plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:Dziewczyny zrobiłam sikańca. Jest cień cienia. Widzi M. i córcia. W czwartek powtórzę test. Już raz tak miałama więc się nie cieszę zbyt wcześnie.
Ruciu.... (!!!) Staram się siedzieć cicho i nie zapeszać!!! A może w ten czwartek idź od razu na betę, żeby wszystko bylo jasne?
Mam test, więc jak nie wytrzymam do czwartku, to zrobię we środęM. krzyczy na mnie, ze znów się napalam, i chce żebym chwilkę odczekała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2013, 16:49
-
mauysia wrote:samira wrote:oj oby mi się znów cykl nie pitolił abo jakiś torbiel albo nie wiem co !?
Hej samirko,
temperatury masz regularne więc mam nadzieję, że to nie żadna dolegliwość, a ciąża. Może po prostu u Ciebie wolniej przyrasta beta hcg? Okaże sie "na dniach", trzymam kciuki!
Hej mauysia!
Widzę, że masz wyznaczoną @ na 31, to tak jak jawesoło
Spodziewasz się jej, czy czekasz na ciążę?
-
Rucia wrote:mauysia wrote:Rucia wrote:Dziewczyny zrobiłam sikańca. Jest cień cienia. Widzi M. i córcia. W czwartek powtórzę test. Już raz tak miałama więc się nie cieszę zbyt wcześnie.
Ruciu.... (!!!) Staram się siedzieć cicho i nie zapeszać!!! A może w ten czwartek idź od razu na betę, żeby wszystko bylo jasne?
Mam test, więc jak nie wytrzymam do czwartku, to zrobię we środęM. krzyczy na mnie, ze znów się napalam, i chce żebym chwilkę odczekała.
to widze ze ty rucia mam w podobne dni ja tez mam w czwartek zrobic ale nie wiem czy doczekam chyba zrobie jutro albo po jutrze zobacze co wyjdziejak bedzie negatywny bo bedzie zawczesnie to poczekam do @ mam dostac 3 i sie dowiem
-
Witam wieczorową porą
Rucia 3mam kciukasy żeby wyszły II mocne kreski:)
Ja niedawno wróciłam ze szkoły i jestem padnietą... Cały dzień tak jakoś dziwnie się czuję, rano miałam odruchy wymiotne potem ból podbrzusza taki "rozpierający" no i jakoś od 5 godzin ból prawego jajnika(przynajmniej w jego okolicy).I ogólne ZMĘCZENIE ... masakra
Dziwny ten cykl mam ...
Rucia lubi tę wiadomość
-
Sandraa wrote:Witam wieczorową porą
Ja niedawno wróciłam ze szkoły i jestem padnietą... Cały dzień tak jakoś dziwnie się czuję, rano miałam odruchy wymiotne potem ból podbrzusza taki "rozpierający" no i jakoś od 5 godzin ból prawego jajnika(przynajmniej w jego okolicy).I ogólne ZMĘCZENIE ... masakra
Dziwny ten cykl mam ...
może jestes w ciązy ? -
olus22 wrote:Sandraa wrote:Witam wieczorową porą
Dziwny ten cykl mam ...
może jestes w ciązy ?
Bardzo bym chciała...
Ale bardzo wątpię;/ -
Sandraa wrote:olus22 wrote:Sandraa wrote:Witam wieczorową porą
Dziwny ten cykl mam ...
może jestes w ciązy ?
Bardzo bym chciała...
Ale bardzo wątpię;/
nooo takie objawy wskazuja na jedno
ja mam objawy ale lekkie nie wymiotuje jeszczei nie wiem czy jestem zobacze jutro badz poczekam na @ chyba ze złapałas jakas grype (mam nadzieje że nie) teraz w polsce słyszałam ze panuje jakies cholerstwo
badz dobrej mysli trzymam kciuki na dzidziusia -
Hej tak sobie przegladam wasze cykle i wogole i zauwarzyłam że jets pewna cykliczność. np w okolicach tego weekendu te co testują to przeważnie dwie kreski widzą a te co testowały w okolicach poprzedniego weekendu niestety nie i tak na przemian sie układa. zauważyłyście może też cos takiego?
Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
nie ale za to ja zauważyłam ze gdzie się pojawie pod czyimś wykresem to tam po paru dniach się zielona kropka pojawia mam nadzieje ze to nie zbieg okoliczności bo pojawiam się teraz praktycznie pod wszystkimi bo na wszystkich chce widziec zielone kropki
samira, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:nie ale za to ja zauważyłam ze gdzie się pojawie pod czyimś wykresem to tam po paru dniach się zielona kropka pojawia mam nadzieje ze to nie zbieg okoliczności bo pojawiam się teraz praktycznie pod wszystkimi bo na wszystkich chce widziec zielone kropki
Kochana to pod moim też coś napisz co;) Nie bądź taka:)
Też chce zielone kropki:) -
Sandraa wrote:Fedra wrote:nie ale za to ja zauważyłam ze gdzie się pojawie pod czyimś wykresem to tam po paru dniach się zielona kropka pojawia mam nadzieje ze to nie zbieg okoliczności bo pojawiam się teraz praktycznie pod wszystkimi bo na wszystkich chce widziec zielone kropki
Kochana to pod moim też coś napisz co;) Nie bądź taka:)
Też chce zielone kropki:)
a prosze Cię bardzo a nóż się uda na pewno nie zaszkodzę17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyDora wrote:Witam w niedzielne popoludnie:-)
Rucia: no kochana jezeli nie bierzesz jakichs lekow to chyba nie moze byc falszywy wynik..trzymam mocno kciuki
Wosebko moze to wlasnie jakis skrzep po implantacji?! trzymam kciuki za Ciebie i LIbre...
hej, dziewczynki:)
Dzisiaj lepiej się czuję... dolegliwości minęły... wizytę mam na 01.02. mam nadzieje, że do tej pory mnie @ nie złapie;)
u mnie raczej lipa, bo szyjka mi się miekka zaczyna robić... sprawdzę jeszcze o zwykłej porze, ale wątpię, by to coś zmieniłoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2013, 18:48