plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNina82 wrote:Libra, nie mam na to żadnych dowodów, ale mam przeczucie, że coś tam się w dole dzieje
Tylko niepokoi mnie, że test nie chce wyjść pozytywny
Te testy na niczym się nie znają!
Ten tydzień będzie dłuugiii...
niom, rozumiem:) to będę czekać i zaglądać na wykresik:) i oczywiście trzymam kciukiNina82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:mala29_ wrote:to dzionek pełen zajęć miałaś.
no i wieczorek jutro czwartek potem piątek ( matki boskiej pieniężnej
) no i weekend
jejku jak ten czas leci
u mnie też w piątek święto matki boskiej pieniężnej:)
Mój M ma co tydzień mateczki pieniężnej !!! -
nick nieaktualnymala29_ wrote:ja czekam na mojego m. a tak w cumie to kurcze te miesiące tak mi szybko lecą ze szok. W sumie nie ma co się dziwić ja czeka się od " do owulacji i od owulacji do @.
ja mam podobnie... życie dłużyło mi się do 17-stego roku, a później poleciało raz dwa trzy... i już stuknęła 30-stka -
Hej dziewczyny wieczorową porą, te z którymi już dziś pisałam, i te, z którymi mam rzadką okazję popisać - Małą i Ninę.
Mała - no, tez zauważyłam szybki upływ czasu od @ do @... Niby się ten czas wlecze podczas danego cyklu, ale jak się patrzy z perspektywy czasu, to nie wiadomo kiedy to przeleciało...
Nina - w takim razie trzymam mocno kciuki! Będę codziennie monitorować Twój wykres, teraz jak w końcu mamy do niego wgląd
A jeśli chodzi o Malvinkę to beta niska, więc nie ma ciąży.Nina82, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:mala29_ wrote:ja czekam na mojego m. a tak w cumie to kurcze te miesiące tak mi szybko lecą ze szok. W sumie nie ma co się dziwić ja czeka się od " do owulacji i od owulacji do @.
ja mam podobnie... życie dłużyło mi się do 17-stego roku, a później poleciało raz dwa trzy... i już stuknęła 30-stka
Librus mi w tym roku stukniea ja matki boskiej pieniężnej mam co tydzień w piątki hi hi hi
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:mala29_ wrote:to dzionek pełen zajęć miałaś.
no i wieczorek jutro czwartek potem piątek ( matki boskiej pieniężnej
) no i weekend
jejku jak ten czas leci
no i weekend niedługo!!!!!!
A ja czekam n tel od mojego M potem do łózka he he!!!
Aga, ja Ci już to od tygodnia przepowiadam:) tylko się z weekendami pomyliłam ;pAGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:A ja 31 już w tym roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja też, ale do października mam 30 lat:)
Ja tylko do czerwca na 30 pojadę!!!! Mam nadzieję że na urodziny 31 dostanę już kopniaka od fasolinki!!!Libra, Beata lubią tę wiadomość
-
ja jeszcze 7 miesięcy będę się cieszyć 2 z przodu a potem wskoczy 3
ale co tam kobitki mamy tyle lat na ile się czujemy
. więc każda ma po 18
mauysia, Libra, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:A ja 31 już w tym roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tylko do czerwca na 30 pojadę!!!! Mam nadzieję że na urodziny 31 dostanę już kopniaka od fasolinki!!!
ojejku, to byłby najpiękniejszy prezent:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:A ja 31 już w tym roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tylko do czerwca na 30 pojadę!!!! Mam nadzieję że na urodziny 31 dostanę już kopniaka od fasolinki!!!
ojejku, to byłby najpiękniejszy prezent:)
No to prawda Libra to był by najpiękniejszy prezent jaki kiedykolwiek dostałam!!!!Libra lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Racja, malutka! Ja się czuję jak osiemnastka
Choć (jak na standardy brytyjskie - http://blog.wefeelsecure.com/2011/08/kelly-john-uks-youngest-grandmother-at-29/ ) moglabym juz spokojnie być babcią...
no szybko zaczęli hi hi hiShagga_80 lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke