plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Dzisiaj strajkuje nie odśnieżam, śnieg nie zając na razie nie ucieknie. Leże i odpoczywam, a jak nie będę miała czasu to tylko poleżę
masz rację odpocznij trochę
tak strasznie zawiewa ze naokragło trzeba odśniezać żeby dało sie przejechac czy ty taka perfecjonistka jestes?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Rucia wrote:Beata wrote:Rucia wrote:Effcia28 wrote:Rucia pewnie jutro sie odbije:)a jak objawy masz jakieś owulacyjne?czy tez nie?
Ból jajnika ( zawsze prawego ) tym razem jest ból w lewym, śluz rozciągliwy, no i działam z testami. Zobaczymy co przyniesie jutro.
Tak jak mówiłam dziewczynki padam na ryj po tym odśnieżaniu, a Pani Omena w TVN mówiła, ze jutro też muszę porandkować z łopatą, więc lecę się położyć, i zbierać siły na jutrzejszy dzień.
Miłej nocy dziewczynki
AGA - Ja moge przespać cały dzień, i w nocy nie będę miała żadnych probelmów ze spaniem.
Jak to było na demotywatorach - Co cię nie zabije to cię wzmocni, a że łóżko jeszcze nikogo nie zabiło to idę się na nie położyć i się wzmocnić
Buziaki :*
Rucia mam nadzieję ze już nie pruszy u Ciebie bo sie wykończysz kochana
u mnie spokój
Nie Beata już nie pruszy śnieg ... tylko zapierdziela jak głupi.
oby do mnie ta śniezyca nie doszla bynajmniej te wtedy jak po małego bede wychodzic;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny