plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny :)Gadgetko nasza kochana, witaj
Super że maleństwo prawidłowo się rozwija, zdrowo rośnieoby tak dalej.
To zajefajnie że możesz korzystać z takich badań bezpłatnie w ramach nfz-tu.
Ja dzisiaj byłam u endo i zwiększył mi dawkę Letrox-u, mam brać całą tabletkę czyli 50-tkę, za m-c do kontroli. Do gina jeszcze sie nie zapisałam, zadzwonię w poniedziałek. Pozdrawiamgadgeta, Dora, Libra, Nina82, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGadgetko najchętniej poleciałabym na betę jak najszybciej, ale stoi nade mną ktoś,kto sprowadza mnie na ziemię
We wtorek z rana zrobię test, jeżeli będzie widać cokolwiek, to pojadę do lagoratorium. Ale znając moje szczęście we środę dostanę @
gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu- ciesze sie ze endokrynolog potwierdzil koniecznosc przyjmowania wiekszej dawki. przy Twoim tsh 25 to stanowczo bylo zbyt malo! teraz mam nadzieje ze szybko Ci poziom spadnie i ladnie sie wyrowna...
czy przeziebienie juz Cie nie meczy? udalo sie zwalczyc domowymi sposobami...?
Ruciu- we wtorek na sikancu moze byc jeszcze nic nie widac... na Twoim miejscu zrobilabym bete czy tak czy tak-chociaz to oczywiscie Twoj wyborja to jestem niecierpliwus i nie dalabym rady czekac tak dlugo...
anna_w, Rucia lubią tę wiadomość
-
gadgeta wrote:Aniu- ciesze sie ze endokrynolog potwierdzil koniecznosc przyjmowania wiekszej dawki. przy Twoim tsh 25 to stanowczo bylo zbyt malo! teraz mam nadzieje ze szybko Ci poziom spadnie i ladnie sie wyrowna...
czy przeziebienie juz Cie nie meczy? udalo sie zwalczyc domowymi sposobami...?
Ruciu- we wtorek na sikancu moze byc jeszcze nic nie widac... na Twoim miejscu zrobilabym bete czy tak czy tak-chociaz to oczywiscie Twoj wyborja to jestem niecierpliwus i nie dalabym rady czekac tak dlugo...
Przeziębienie na szczęście już mi odpuściło, syrop z apteki i domowe sposoby dały radęgadgeta, Nina82 lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Gadgetko najchętniej poleciałabym na betę jak najszybciej, ale stoi nade mną ktoś,kto sprowadza mnie na ziemię
We wtorek z rana zrobię test, jeżeli będzie widać cokolwiek, to pojadę do laboratorium. Ale znając moje szczęście we środę dostanę @
Ruciu, jak ja zauważyłam u siebie plamienie i Wy na forum podpowiadałyście ze mogła to byc implantacja, to natychmiast poszperałam w necie na ten temat i znalazłam takie info że jeśli rzeczywiście to jest plamienie implantacyjne to test można wykonać juz po około 3 dniach, ja tak zrobiłam, wyszła baaardzo blada druga kreseczka ale juz miałam coraz wiecej pewnosci poźniej tylko beta potwierdziała. Trzymam kciuki
podaję link do tego info:
http://xn--objawy-ciy-chb24l.waw.pl/plamienie-implantacyjne-jako-objawy-ciazy/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2013, 15:46
Nina82 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny
Rucia co to za brak wiary?! lap fluidy masz 3 ciezarne na forum;-)
Gadgetko fajnie ze tyle badan gratis macie
Aniu ..
ps fajne macie suwaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2013, 15:49
anna_w, gadgeta, Rucia lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyann2224 wrote:hej dziewczyny ma takie pytanie którego dnia po braniu clo mniej wiecej powinna wystąpic iwulacja bo mi ovu wskazuje na 20-22 dnia wydaje mi sie że troche późno co wy o tym sądzicie?
ann ovu wskazuje Ci przypuszczalny termin owulacji na podstawie Twoich poprzednich cykli- prawdopodobnie mialas w nich pozniej owulacje. W tym to sie moze zmienic bo po zakonczeniu brania clo owulacja powinna wystapic po ok 5 do max 10 dni-u mnie sie potwierdzilo- clo bralam 5-9 dzien cyklu, owulka wystapila 15 dc (czyli po 6 dniach) -
nick nieaktualnyDora wrote:hej dziewczyny
Rucia co to za brak wiary?! lap fluidy masz 3 ciezarne na forum;-)
Gadgetko fajnie ze tyle badan gratis macie
Aniu ..
ps fajne macie suwaczki
Dorcia- fajnie fajnie...szkoda tylko ze najpierw musialam zlapac choroby zeby miec gratis... juz chyba wolalabym zaplacic te 400 zl ale byc zdrowa...
no ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma...
hej zoskujak u Ciebie w domku? relacje z m troche sie poprawily? trzymam kciuki zeby tak
-
nick nieaktualnypoza tym podtrzymuje to co pisze Doris- takiego skondensowania fluidow to dawno nie bylo
trzy ciezarowki jak trzy wiedzmy teraz uwarza koktail z fluidow, chuchow, dmuchow i pradow i Was wszystkie zafasolkuja ot co.......
anna_w, Woseba, Rucia, Libra, Nina82, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gadgeta wrote:poza tym podtrzymuje to co pisze Doris- takiego skondensowania fluidow to dawno nie bylo
trzy ciezarowki jak trzy wiedzmy teraz uwarza koktail z fluidow, chuchow, dmuchow i pradow i Was wszystkie zafasolkuja ot co.......
nasza mikstura napewno podziałaa te fluidki od gadgetki są naprawdę czarodziejskie ja i Dora możemy potwierdzić!!!
gadgeta, Rucia, Nina82, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie czy lepiej? od 4 dni były 3 bzykanka.. naprawdę to dla mnie nowość
nie wiem co się przyczyniło do zachowania mojego M..ale mi się to podoba.
Doruś niech dzieciaczek zdrowo rośnie. Paulinka przykro mi.
Gadgetko witaj.Dora, gadgeta, Rucia, Effcia28, Shagga_80, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:u mnie czy lepiej? od 4 dni były 3 bzykanka.. naprawdę to dla mnie nowość
nie wiem co się przyczyniło do zachowania mojego M..ale mi się to podoba.
Doruś niech dzieciaczek zdrowo rośnie. Paulinka przykro mi.
Gadgetko witaj.
no no no zoska rozkrecacie sie hehe...
moze metoda "teraz juz Cie nie lubie" przynosi rezultaty...? sam za Toba lata hihi...
Wosebka witajzosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nie wiem. ostatnio powiedziałam mu że daję mu wybór, że jak chce niech "się nie spuszcza we mnie", dla mnie liczy się to że będziemy się kochać jako małżeństwo a nie dla robienia dziecka..
od tego momentu jak w morde strzelił. łazi za mną i mówi: ale bym cię tu wziął, ale masz dupcię.. itpRucia, mauysia, Nina82, mala29_, Dodi, Shagga_80, gocha04, Amicizia lubią tę wiadomość