plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDoruś tak jak już wcześniej pisałam, nigdy nie miałam tak " idealnego " wykresu. Takie plamienie tez pojawiło się u mnie pierwszy raz. Może pomogły mi wspomagacze? Może castagnus, wiesiołek? Zrobiłabym bete w poniedziałek, ale nie będę miała jak pojechać do laboratorium. Może dzisiaj kupię test i zrobię jutro z porannego moczu?
Dora lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Doruś tak jak już wcześniej pisałam, nigdy nie miałam tak " idealnego " wykresu. Takie plamienie tez pojawiło się u mnie pierwszy raz. Może pomogły mi wspomagacze? Może castagnus, wiesiołek? Zrobiłabym bete w poniedziałek, ale nie będę miała jak pojechać do laboratorium. Może dzisiaj kupię test i zrobię jutro z porannego moczu?
bede czekac na dobra wiadomosc -
nick nieaktualnyDorka wiedzę na wykresie, że Ty miałaś wrażliwe piersi... na czym to polegało?
mi się od wczoraj coś dziwnego zrobiło, czuje jakby mrowienie w piersiach i jak tylko je dotknę to sutki niemalże natychmiast twardnieją i robią się w "antenki"
kurczę, brzuchol mi wysadziło po wczorajszej imprezce;P -
witam was ponownie dziewczynki,
prosze pomózcie mi bo sama nie wiem co mi sie dzieje:(
16 dc, 11 stycznia był 1 dniem, cały czas boli doł brzucha jak przed okresem, niby jajeczkowanie miało byc a tym razem nic, sucho caly czas szyjka jak byla wysoko przez ostatnie dni tak nadal jest tylko wokól szyjki jest taki lepki bily sluz, tylko 21 czułam wodnisty przez 1 dzien, nigdy tak nie miałam, dzisiaj doszły bóle krzyza, sutki nadal wrazliwe, piersi nie bola:((
nie wiem juz sama i zaczynam sie martwic:(((06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Rucia z moczu moze CI nie wyjsc. Ktory to bedzie dc?
Libra odpisalam Ci pod wykresem o tych objawach
No ja tu wyczowam fasolki tfu,tfu a jak nie to niech mnie gęś kopnie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2013, 09:42
Blondi22, Rucia, gadgeta lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Dora wrote:Rucia wrote:To nawet nie było plamienie, tylko śluz był zabarwiony na mocno różowo, a później na majtkach zauważyłam dwie nitki krwi. I tyle z plamienia, dziś jak na razie cisza
No to powiem CI ze..... mozna miec nadzieje. Wytrzymasz do czawartku? ja testowalam dzien przed terminem@ ale czulam podswiadomie ze cos sie dzieje bo bolalo mnie jak na @ juz sporo dni wzesnej. Wiesz jak cos to test z krwi wychodzi duzo szybciej
.
Rutka może i wytrzyma ale ja nie! będę tu siedzieć jak na szpilkach:)Rucia lubi tę wiadomość
-
Piersi juz od owulacji mnie pobolewaly. Jeden dzien bardziej i inny ciut mniej. Genaralnie byly wrazliwe na dotyk czyli ten dotyk draznil..przeszkadzal. Teraz to mnie piersi tak bola ze nie moge na nich lezec...
a jak u CIebie szyjka zaraz lookne na wykresWitamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Blondi22 wrote:Rucia wrote:Doruś tak jak już wcześniej pisałam, nigdy nie miałam tak " idealnego " wykresu. Takie plamienie tez pojawiło się u mnie pierwszy raz. Może pomogły mi wspomagacze? Może castagnus, wiesiołek? Zrobiłabym bete w poniedziałek, ale nie będę miała jak pojechać do laboratorium. Może dzisiaj kupię test i zrobię jutro z porannego moczu?
bede czekac na dobra wiadomosc
Rutka jutro to za wcześnie szkoda kasy,czekaj cierpliwie co najmniej do wtorku!Po co kochana masz się jutro rozczarowaćDora lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny2 kreski wrote:witam was ponownie dziewczynki,
prosze pomózcie mi bo sama nie wiem co mi sie dzieje:(
16 dc, 11 stycznia był 1 dniem, cały czas boli doł brzucha jak przed okresem, niby jajeczkowanie miało byc a tym razem nic, sucho caly czas szyjka jak byla wysoko przez ostatnie dni tak nadal jest tylko wokól szyjki jest taki lepki bily sluz, tylko 21 czułam wodnisty przez 1 dzien, nigdy tak nie miałam, dzisiaj doszły bóle krzyza, sutki nadal wrazliwe, piersi nie bola:((
nie wiem juz sama i zaczynam sie martwic:(((
udostępnij wykres, nawet jak nie mierzysz tempki, łatwiej nam będzie to sobie zobaczyć niż wyobrażać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypod wykresem masz udostępnij wykres... z zakładki miniatura skopiuj cały link i wklej go tu na forum...
jaeżeli chcesz, by on się pojawiał pod każdym Twoim wpisem, u góry strony masz ustawienia, link wklejasz w okienko mój podpis w zakładce społeczność