plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia28 wrote:masakra niech sobie taki ginekolog pomyśli a niech tego nie mówi.Choć z drugiej strony to nikt nie chciałby pracować gdyby brzydko pachniało:(a wogólę to w głowie mi się nie mieści jak można np.nie umytym iść do lekarza?
no właśnie i to inna kwestia wiec z jednej strony ja sie wcale nie dziwię lekarzom, bo sama byłam swiadkiem jak na poczekalni siedziała śmierdząca na odległośc kobita bleeee fuuj zastanawiałam sie czy ja przyjmie ale ja weszłam pierwsza wiec nie wiem, ale w takiej sytuacji wręcz byłabym za tym zeby jej nie przyjął bo to obrzydliwe dla innych pacjentek wejśc po takiej...Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Moim zdaniem to taki lekarz ma prawo odmówić przebadania takiej kobiety. wiadomo co innego jak jest zagrożenie życia,to pewnie też nie patrza na higienę pacjentki. ale znowu jesli ktos w obcesowy sposób wszem i wobec ogłasza,ze ,,ta pani sie nie myje,, to juz przesada...
mauysia, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:jeśli chodzi o golenie okolic łonowych to też uważam ,że to jest indywidualna sprawa każdej z nas i taki ginekolog nie ma tu nic do mówienia!
no tak, ale mój gin mówi, że to tworzy barierę ochronną... jak włosy w nosie;P
czy to prawda... nie wiem:) -
Libra wrote:Beata wrote:Libra może golisz na zupełne zero? na gładkio...?
niom, ale idę do lekarza z min. 0,5cm odrostem... i on się śmieje: znów tak krótko? w tej kwesti to ja chyba pani nie przekonam:)
HEHEH oj to chyba jakis rodzaj flirtuskoro wdaje sie w takie szczegóły
heheh może chciał zobaczyć czy ulegniesz i na nastepną wizytę zmienisz fryzurkę hehehOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Libra wrote:Effcia28 wrote:jeśli chodzi o golenie okolic łonowych to też uważam ,że to jest indywidualna sprawa każdej z nas i taki ginekolog nie ma tu nic do mówienia!
no tak, ale mój gin mówi, że to tworzy barierę ochronną... jak włosy w nosie;P
czy to prawda... nie wiem:)
no tak zabezpiecza ptrzed kurzem hehehmauysia, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
Parę lat temu z ciekawości "ogoliłam sobie na łyso", ale potem strasznie mnie drapało i swędziało - bynajmniej nie z niedomycia
Więc teraz jestem zwolenniczką regularnego przystrzygania trawnika - tzw. ogród francuski
Shagga_80, natusia, Beata, Rucia, Libra, Blondi22, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Moja ginka nigdy nie mówiła mi nic takiego, więc golę jak chcę, hehehe
MI TEZ NIC NIE MÓWI, ela jak byłam nastolatką i poszłam do gina z mamą i absolutnie nie w głowie mi były takie rzeczy jak golenie to lekarz mi wtedy powedział ż eto trzeba golić ... wtedy to było dla mnie kompletnym szokiem ciekwae czy starym babkom tez tak mówił hehehnatusia, Shagga_80, Libra, gadgeta lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
mauysia wrote:Parę lat temu z ciekawości "ogoliłam sobie na łyso", ale potem strasznie mnie drapało i swędziało - bynajmniej nie z niedomycia
Więc teraz jestem zwolenniczką regularnego przystrzygania trawnika - tzw. ogród francuski
Mayuś mam taką sama historięwiec nie pozostaje mi nic innego jak regularne stzryżenie
mauysia, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
natusia wrote:początki ,,łysej polanki,, były trochę trudne ale teraz tylko łysinka
mogę zapytac jak sobie ztym poradziłas jak chcesz napisz mi na privOliwka 2006