plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mala29_ wrote:gosiu a często boli cie ta głowa?
Mała kiedyś bolala cześciej, ostatnio zauważyłam, że przy @ mnie napiernicza ale wtedy wiadomo zmęczenie materiału.
Ovu nie chciało mi sie otworzyć, jakiś error wyskakiwał to sobie poodkurzałam:)👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyHej Dziewczynki
Miłego dnia Wam życzę. Przypomniam, że dziś mam wizytę u nowego pana Gina, chyba nawet pomodlę się za to, żeby powiedził mi coś optymistycznego.
Doszłam do ładu z szyjką. Na tym etapie chyba zakumałam o co z nią chodzi. Aczkolwiek nadal twierdzę, że nienawidze jej macać
Wpadnę późniejLibra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć. Znowu test negatywny
Ja rozumiem, że one mogą się czasem mylić, ale żeby tak wszystkie marki na raz? U mnie dopiero 13 dpo, jednak dla mnie jest to już 3 dzień po spodziewanej miesiączce (moja faza lutealna do tej pory maksymalnie osiągała 10 dni). Może zamiast ciąży organizm zafundował mi wyregulowanie cyklu? Zawsze to jakaś nagroda pocieszenia...
-
nick nieaktualny
-
Cześć Ruciu, Libro, Blondi, Nino i Wosebko!
Ruciu --> to czekamy na relację z wizyty. Na którą idziesz?
Nina82 --> rzeczywiście są przypadki, że pozytyw wychodzi po ponad 15 dniach FL. Tak czy inaczej, pozostaje czekać... Mam nadzieję, że wszystko zakończy się zielenią na wykresie
Wosebko --> A skąd dziś taki marny humor?
Ja niestety jestem zmęczonaaaa... Mieliśmy wczoraj wieczorem jazdy z naszym Bąblem, miał kłopoty z żołądkiem, a konkretnie z jego treściąPotem spał całą noc z nami w łóżku i jestem KOMPLETNIE niewyspana... Ale pociesza mnie myśl, że jutro ostatni dzień pracy i weekend!
-
nick nieaktualnya jakos tak niewiem..:(chyba za bardzo sobie wczoraj wkręciłam ze cos moze być z tego cyklu...i dzis sobie to uświadomilam..:(do tego strasznie zmęczona jestem..wogóle od kilku dni nie moge sie porządnie wyspac..nawet mi kawa nie pomaga z rana...:(jak dobrze że juz za 2 dni weekend to moze nadrobie to spanie