X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Rucia wrote:
    Dziewczyny zrobiłam sikańca. Jest cień cienia. Widzi M. i córcia. W czwartek powtórzę test. Już raz tak miałama więc się nie cieszę zbyt wcześnie.

Ruciu.... (!!!) Staram się siedzieć cicho i nie zapeszać!!! A może w ten czwartek idź od razu na betę, żeby wszystko bylo jasne?

Mam test, więc jak nie wytrzymam do czwartku, to zrobię we środę 8) M. krzyczy na mnie, ze znów się napalam, i chce żebym chwilkę odczekała.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2013, 16:49

• Muska Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2013, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    samira wrote:
    oj oby mi się znów cykl nie pitolił abo jakiś torbiel albo nie wiem co !?

Hej samirko,

temperatury masz regularne więc mam nadzieję, że to nie żadna dolegliwość, a ciąża. Może po prostu u Ciebie wolniej przyrasta beta hcg? Okaże sie "na dniach", trzymam kciuki!

Hej mauysia!
    Widzę, że masz wyznaczoną @ na 31, to tak jak ja :) wesoło ;) Spodziewasz się jej, czy czekasz na ciążę?

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • olus22 Ekspertka

Wysłany: 27 stycznia 2013, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co tam u was jeszce nowego :)

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • olus22 Ekspertka

Wysłany: 27 stycznia 2013, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    mauysia wrote:
    Rucia wrote:
    Dziewczyny zrobiłam sikańca. Jest cień cienia. Widzi M. i córcia. W czwartek powtórzę test. Już raz tak miałama więc się nie cieszę zbyt wcześnie.

Ruciu.... (!!!) Staram się siedzieć cicho i nie zapeszać!!! A może w ten czwartek idź od razu na betę, żeby wszystko bylo jasne?

Mam test, więc jak nie wytrzymam do czwartku, to zrobię we środę 8) M. krzyczy na mnie, ze znów się napalam, i chce żebym chwilkę odczekała.

to widze ze ty rucia mam w podobne dni ja tez mam w czwartek zrobic ale nie wiem czy doczekam chyba zrobie jutro albo po jutrze zobacze co wyjdzie :) jak bedzie negatywny bo bedzie zawczesnie to poczekam do @ mam dostac 3 i sie dowiem :)

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • olus22 Ekspertka

Wysłany: 27 stycznia 2013, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest tutaj ktos?

f2w33e3kqvl8jpdo.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą;)
    Rucia 3mam kciukasy żeby wyszły II mocne kreski:)

Ja niedawno wróciłam ze szkoły i jestem padnietą... Cały dzień tak jakoś dziwnie się czuję, rano miałam odruchy wymiotne potem ból podbrzusza taki "rozpierający" no i jakoś od 5 godzin ból prawego jajnika(przynajmniej w jego okolicy).I ogólne ZMĘCZENIE ... masakra
    Dziwny ten cykl mam ...

Rucia lubi tę wiadomość

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 27 stycznia 2013, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    Witam wieczorową porą;)

Ja niedawno wróciłam ze szkoły i jestem padnietą... Cały dzień tak jakoś dziwnie się czuję, rano miałam odruchy wymiotne potem ból podbrzusza taki "rozpierający" no i jakoś od 5 godzin ból prawego jajnika(przynajmniej w jego okolicy).I ogólne ZMĘCZENIE ... masakra
    Dziwny ten cykl mam ...

może jestes w ciązy ?

f2w33e3kqvl8jpdo.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olus22 wrote:
    Sandraa wrote:
    Witam wieczorową porą;)

Dziwny ten cykl mam ...

może jestes w ciązy ?

Bardzo bym chciała...
    Ale bardzo wątpię;/

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 27 stycznia 2013, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    olus22 wrote:
    Sandraa wrote:
    Witam wieczorową porą;)

Dziwny ten cykl mam ...

może jestes w ciązy ?

Bardzo bym chciała...
    Ale bardzo wątpię;/

nooo takie objawy wskazuja na jedno :)
    ja mam objawy ale lekkie nie wymiotuje jeszcze :P i nie wiem czy jestem zobacze jutro badz poczekam na @ chyba ze złapałas jakas grype (mam nadzieje że nie) teraz w polsce słyszałam ze panuje jakies cholerstwo :(
    badz dobrej mysli trzymam kciuki na dzidziusia :)

f2w33e3kqvl8jpdo.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Ci bardzo:) Też będę za Ciebie trzymać kciuki:)

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej tak sobie przegladam wasze cykle i wogole i zauwarzyłam że jets pewna cykliczność. np w okolicach tego weekendu te co testują to przeważnie dwie kreski widzą a te co testowały w okolicach poprzedniego weekendu niestety nie i tak na przemian sie układa. zauważyłyście może też cos takiego?

Ola_czeka lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ale za to ja zauważyłam ze gdzie się pojawie pod czyimś wykresem to tam po paru dniach się zielona kropka pojawia mam nadzieje ze to nie zbieg okoliczności bo pojawiam się teraz praktycznie pod wszystkimi bo na wszystkich chce widziec zielone kropki :)

samira, Shagga_80 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja powiem szczerze że nie analizowałam cykli w takich kategoriach:)
    Ale może faktycznie tak jest:)

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2013, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    nie ale za to ja zauważyłam ze gdzie się pojawie pod czyimś wykresem to tam po paru dniach się zielona kropka pojawia mam nadzieje ze to nie zbieg okoliczności bo pojawiam się teraz praktycznie pod wszystkimi bo na wszystkich chce widziec zielone kropki :)

Kochana to pod moim też coś napisz co;) Nie bądź taka:)
    Też chce zielone kropki:):):)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    Fedra wrote:

Kochana to pod moim też coś napisz co;) Nie bądź taka:)
    Też chce zielone kropki:):):)

a prosze Cię bardzo a nóż się uda na pewno nie zaszkodzę ;)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez chcę:)

Ola_czeka lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2013, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie;) Trzeba próbować wszystkiego hehe:)

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2013, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    ja tez chcę:)

a to podaj linka do Twojego wykresu albo go udostępnij ;)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to dziewczynki widzę że posypią się znów fasolki ale fajnie oby było ich dużo i tabelka nasza była zafasolowana szybko :)

Fedra lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2013, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Witam w niedzielne popoludnie:-)

Rucia: no kochana jezeli nie bierzesz jakichs lekow to chyba nie moze byc falszywy wynik..trzymam mocno kciuki

Wosebko moze to wlasnie jakis skrzep po implantacji?! trzymam kciuki za Ciebie i LIbre...

hej, dziewczynki:)
    Dzisiaj lepiej się czuję... dolegliwości minęły... wizytę mam na 01.02. mam nadzieje, że do tej pory mnie @ nie złapie;)
    u mnie raczej lipa, bo szyjka mi się miekka zaczyna robić... sprawdzę jeszcze o zwykłej porze, ale wątpię, by to coś zmieniło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2013, 18:48

‹‹ 1236 1237 1238 1239 1240 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ