X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • anna_w Ekspertka

Wysłany: 26 stycznia 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny :)Gadgetko nasza kochana, witaj :)
    Super że maleństwo prawidłowo się rozwija, zdrowo rośnie :) oby tak dalej.
    To zajefajnie że możesz korzystać z takich badań bezpłatnie w ramach nfz-tu.
    Ja dzisiaj byłam u endo i zwiększył mi dawkę Letrox-u, mam brać całą tabletkę czyli 50-tkę, za m-c do kontroli. Do gina jeszcze sie nie zapisałam, zadzwonię w poniedziałek. Pozdrawiam :)

gadgeta, Dora, Libra, Nina82, gocha04 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgetko najchętniej poleciałabym na betę jak najszybciej, ale stoi nade mną ktoś,kto sprowadza mnie na ziemię :-) We wtorek z rana zrobię test, jeżeli będzie widać cokolwiek, to pojadę do lagoratorium. Ale znając moje szczęście we środę dostanę @ :-(

gadgeta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu- ciesze sie ze endokrynolog potwierdzil koniecznosc przyjmowania wiekszej dawki. przy Twoim tsh 25 to stanowczo bylo zbyt malo! teraz mam nadzieje ze szybko Ci poziom spadnie i ladnie sie wyrowna...:) czy przeziebienie juz Cie nie meczy? udalo sie zwalczyc domowymi sposobami...? :)

Ruciu- we wtorek na sikancu moze byc jeszcze nic nie widac... na Twoim miejscu zrobilabym bete czy tak czy tak-chociaz to oczywiscie Twoj wybor :) ja to jestem niecierpliwus i nie dalabym rady czekac tak dlugo... :P

anna_w, Rucia lubią tę wiadomość

• anna_w Ekspertka

Wysłany: 26 stycznia 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    Aniu- ciesze sie ze endokrynolog potwierdzil koniecznosc przyjmowania wiekszej dawki. przy Twoim tsh 25 to stanowczo bylo zbyt malo! teraz mam nadzieje ze szybko Ci poziom spadnie i ladnie sie wyrowna...:) czy przeziebienie juz Cie nie meczy? udalo sie zwalczyc domowymi sposobami...? :)

Ruciu- we wtorek na sikancu moze byc jeszcze nic nie widac... na Twoim miejscu zrobilabym bete czy tak czy tak-chociaz to oczywiscie Twoj wybor :) ja to jestem niecierpliwus i nie dalabym rady czekac tak dlugo... :P

Przeziębienie na szczęście już mi odpuściło, syrop z apteki i domowe sposoby dały radę :)

gadgeta, Nina82 lubią tę wiadomość

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ma takie pytanie którego dnia po braniu clo mniej wiecej powinna wystąpic iwulacja bo mi ovu wskazuje na 20-22 dnia wydaje mi sie że troche późno co wy o tym sądzicie?

event.png
  • anna_w Ekspertka

Wysłany: 26 stycznia 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Gadgetko najchętniej poleciałabym na betę jak najszybciej, ale stoi nade mną ktoś,kto sprowadza mnie na ziemię :-) We wtorek z rana zrobię test, jeżeli będzie widać cokolwiek, to pojadę do laboratorium. Ale znając moje szczęście we środę dostanę @ :-(

Ruciu, jak ja zauważyłam u siebie plamienie i Wy na forum podpowiadałyście ze mogła to byc implantacja, to natychmiast poszperałam w necie na ten temat i znalazłam takie info że jeśli rzeczywiście to jest plamienie implantacyjne to test można wykonać juz po około 3 dniach, ja tak zrobiłam, wyszła baaardzo blada druga kreseczka ale juz miałam coraz wiecej pewnosci poźniej tylko beta potwierdziała. Trzymam kciuki :)
    podaję link do tego info:
    http://xn--objawy-ciy-chb24l.waw.pl/plamienie-implantacyjne-jako-objawy-ciazy/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2013, 15:46

Nina82 lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia będę trzymać kciuki by to plamienie było implantacyjne.

gadgeta, Rucia lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2013, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny

Rucia co to za brak wiary?! lap fluidy masz 3 ciezarne na forum;-)
    Gadgetko fajnie ze tyle badan gratis macie
    Aniu ..;-)

ps fajne macie suwaczki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2013, 15:49

anna_w, gadgeta, Rucia lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    hej dziewczyny ma takie pytanie którego dnia po braniu clo mniej wiecej powinna wystąpic iwulacja bo mi ovu wskazuje na 20-22 dnia wydaje mi sie że troche późno co wy o tym sądzicie?

ann ovu wskazuje Ci przypuszczalny termin owulacji na podstawie Twoich poprzednich cykli- prawdopodobnie mialas w nich pozniej owulacje. W tym to sie moze zmienic bo po zakonczeniu brania clo owulacja powinna wystapic po ok 5 do max 10 dni-u mnie sie potwierdzilo- clo bralam 5-9 dzien cyklu, owulka wystapila 15 dc (czyli po 6 dniach)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    hej dziewczyny

Rucia co to za brak wiary?! lap fluidy masz 3 ciezarne na forum;-)
    Gadgetko fajnie ze tyle badan gratis macie
    Aniu ..;-)

ps fajne macie suwaczki

Dorcia- fajnie fajnie...:) szkoda tylko ze najpierw musialam zlapac choroby zeby miec gratis... juz chyba wolalabym zaplacic te 400 zl ale byc zdrowa...
    no ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma...

hej zosku :) jak u Ciebie w domku? relacje z m troche sie poprawily? trzymam kciuki zeby tak :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poza tym podtrzymuje to co pisze Doris- takiego skondensowania fluidow to dawno nie bylo :P trzy ciezarowki jak trzy wiedzmy teraz uwarza koktail z fluidow, chuchow, dmuchow i pradow i Was wszystkie zafasolkuja ot co....... 8)

anna_w, Woseba, Rucia, Libra, Nina82, gocha04 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:)paulinka bardzo mi przykro:(wiem co przezywasz bo też starciłam dzidzie:(trzymaj sie:)i wierze ze juz niedługo znowu Wam sie uda:)

• Dora Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2013, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tylko uwazajcie teraz na moje "humorki"...

witaj Zosiu dawno sie nie widzialysmy

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• anna_w Ekspertka

Wysłany: 26 stycznia 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    poza tym podtrzymuje to co pisze Doris- takiego skondensowania fluidow to dawno nie bylo :P trzy ciezarowki jak trzy wiedzmy teraz uwarza koktail z fluidow, chuchow, dmuchow i pradow i Was wszystkie zafasolkuja ot co....... 8)

nasza mikstura napewno podziała :) a te fluidki od gadgetki są naprawdę czarodziejskie ja i Dora możemy potwierdzić!!!

gadgeta, Rucia, Nina82, gocha04 lubią tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja potwierdzam bez wachania. Gadgetka jest naszym forumowym aniolkiem fasolek:-)

anna_w, gadgeta, Rucia, Nina82, gocha04 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2013, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    < rumieni sie >
    dlatego nigdzie stad nie pojde... :)
    bedziemy zarazac ile sie da- jest nas coraz wiecej a w kupie sila...

nie ma bata- bedzie epidemia...

Dora, kiti, Blondi22, Nina82, gocha04 lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2013, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie czy lepiej? od 4 dni były 3 bzykanka.. naprawdę to dla mnie nowość:)

nie wiem co się przyczyniło do zachowania mojego M..ale mi się to podoba.
    Doruś niech dzieciaczek zdrowo rośnie. Paulinka przykro mi.
    Gadgetko witaj.

Dora, gadgeta, Rucia, Effcia28, Shagga_80, gocha04 lubią tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2013, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinko ode.mnie tez wyrazy wspolczucia. Wstrzasnela mna dzis ta informacja...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2013, 16:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    u mnie czy lepiej? od 4 dni były 3 bzykanka.. naprawdę to dla mnie nowość:)

nie wiem co się przyczyniło do zachowania mojego M..ale mi się to podoba.
    Doruś niech dzieciaczek zdrowo rośnie. Paulinka przykro mi.
    Gadgetko witaj.

no no no zoska rozkrecacie sie hehe... :)
    moze metoda "teraz juz Cie nie lubie" przynosi rezultaty...? sam za Toba lata hihi...

Wosebka witaj :)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2013, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem. ostatnio powiedziałam mu że daję mu wybór, że jak chce niech "się nie spuszcza we mnie", dla mnie liczy się to że będziemy się kochać jako małżeństwo a nie dla robienia dziecka..

od tego momentu jak w morde strzelił. łazi za mną i mówi: ale bym cię tu wziął, ale masz dupcię.. itp

Rucia, mauysia, Nina82, mala29_, Dodi, Shagga_80, gocha04, Amicizia lubią tę wiadomość

‹‹ 1232 1233 1234 1235 1236 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ