WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2013, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki jak tam mija sobotni dzionek ?
    PAULINKO bardzo mi przykro, :( nawet nie wiem co powiedzieć w sumie żadne słowa które bym powiedziała to nie ukoją twojego bólu po prostu przytulam Cię. Trzymaj się kochana, jestem z tobą.
    MUZARCIA przepraszam że tak zniknęłam bez słowa ale musiałam kompa udostępnić mężowi a potem już spać poszłam. :)
    GADGETKO mam nadzieje że to badanie nam pomoże. Ciesze się bardzo że twój maluszek jest zdrowy. To straszne że człowiek jak jest chory to wtedy może liczyć na jakieś większe badania. Co za służba zdrowia. Kobiety powinny mieć wszystkie badania refundowane a nie tylko podstawowe.
    RUCIA mocno trzymam kciuki żebyś na teście zobaczyła 2 kreseczki bo wykres masz przepiękny :) Ale długo chcesz nas trzymać w napięciu aż do czwartku ? Łap dożo fluidów i wirusków od dziewczyn :)
    SHE dziękuję bardzo i ja już pobrałam swoje fluidki od Ciebie a co do badania czas pokarze czy pomoże.
    LIBRUŚ widzę że twoja tempka ciągle do góry się pnie oby tam już została :) pewnie te twoje objawy to robi fasolka która domek tam sobie buduje :)
    AGA miłej imprezki życzę :)
    ANNA_W to dobrze że przeziębienie odpuściło i oby już do ciebie nie wróciło. :) Domowe sposoby zawsze są najlepsze
    ZOSIU to fajnie że się powoli układa u was może twój m. sobie przemyślał co nieco, trzymam kciuki żeby on się zapomniał w trakcie owulacji twojej i wstrzelił się w sam środeczek :)
    DORA zgadzam się z tobą że gadgetka to anioł naszych fasolek to ona je pogania żeby kolejno do nas przychodziły :) Gadgetko zarażaj oby jak najwięcej masz mega wielką ciążową bakterie i strasznie zaraźliwą :) ja tez ją poproszę :)
    WOSABKO wykresik super trzymam kciukasy za 2 kreseczki na koniec. Bardzo Ci kibicuje bo zasługujesz. :)
    witam was sandrus i kapciszek126 oby i u was okazało się że te miesiąc będzie szczęśliwy :)

Udało mi się dziś was nadrobić przepraszam że aż tak się rozpisałam ale chciałam do każdej z was coś napisać. Ja dziś dopiero wieczorem miałam siłę żeby siąść i zobaczyć co tam u was. Cały dzień źle się czułam i większość dnia przespałam. a tak poza tym to ja mam naprawdę mega pecha w przeciągu 2 miesięcy dopadła mnie 3 razy choroba. :( Oby odpuściła przed owulacja już zaczęłam leczyć się domowymi sposobami. Dobra zmykam i życzę wszystkim wam miłej nocki i jeszcze milszej niedzieli :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2013, 22:37

Fedra, anna_w, Libra, gadgeta, Paulina1986 lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2013, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej moje drogie!!!
    Wróciłam z imprezy i stwierdziłam że mój M naprawde dziecka chce!!
    Oczywiście śpi już jak dziecko tan mój M ale to co wyprawiał z dziećmi na imprezie to na you-tuba nie ma nawet!!!
    Dobranoc wszystkim!!!:-)
    Jutro a raczej dziś zawitam!!:-)

Fedra, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2013, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a POZA TYM TO Mała jesteś naj!!!
    Tym co przeczytałam tak się starałaś!!!!!!!!!!!
    6 ZA CHĘCI
    6 ZA ORTOGRAFIĘ
    6 ZA GRAMATYKĘ
    6 ZA WYOBRAŻNIE
    6 ZA RYTMIKĘ
    6 ZA TO ŻE JESTEŚ
    6 ZE TO ŻE JESTEŚ Z NAMI!!!!!!!!!!!
    A :-):-):-) ODE MNIE!!!!!!!!!

Libra lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2013, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Agus aż się zaczerwieniłam :) ty też jesteś super ale powie Ci jedno że z ortografii zawsze byłam kiepska i często robię błędy ale tym razem się starałam żeby nie narobić byków :P. A no i zawsze będę zwami na tyle na ile mi czas pozwalać będzie choć ostatnio mam go coraz mniej :( ale zawsze staram się parę słów skrobnąć do was i pokazać że jestem i o was nie zapominałam. I wieże coraz mocniej że każda z nas doczeka się w końcu fasolinki w brzuszku :). A Gadgetka niech nas szybko po zaraża :)

Libra, gadgeta lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2013, 00:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda ,że Was tu nie ma o tej godzinie:)pozdrawiam Was wszystkie:)buziam:*

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2013, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. U mnie spadek :( spory :( Poza tym szyjka staje się miękka, więc czekam na @ do środy.

Mówiłam, ze to by było zbyt piękne ... :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2013, 06:45

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu oby to było tylko rozpulchnienie!!!!najważniejsze,że zamknięta ;)pozdrawiam i wierzę,że Ci się uda!!!zasługujesz na to ;)

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina1986 wrote:
    Kochane ja niestety 2 tygodnie temu straciłam dziecko. Serduszko mu się zatrzymało w 11t6d. Wczoraj wyszłam ze szpitala po zabiegu łyżeczkowania. Powiem Wam szczerze, że cały czas mam przed oczami tą maleńką istotkę, która wypadła ze mnie martwa na bieliznę. Straszne przeżycie i nawet najgorszemu wrogowi tego nie życzę. Niemniej jednak maleństwo miało bardzo chore serce, które już teraz nie dało rady. Lepiej wiec, że już się nie męczy bo niestety nie miało szans na przeżycie. Teraz muszę odpoczywać fizycznie i psychicznie i przywyknąć, ze przez ostatnie 4 miesiące miałam człowieczka w brzuchu a teraz jestem sama ze sobą. Tęsknie za tą małą istotką mimo, ze nawet jej nie poznałam. Chyba już zdążyłam ją pokochać. Ehhh...

Paulinko przytulam mocno do serduszka...

Paulina1986 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Ruciu oby to było tylko rozpulchnienie!!!!najważniejsze,że zamknięta ;)pozdrawiam i wierzę,że Ci się uda!!!zasługujesz na to ;)

Nie umiem tego obiektywnie ocenić. Połowa szyjki twarda, połowa, miękka, jakaś pofalowana? Dopiero zaczęłam ją badać więc nie mam wprawy. Jutro tak czy siak zrobię test :(

• Fedra Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    APEL:
    UPRASZA SIĘ ABY KOBITKI Z TEGO FORUM ZARZUCIŁY CZEKANIE...
    UPRASZA SIĘ ABY CYKLE BĘDĄCE PRAWIE NA FINISZU BYŁY FASOLKOWE...
    NIE ŻYCZĘ SOBIE BYŚCIE CZEKAŁY Z FASOLKAMI NA MNIE...
    BO JAK JUŻ JA ZAFASOLKUJE TO BĘDĘ POTRZEBOWAĆ WASZYCH ZAFASOLKOWANYCH PORAD

czyli rzucam na Was fasolkowy czar by tempki które są w górze w górze pozostały, by tam gdzie zbliża się owu zalała Was fala sluzu płodnego, by potem i u Was wykresy były zielone :)

no to teraz mogę sobie iść odpocząć :)
    a co do egzaminów chyba nie poszły najgorzej jak będę miała wyniki to dam znać :) znikam i Buziam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2013, 18:13

Rucia, mauysia, samira, Libra, Shagga_80, Woseba, gadgeta, AGA 30, gocha04 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia to może jej nie badaj ;)

trzymam kciuki żeby się zazieleniło u Ciebie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2013, 08:38

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś, zniosłam tyle porażek, to zniosę kolejną. Dlatego cały czas upominam siebie i Was, że niepotrzebnie się nakręcamy. Trzeba czekać. Uciekam dziewczyny. Miłej niedzieli.

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    współczuję -przytulam :(

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki,

Paulinko... :( :( :( To straszne :( jestem z Tobą myślami...

Ruciu --> masz prawie 36.9 i mówisz o spadku? Na razie najlepiej w ogóle nie interpretuj tempki, chyba że zbliży się konkretnie do czerwonej linii.

Gadgetko, to super że mały Gadgecik dobrze się rozwija, i że z tymi badaniami tak się Wam upiekło.
    Doris, Aniu_W - Was też wirtualnie poklepuję po brzuszydłach ;)

Niedzielne uściski dla wszystkich staraczek!

Ja już tęsknię za moim termometrem... buuu... Jakoś mi nieswojo...

Dora, Shagga_80, gadgeta, Paulina1986, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)

a u mnie 40dc i @ ani widu ani słychu test pepino paskowy pięć dni temu negatyw...ehhhh

nowo zafasolkowanym gratuluję :)

starającym i czekającym na testowanie życzę zieleni na wykresach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2013, 09:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj oby mi się znów cykl nie pitolił abo jakiś torbiel albo nie wiem co !?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuś to plamienie mnie podtrzymuje na duchu :-) czekam sobie więc cierpliwie :-)

mauysia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Rucia to może jej nie badaj ;)

trzymam kciuki żeby się zazieleniło u Ciebie :)

Kochana jesteś :-)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zrobiłam sikańca. Jest cień cienia. Widzi M. i córcia. W czwartek powtórzę test. Już raz tak miałama więc się nie cieszę zbyt wcześnie.

Shagga_80, Effcia28, gadgeta, Paulina1986, muzarcia, Dora, mauysia, Libra, Fedra, she, Blondi22, gocha04, samira, kopciuszek126, ewela84, natusia lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobitki :) jak tam mija niedziela ? Mnie chyba już całkiem rozkłada choróbsko :( i wykres też mam jakiś dziwny :( coś czuje że ten cykl pójdzie na zmarnowanie ehhh... mówi się trudno może w następnym będę miała więcej szczęścia :)

‹‹ 1234 1235 1236 1237 1238 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ