rzeczy (to mu mówie że wie gdzie jest szafa i niech sobie sprawdzi - bo mamusia to od razu leciała i robiła wszystko za niego - a ze mną nie ma tak dobrze)... alebo rozwala mnie jak się pyta gdy on cos ma to mu mówie tam gdzie zostawiłeś ale nigdy nie wie albo mu się dupki ruszyć niechce żeby sprawdzić...
    ale nie mogę narzekac bo się chłopina wkońcu nauczył żyć ze swoją żoną :)

Dobra Kochane ja się kładę spać bo jutro trzeba wstać i się zmierzyć ;)
    Dobrej i spokojnej nocki Kobitki.

Amicizia lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Amicizia wrote:

a ja bym wtedy odpowiedziała ze gdyby on kochał Ciebie to starał by się iść na jakikolwiek kompromis a nie tylko widziała i słyszał to co mamusia mu powie...
    ja na początku małżeństwa musiałam mojego wyleczyć z kilku rzeczy które mamusia robiła za niego... jeszcze mus się zdaża że jak ma jechać w delegacje to się pyta czy ma czyste rzeczy (to mu mówie że wie gdzie jest szafa i niech sobie sprawdzi - bo mamusia to od razu leciała i robiła wszystko za niego - a ze mną nie ma tak dobrze)... alebo rozwala mnie jak się pyta gdy on cos ma to mu mówie tam gdzie zostawiłeś ale nigdy nie wie albo mu się dupki ruszyć niechce żeby sprawdzić...
    ale nie mogę narzekac bo się chłopina wkońcu nauczył żyć ze swoją żoną :)

Dobra Kochane ja się kładę spać bo jutro trzeba wstać i się zmierzyć ;)
    Dobrej i spokojnej nocki Kobitki.

Tylko ze ja tego nie uslyszlam nigdy to mowilamoja tesciowa do M jak jechal razem ze swoim kumplem ale mnie nie bylo i ona mu tak mowi i tak go nastawia jak mnie nie ma az sie boej co to bedzie teraz jak ma z nia jechac do katowic bo mam miec jakis zabieg na oczy... no ale coz jakos to przezyje, mam nadzijee ze ci przyjaciele przemoiwa wojtkowi do rozumu...

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2013, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorba chyba juz tu nikogo nie ma to zmykam nadrobilam was i gadajac z mam dobr ajestem hhee :)

dobrej nocki :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2013, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki...ile razy próbuję Was nadrobić tyle razy się nie udaje :( Miejcie litość !! ;)
    Nigdy Was nie nadrobię :) Coś nowego,poza fasolką Dory?
    Ja ten cykl wykorzystuję na maksa (jeśli wiecie co mam na myśli :p ) bo ostatnio zaniedbaliśmy najlepszy czas...poza tym pracuję już od kilku dni więc na ZUS pewnie zarobię hehehe i ogólnie jakoś lżej na serduszku...a wczoraj byliśmy u mojej Mamy i poszliśmy na sanki z Młodym i zawędrowaliśmy na nasza działkę...no i pochorowałam się MUSZĘ MIEĆ DOM :) Już od dawna wiem jaki i wiem,że 200tys spokojnie by starczyło...no to jakieś 170 nam brakuje,hehehe...ale czymże by było życie bez marzeń ;)
    Jak znajdę wolną chwilę,to narysuję sobie znów mój domek i znów będę wlepiała się w niego jak zaklęta :)
    Tak więc tyle u mnie...jakby któraś się zastanawiała ;)

mauysia, zosia-ktosia, Fedra, gocha04, gadgeta, Libra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewoje, widzę, że dziś ja jestem rannym ptaszkiem :)

U mnie zaczynają się temperaturowe tatry :-/ Dobrze, że obserwuję jeszcze inne rzeczy i robię testy, bo nie pokapowałabym się, kiedy mam owulację....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2013, 07:03

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Ja też wyjątkowo dziś zaglądam do Was...jako,że zamykałam widzę wczorajszą rozmowę ;)
    Jak tam, mamy nowe fasolki?

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej shagga, no właśnie - ciekawa byłam, co u Ciebie. Fajnie, ze od paru dni pracujesz - ale znalazłaś coś nowego, czy jakoś inaczej sobie to wykombinowałaś?

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 1072 1073 1074 1075 1076 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ