X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia, jestem dalej w swojej firmie zatrudniona...gdy kończył mi się okres wypowiedzenia zapropnowałam Szefowi układ i On przystał na to...teraz jestem nadal zatrudniona, nadal lecą mi składki dlatego od czasu do czasu pracuję a tylko niestety kasy z tego nie będzie za bardzo :( No trudno...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo,widze ,że zmienili w ovu,że nie trzeba auaktualniać miniaturki wykresu, dobrze widzę :) ?

zosia-ktosia, Rucia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Oooo,widze ,że zmienili w ovu,że nie trzeba auaktualniać miniaturki wykresu, dobrze widzę :) ?

Pomyłka :)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana;)

ja narazie czekam dopiero 5dpo

a.png
    a.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Dziewczynki!
    Milego dzionka zycze wszystim

zosia-ktosia, Blondi22 lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Blondi :)
    Kurcze nie mam dziś zapału do pracy....dotąd (od zeszłej środy) wchodziłam do biura o 8 i bite 8 godzin pracowałam ...nie rzadko nie miałam kiedy zjeść...na neta nie wchodziłam,bo szkoda mi było czasu...wolałam szybko uporać się z rysowaniem i do domu...chociaż i tak wychodziło,że co dzień do 16 siedziałam...Już wczoraj zaczęłam w pracy przeglądać stronki ...a dziś to już w ogóle...jeszcze ie zabrałam się do roboty...popijam zieloną herbatkę i zaglądam tu :)

Mauysia, mamy na ten sam @ wyznaczoną....oby ten dzień był dla nas obu szczęśliwy...ja w ogóle mam fajny teraz wykres - szlaczek jak w przedszkolaka zeszycie :)

Blondi a Ty to tak zawsze masz późno owulację? Czy ovu coś nawalił?

Aaaa i mam pytanko,wiecie może jak powinno testy owu się robić, tzn co jeśli przed testem miało się serduszkowanie? Bo ja uznałam,że może to zakłócić wynik,więc test przed przytulankiem :)

mauysia, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dora :) Jak tam samopoczucie? Aaa i jeszcze coś, nie mam kiedy Was nadrobić, to nie wiem, byłąś już u gina?
    PS. Jednak miałam rację ovu samo zaczęło aktualizować wykres w miniaturce :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2013, 07:25

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Blondi i Dora,

Shagga, z jakim "rysowaniem" musisz się uporać? Jestem bardzo ciekawa :)

Jeśli chodzi o Twoje pytanie dot. testów owu, to nie wiem..
    Ja zwykle robię testy ok. 17:00, więc nie mam tego problemu, bo serduchujemy wieczorem lub w nocy :)

Blondi22 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hej Blondi i Dora,

Shagga, z jakim "rysowaniem" musisz się uporać? Jestem bardzo ciekawa :)

Jeśli chodzi o Twoje pytanie dot. testów owu, to nie wiem..
    Ja zwykle robię testy ok. 17:00, więc nie mam tego problemu, bo serduchujemy wieczorem lub w nocy :)

Pracuję w biurze projektowym , więc rysuję domki i inne budynki :)

Co do testów, to też zakładałam,że będe robiła o 17...ale M mi pokrzyżował plany w sobotę ;) Więc żeby nie zaburzyć testu , zrobiłam test o 14...a potem w niedzielę przegapiłam porę i od niedzieli testuję o 17 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki:)i ja się witam po dłuzszej przerwie:)i wam powiem ze od wczoraj jestem okularnicą;)byłam na badaniach z pracy i dostalam okulary...i teraz siedze i sie mecze nad podaniem o zwrot kosztów za nie..i cos ciężko mi idzie:(pooomocy:)

mauysia, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha no i Dora kochana gratuluje Ci z całego serca II kreseczek:)i chuchaj mi tu na monitor fluidkami bo mi sie własnie płodne dni zaczęły;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2013, 07:36

zosia-ktosia, Shagga_80, Dora, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wogóle to mam ładne temp w tym cyklu:)takie inne niz zawsze:)bardziej jednostajne:)to chyba zasługa castagnusa:)

zosia-ktosia, Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc Woseba. ja mam to samo. musze nosić okulary ale jeszcze nie byłam u optyka, nie mam czasu.

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

kochana dobrze widzisz:)mam wszystkie temp w miniaturce a nie uaktualniałam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wosebko...ja też dostałam okulary (ale tylko takie do pracy przy komputerze,więc zerówki,tylko z powłoką antyreflesyjną,czy jakąś taką) i mnie lekarka napisała w zaświadczeniu, ze wymagana praca w okularach i to wystarczyło...szef bez problemu zapłacił mi za okulary...ale gdybym musiała pisać podanie to napisałabym, że zwracam się z prośbą o zwrot kosztów za zakup okularów korekcyjnych , z uwagi na wynik badania lekarskiego, czy jakoś tak :)

Woseba lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo hej Wosebko :)
    Witaj w klubie okularników! I soczewkokontaktowiczów ;)

Woseba, zosia-ktosia, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    cześc Woseba. ja mam to samo. musze nosić okulary ale jeszcze nie byłam u optyka, nie mam czasu.

no ja od razu poszłam:)teraz tylko to podanie...dlatego Ci kochana wczoraj na eska nie odp..byłam tak zalatana ze szok..a potem to mi z głowy wyleciało..mam nadzieje ze nie jestes zła?:)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Cześć Wosebko...ja też dostałam okulary (ale tylko takie do pracy przy komputerze,więc zerówki,tylko z powłoką antyreflesyjną,czy jakąś taką) i mnie lekarka napisała w zaświadczeniu, ze wymagana praca w okularach i to wystarczyło...szef bez problemu zapłacił mi za okulary...ale gdybym musiała pisać podanie to napisałabym, że zwracam się z prośbą o zwrot kosztów za zakup okularów korekcyjnych , z uwagi na wynik badania lekarskiego, czy jakoś tak :)

no ja tez mam takie do pracy przy komputezre tylko:)najsłabsze 0,25 czegos tam;)no własnie tak napisac chce tylk ojak to w sowa ujac..kurna a ja nie mam zaświadzcenia od lekarki..tylko wynik badania i recepte na okulary..

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    zosia-ktosia wrote:

no ja od razu poszłam:)teraz tylko to podanie...dlatego Ci kochana wczoraj na eska nie odp..byłam tak zalatana ze szok..a potem to mi z głowy wyleciało..mam nadzieje ze nie jestes zła?:)

skądże:) myślałam tylko że cos się stało.

u mnie nie chce się rozkręcić ta pieprzona @ i już mnie denerwuje..

Woseba lubi tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Woseba wrote:
    zosia-ktosia wrote:

skądże:) myślałam tylko że cos się stało.

u mnie nie chce się rozkręcić ta pieprzona @ i już mnie denerwuje..

:)kochana bo moze ona wcale sie u ciebie nie rozkręci:)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

‹‹ 1073 1074 1075 1076 1077 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ