plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:a-koczek wrote:ja tez chcę
a to podaj linka do Twojego wykresu albo go udostępnij
https://ovufriend.pl/graph/935c11d06faa2fbacf9d6ffdeba52622Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
hej Libra nie martw się może to tylko rozpulchnienie macicy bo widzę że tępka się utrzymuje w górze a to dobry znak. Ja tam cały czas trzymam kciuki za Ciebie i inne dziewczynki żeby wam się udało
im więcej fasolek tym lepiej
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
a-koczek wrote:co zrobic żeby mi sie wykres pokazywał
możesz sobie ustawić jako miniaturke która będzie się pojawiac pod Twoim tekstem
trzeba wejść na udostępnij wykres na zakładkę miniatura skopiowac i w ustawieniach sobie wkleić
na pewno dasz radę17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Sandraa wrote:Cześć Mała
co tam nowego u Ciebie;)
hej sandruś u mnie nic nowego znów choróbsko mnie chwyciło i chyba w tym cyklu znów nici bo temp mam taka dziwna jak nigdy. Ciągle rośnie w górę jak nie spadnie zaraz to spisuje ten cykl na stratyA co tam u Ciebie?
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymala29_ wrote:hej Libra nie martw się może to tylko rozpulchnienie macicy bo widzę że tępka się utrzymuje w górze a to dobry znak. Ja tam cały czas trzymam kciuki za Ciebie i inne dziewczynki żeby wam się udało
im więcej fasolek tym lepiej
Ja się nie martwiępo prostu realnie stąpam po ziemi i nie będę się nakręcać, bo później zamierzam od razu brać się do dzieła a nie opłakiwać @ (bo z wykresów wynika, że szybciutko mam owulkę)... mam nadzieję, że tylko @ w terminie, by nie zmarnować terminu do gina
mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Sandraa wrote:Cześć Mała
co tam nowego u Ciebie;)
hej sandruś u mnie nic nowego znów choróbsko mnie chwyciło i chyba w tym cyklu znów nici bo temp mam taka dziwna jak nigdy. Ciągle rośnie w górę jak nie spadnie zaraz to spisuje ten cykl na stratyA co tam u Ciebie?
to teraz Tobie powiem... teraz Ty się nie przejmuj:) zobacz, u mnie tempka rośnie od końca @... hehehe...olus22 lubi tę wiadomość
-
DZISIAJ JEST FILM "JAK ZGINAŁ PREZYDENT" PREMIERA O 21SZEJ NA NATIONAL GEOGRAPHIC :)BEDZIECIE OGLADAC O SMOLENSKU?
-
nick nieaktualny