plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Helo dziewczyny!!!
No i po weekendzie i znowu sama zostałam!!!
Byle do czwartku he he!!
Jak wam weekend minął!!!
ja leniuchowałam cały dzieńspacerek zaliczyłam, a teraz odpoczywam po kolacji (m zrobił jajecznicę) i taaaaaakk się najadłam, że aż mi niedobrze
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:A my dziś odstpialiśmy wczorajszą imprezkę u cały dzień w łóżku he he!!!
Mój M dostanie urlopek w lutym więc na inseminację idziemy!!:-)To dopiero będzie nerwowy cykl;-0
Aga spokojnie będziemy z TobąLibra, samira lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:ja się chyba naprawdę zahibernuję do połowy tygodnia, bo taka ilość emocji ze wszystkim stron mnie wykończy
No teraz gorący tydzień się zbliża bo tyle terminów w jednym czasie że ja chyba na zawał zejdę z tych emocjimauysia, samira, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej Aga ja prawie cały weekend przespałam nawet jak dziś znajomy z córa przyszedł to razem z nią bajki oglądałyśmy i obie usnęłyśmy hi hi hi. Chłopy miały z nas ubaw
. A tak poza tym to od 3 dni głowa co jakiś czas mnie pobolewa bo to raczej takie ćmienie niż mocny ból. Normalnie ciągle bym tylko spała.
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyFedra wrote:AGA 30 wrote:A my dziś odstpialiśmy wczorajszą imprezkę u cały dzień w łóżku he he!!!
Mój M dostanie urlopek w lutym więc na inseminację idziemy!!:-)To dopiero będzie nerwowy cykl;-0
Aga spokojnie będziemy z Tobą
Wiem wiem dziewczyny że będziecie ze mną!!!!Całe szczęście że was mam!! -
i dziękuje Gadgetce, Dorci, Annie_W i SHE za rozsyłanie ciążowych fliudków! Oby tak dalej dziewczyny:)
Libra, she, Dora, Shagga_80, Woseba, anna_w, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUciekam dziewczynki!!!!!
Plecy mnie bolą dziś strasznie bedzie zmiana pogody !!!
Jutro do doktorka po skierowanie muszę iść bo w środę mam wizyte u neurologa to się dowiem w końcu co z moją ręka będzie dalej!!!
Miłego wieczorku!!!
Do jutra laseczki!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWpadłam, poczytałam (Młody śpi od godziny) i teraz mogę spadać i ja
Jutro z rana będę od razu czekać na wieści Ruci...no i nie ukrywam,że ciekawa jestem czy potwierdzi się moje przypuszczenie, że tempka mi spadnie i będę czekała na @
Do jutraPaaaaaaa
-
AGA 30 wrote:Mała to co z ciebie taki śpioch się zrobił!!!
W nocy co będziesz robić!!
aguś nie wiem co się dzieje też jestem zszokowana że ciągle spać mi się chce a noce też całe przesypiam, pewnie przez to choróbsko. Zobaczę jak jutro się będę czuła jeśli będzie kiepsko to biorę sobie wolne żeby się wykurować. Dobra dziewoje ja uciekam się kąpać i spać. Życzę wszystkim miłej nockiW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
Temperatura poszybowała w górę, wiec jest dobrze
Wynegocjowałam ostateczny termin testowania na środę
Najwidoczniej M. też się nie może doczekać, ale chce widzieć dwie w miarę mocne krechy.
Miłego poniedziałku dziewojeWoseba, mala29_, she, mauysia, Shagga_80, AGA 30, gocha04, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
hej Rucia, she, I ty skradająca się wosabko
życzę wam i całej reszcie dziewczynek których jeszcze nie ma miłego dnia ?
Rucia jak super teraz to na pewno będą 2 kreseczki w środę
Wosabko co tam u Ciebie kochaniutka ?Woseba, Rucia lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyShe - cieszę się, że wysyłasz ciążowe fluidki
Styczeń chyba będzie magiczny. Super, że czujesz już lekkie kopniaki
Niech dzidzia kopie z całych sił.
Mala - do środy się nie napalam. czekam
Tobie również życzę miłego poniedziałku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2013, 06:26
-
nick nieaktualny