plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMauysia, jestem dalej w swojej firmie zatrudniona...gdy kończył mi się okres wypowiedzenia zapropnowałam Szefowi układ i On przystał na to...teraz jestem nadal zatrudniona, nadal lecą mi składki dlatego od czasu do czasu pracuję a tylko niestety kasy z tego nie będzie za bardzo
No trudno...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Blondi
Kurcze nie mam dziś zapału do pracy....dotąd (od zeszłej środy) wchodziłam do biura o 8 i bite 8 godzin pracowałam ...nie rzadko nie miałam kiedy zjeść...na neta nie wchodziłam,bo szkoda mi było czasu...wolałam szybko uporać się z rysowaniem i do domu...chociaż i tak wychodziło,że co dzień do 16 siedziałam...Już wczoraj zaczęłam w pracy przeglądać stronki ...a dziś to już w ogóle...jeszcze ie zabrałam się do roboty...popijam zieloną herbatkę i zaglądam tu
Mauysia, mamy na ten sam @ wyznaczoną....oby ten dzień był dla nas obu szczęśliwy...ja w ogóle mam fajny teraz wykres - szlaczek jak w przedszkolaka zeszycie
Blondi a Ty to tak zawsze masz późno owulację? Czy ovu coś nawalił?
Aaaa i mam pytanko,wiecie może jak powinno testy owu się robić, tzn co jeśli przed testem miało się serduszkowanie? Bo ja uznałam,że może to zakłócić wynik,więc test przed przytulankiem
mauysia, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dora
Jak tam samopoczucie? Aaa i jeszcze coś, nie mam kiedy Was nadrobić, to nie wiem, byłąś już u gina?
PS. Jednak miałam rację ovu samo zaczęło aktualizować wykres w miniaturce :pWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2013, 07:25
-
Hej Blondi i Dora,
Shagga, z jakim "rysowaniem" musisz się uporać? Jestem bardzo ciekawa
Jeśli chodzi o Twoje pytanie dot. testów owu, to nie wiem..
Ja zwykle robię testy ok. 17:00, więc nie mam tego problemu, bo serduchujemy wieczorem lub w nocyBlondi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Hej Blondi i Dora,
Shagga, z jakim "rysowaniem" musisz się uporać? Jestem bardzo ciekawa
Jeśli chodzi o Twoje pytanie dot. testów owu, to nie wiem..
Ja zwykle robię testy ok. 17:00, więc nie mam tego problemu, bo serduchujemy wieczorem lub w nocy
Pracuję w biurze projektowym , więc rysuję domki i inne budynki
Co do testów, to też zakładałam,że będe robiła o 17...ale M mi pokrzyżował plany w sobotęWięc żeby nie zaburzyć testu , zrobiłam test o 14...a potem w niedzielę przegapiłam porę i od niedzieli testuję o 17
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki:)i ja się witam po dłuzszej przerwie:)i wam powiem ze od wczoraj jestem okularnicą;)byłam na badaniach z pracy i dostalam okulary...i teraz siedze i sie mecze nad podaniem o zwrot kosztów za nie..i cos ciężko mi idzie:(pooomocy:)
mauysia, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaha no i Dora kochana gratuluje Ci z całego serca II kreseczek:)i chuchaj mi tu na monitor fluidkami bo mi sie własnie płodne dni zaczęły;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2013, 07:36
zosia-ktosia, Shagga_80, Dora, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Wosebko...ja też dostałam okulary (ale tylko takie do pracy przy komputerze,więc zerówki,tylko z powłoką antyreflesyjną,czy jakąś taką) i mnie lekarka napisała w zaświadczeniu, ze wymagana praca w okularach i to wystarczyło...szef bez problemu zapłacił mi za okulary...ale gdybym musiała pisać podanie to napisałabym, że zwracam się z prośbą o zwrot kosztów za zakup okularów korekcyjnych , z uwagi na wynik badania lekarskiego, czy jakoś tak
Woseba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:cześc Woseba. ja mam to samo. musze nosić okulary ale jeszcze nie byłam u optyka, nie mam czasu.
no ja od razu poszłam:)teraz tylko to podanie...dlatego Ci kochana wczoraj na eska nie odp..byłam tak zalatana ze szok..a potem to mi z głowy wyleciało..mam nadzieje ze nie jestes zła?zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Cześć Wosebko...ja też dostałam okulary (ale tylko takie do pracy przy komputerze,więc zerówki,tylko z powłoką antyreflesyjną,czy jakąś taką) i mnie lekarka napisała w zaświadczeniu, ze wymagana praca w okularach i to wystarczyło...szef bez problemu zapłacił mi za okulary...ale gdybym musiała pisać podanie to napisałabym, że zwracam się z prośbą o zwrot kosztów za zakup okularów korekcyjnych , z uwagi na wynik badania lekarskiego, czy jakoś tak
no ja tez mam takie do pracy przy komputezre tylko:)najsłabsze 0,25 czegos tam;)no własnie tak napisac chce tylk ojak to w sowa ujac..kurna a ja nie mam zaświadzcenia od lekarki..tylko wynik badania i recepte na okulary.. -
Woseba wrote:zosia-ktosia wrote:cześc Woseba. ja mam to samo. musze nosić okulary ale jeszcze nie byłam u optyka, nie mam czasu.
no ja od razu poszłam:)teraz tylko to podanie...dlatego Ci kochana wczoraj na eska nie odp..byłam tak zalatana ze szok..a potem to mi z głowy wyleciało..mam nadzieje ze nie jestes zła?
skądże:) myślałam tylko że cos się stało.
u mnie nie chce się rozkręcić ta pieprzona @ i już mnie denerwuje..Woseba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:Woseba wrote:zosia-ktosia wrote:cześc Woseba. ja mam to samo. musze nosić okulary ale jeszcze nie byłam u optyka, nie mam czasu.
no ja od razu poszłam:)teraz tylko to podanie...dlatego Ci kochana wczoraj na eska nie odp..byłam tak zalatana ze szok..a potem to mi z głowy wyleciało..mam nadzieje ze nie jestes zła?
skądże:) myślałam tylko że cos się stało.
u mnie nie chce się rozkręcić ta pieprzona @ i już mnie denerwuje..
:)kochana bo moze ona wcale sie u ciebie nie rozkręci:)Shagga_80 lubi tę wiadomość