plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczynki jak tam mija sobotni dzionek ?
PAULINKO bardzo mi przykro,nawet nie wiem co powiedzieć w sumie żadne słowa które bym powiedziała to nie ukoją twojego bólu po prostu przytulam Cię. Trzymaj się kochana, jestem z tobą.
MUZARCIA przepraszam że tak zniknęłam bez słowa ale musiałam kompa udostępnić mężowi a potem już spać poszłam.
GADGETKO mam nadzieje że to badanie nam pomoże. Ciesze się bardzo że twój maluszek jest zdrowy. To straszne że człowiek jak jest chory to wtedy może liczyć na jakieś większe badania. Co za służba zdrowia. Kobiety powinny mieć wszystkie badania refundowane a nie tylko podstawowe.
RUCIA mocno trzymam kciuki żebyś na teście zobaczyła 2 kreseczki bo wykres masz przepięknyAle długo chcesz nas trzymać w napięciu aż do czwartku ? Łap dożo fluidów i wirusków od dziewczyn
SHE dziękuję bardzo i ja już pobrałam swoje fluidki od Ciebie a co do badania czas pokarze czy pomoże.
LIBRUŚ widzę że twoja tempka ciągle do góry się pnie oby tam już zostałapewnie te twoje objawy to robi fasolka która domek tam sobie buduje
AGA miłej imprezki życzę
ANNA_W to dobrze że przeziębienie odpuściło i oby już do ciebie nie wróciło.Domowe sposoby zawsze są najlepsze
ZOSIU to fajnie że się powoli układa u was może twój m. sobie przemyślał co nieco, trzymam kciuki żeby on się zapomniał w trakcie owulacji twojej i wstrzelił się w sam środeczek
DORA zgadzam się z tobą że gadgetka to anioł naszych fasolek to ona je pogania żeby kolejno do nas przychodziłyGadgetko zarażaj oby jak najwięcej masz mega wielką ciążową bakterie i strasznie zaraźliwą
ja tez ją poproszę
WOSABKO wykresik super trzymam kciukasy za 2 kreseczki na koniec. Bardzo Ci kibicuje bo zasługujesz.
witam was sandrus i kapciszek126 oby i u was okazało się że te miesiąc będzie szczęśliwy
Udało mi się dziś was nadrobić przepraszam że aż tak się rozpisałam ale chciałam do każdej z was coś napisać. Ja dziś dopiero wieczorem miałam siłę żeby siąść i zobaczyć co tam u was. Cały dzień źle się czułam i większość dnia przespałam. a tak poza tym to ja mam naprawdę mega pecha w przeciągu 2 miesięcy dopadła mnie 3 razy choroba.Oby odpuściła przed owulacja już zaczęłam leczyć się domowymi sposobami. Dobra zmykam i życzę wszystkim wam miłej nocki i jeszcze milszej niedzieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2013, 22:37
Fedra, anna_w, Libra, gadgeta, Paulina1986 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyhej moje drogie!!!
Wróciłam z imprezy i stwierdziłam że mój M naprawde dziecka chce!!
Oczywiście śpi już jak dziecko tan mój M ale to co wyprawiał z dziećmi na imprezie to na you-tuba nie ma nawet!!!
Dobranoc wszystkim!!!
Jutro a raczej dziś zawitam!!Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya POZA TYM TO Mała jesteś naj!!!
Tym co przeczytałam tak się starałaś!!!!!!!!!!!
6 ZA CHĘCI
6 ZA ORTOGRAFIĘ
6 ZA GRAMATYKĘ
6 ZA WYOBRAŻNIE
6 ZA RYTMIKĘ
6 ZA TO ŻE JESTEŚ
6 ZE TO ŻE JESTEŚ Z NAMI!!!!!!!!!!!
AODE MNIE!!!!!!!!!
Libra lubi tę wiadomość
-
Dzięki Agus aż się zaczerwieniłam
ty też jesteś super ale powie Ci jedno że z ortografii zawsze byłam kiepska i często robię błędy ale tym razem się starałam żeby nie narobić byków
. A no i zawsze będę zwami na tyle na ile mi czas pozwalać będzie choć ostatnio mam go coraz mniej
ale zawsze staram się parę słów skrobnąć do was i pokazać że jestem i o was nie zapominałam. I wieże coraz mocniej że każda z nas doczeka się w końcu fasolinki w brzuszku
. A Gadgetka niech nas szybko po zaraża
Libra, gadgeta lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
Paulina1986 wrote:Kochane ja niestety 2 tygodnie temu straciłam dziecko. Serduszko mu się zatrzymało w 11t6d. Wczoraj wyszłam ze szpitala po zabiegu łyżeczkowania. Powiem Wam szczerze, że cały czas mam przed oczami tą maleńką istotkę, która wypadła ze mnie martwa na bieliznę. Straszne przeżycie i nawet najgorszemu wrogowi tego nie życzę. Niemniej jednak maleństwo miało bardzo chore serce, które już teraz nie dało rady. Lepiej wiec, że już się nie męczy bo niestety nie miało szans na przeżycie. Teraz muszę odpoczywać fizycznie i psychicznie i przywyknąć, ze przez ostatnie 4 miesiące miałam człowieczka w brzuchu a teraz jestem sama ze sobą. Tęsknie za tą małą istotką mimo, ze nawet jej nie poznałam. Chyba już zdążyłam ją pokochać. Ehhh...
Paulinko przytulam mocno do serduszka...Paulina1986 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnykopciuszek126 wrote:Ruciu oby to było tylko rozpulchnienie!!!!najważniejsze,że zamknięta ;)pozdrawiam i wierzę,że Ci się uda!!!zasługujesz na to
Nie umiem tego obiektywnie ocenić. Połowa szyjki twarda, połowa, miękka, jakaś pofalowana? Dopiero zaczęłam ją badać więc nie mam wprawy. Jutro tak czy siak zrobię test -
APEL:
UPRASZA SIĘ ABY KOBITKI Z TEGO FORUM ZARZUCIŁY CZEKANIE...
UPRASZA SIĘ ABY CYKLE BĘDĄCE PRAWIE NA FINISZU BYŁY FASOLKOWE...
NIE ŻYCZĘ SOBIE BYŚCIE CZEKAŁY Z FASOLKAMI NA MNIE...
BO JAK JUŻ JA ZAFASOLKUJE TO BĘDĘ POTRZEBOWAĆ WASZYCH ZAFASOLKOWANYCH PORAD
czyli rzucam na Was fasolkowy czar by tempki które są w górze w górze pozostały, by tam gdzie zbliża się owu zalała Was fala sluzu płodnego, by potem i u Was wykresy były zielone
no to teraz mogę sobie iść odpocząć
a co do egzaminów chyba nie poszły najgorzej jak będę miała wyniki to dam znaćznikam i Buziam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2013, 18:13
Rucia, mauysia, samira, Libra, Shagga_80, Woseba, gadgeta, AGA 30, gocha04 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki,
Paulinko...To straszne
jestem z Tobą myślami...
Ruciu --> masz prawie 36.9 i mówisz o spadku? Na razie najlepiej w ogóle nie interpretuj tempki, chyba że zbliży się konkretnie do czerwonej linii.
Gadgetko, to super że mały Gadgecik dobrze się rozwija, i że z tymi badaniami tak się Wam upiekło.
Doris, Aniu_W - Was też wirtualnie poklepuję po brzuszydłach
Niedzielne uściski dla wszystkich staraczek!
Ja już tęsknię za moim termometrem... buuu... Jakoś mi nieswojo...Dora, Shagga_80, gadgeta, Paulina1986, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień Dobry
a u mnie 40dc i @ ani widu ani słychu test pepino paskowy pięć dni temu negatyw...ehhhh
nowo zafasolkowanym gratuluję
starającym i czekającym na testowanie życzę zieleni na wykresachWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2013, 09:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny zrobiłam sikańca. Jest cień cienia. Widzi M. i córcia. W czwartek powtórzę test. Już raz tak miałama więc się nie cieszę zbyt wcześnie.
Shagga_80, Effcia28, gadgeta, Paulina1986, muzarcia, Dora, mauysia, Libra, Fedra, she, Blondi22, gocha04, samira, kopciuszek126, ewela84, natusia lubią tę wiadomość
-
hej kobitki
jak tam mija niedziela ? Mnie chyba już całkiem rozkłada choróbsko
i wykres też mam jakiś dziwny
coś czuje że ten cykl pójdzie na zmarnowanie ehhh... mówi się trudno może w następnym będę miała więcej szczęścia
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke