plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaleństwo machnij sobie profil fikcyjny nawet na fb teraz wrzuciłam Wam linka też tutaj...od poniedziałku zaczynam naukę robienia na drutach...nosz kurcze porobię sobie sama takie cuda...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 21:31
Rucia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej Malutka:) a z samopoczuciem roznie... ogolnie nie narzekam ale myslalam ze po trzech miesiacach wiekszosc dolegliwosci minie... a tu zonk... zdarza mi sie jeszcze wymiotowac, czeste nudnosci, odbijanie, gazy. od niedawna spie lepiej ale dokuczaja mi powtarzajace sie bole glowy i chyba mam jakis ucisk na nerwy w okolicy prawego biodra bo czasem dopada mnie taki korzonkowy bol promieniujacy az na cala noge- cos jak rwa kulszowa...
no ale da sie przezyc wiec nie bede juz marudzic... wszystko zniose zeby tylko z dzidzia wszystko bylo dobrze...
a jak Ty sie czujesz kochana? -
nick nieaktualnyGadgetko miałam pytać o samopoczucie ale doczytałam...rozgrzewaj może to miejsce...mam coś fajnego na takie dolegliwości do nacierania FRANZ BRANTWAINE czy coś w tym stylu...nacierasz miejsce bolące, rozgrzewa, piecze, chłodzi i przechodzi...ale się zrymowało...
Jeśli byś chciała, to przeleję do buteleczki i Ci wyślę po co masz się męczyć...jeśli złagodzi objawy albo przejdzie ból to będę szczęśliwa;-)
gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMojej kuzynki maluszek, urodziła w wigilię, okazało się, że ma żółtaczkę ale się unormowało wsjo i poszli do domu po Nowym Roku...teraz się okazało, że Ala ma grupę 0 RH + a dziecko B ale nie powiedziano mi czy plus czy minus, więc M. Ali ma pewnie gr.B. Zaistniał konflikt i żółtaczka znów się nasiliła...i to by się zgadzało...mały ciągle krzyczy, jest podobno niemożliwy jeśli chodzi o hałas...więc i niedokrwistość i żółtaczka tylko dziwię się, że gin nie kazał robić gr. męża żeby wykluczyć niebezpieczeństwo konfliktu...czy już teraz to norma, że pacjent sam musi podpowiadać lekarzowi co ma robić? TO SIĘ NASILA CORAZ BARDZIEJ...PACJENCIE LECZ SIĘ SAM...biedne dziecko na tym cierpi...my tu jednak jesteśmy obcykane w wielu tematach, bo każda coś dorzuci i robi się kociołek wiedzy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 21:55
-
gadgeto moje samopoczucie można powiedzieć ze różnie raz tak raz tak ale nastawiam się pozytywnie do tego cyklu choć czuje że i w tym nici będą bo coś mnie w gardle gryzie i boje się że na owulacje się rozłożę i nie będzie staranek
. Kurcze od 3 miesięcy wszystko wychodzi tak żeby nam się nie udało. Pierwszy cylk z CLO i wyjazd w okresie owulacji. potem drugie tez bo choroba, trzeci cykl z CLO i infekcja w czasie owulacji. A teraz znów choróbsko miało by się przyplątać. No nie to trzeba było mieć pecha
. A tak w ogóle to teraz siedzę przy piwku i piwko wpije
.
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyMalutka- a ja i tak bede trzymac kciuki, ktorys cykl w koncu musi sie udac... moze pojdziesz na droznosc jajowodow? ja mialam i w tym samym cyklu zaciazylam... moze masz tam jakies mikrozrosty ktore kontrast udrozni i juz beda wieksze szanse na fasolke
muzarciu- a moge ta Twoja masc uzywac w trakcie ciazy? na razie przykladam termofor jak boli i troche przechodzi, no i staram sie unikac tej pozycji w ktorej ucisk sie nasila. Lekarz zadnych lekow nie przepisal-tylko mowil wlasnie o cieplych okladach. Powiedzial ze raczej masci nie pomoga bo to nie jest sprawa od miesni tylko ucisk na nerwy a na to masci niestety nie pomogawiec dziekuje Ci z calego serduszka ale nie chce podbierac masci z Twoich zapasow skoro i tak pewnie mi nie pomoze. Ale jeszcze raz bardzo dziekuje za propozycje
*
muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbieram sie juz do lozeczka. zycze wam wszystkim spokojnej nocy dziewczynki i milych snow:) mi sie poprzedniej nocy snil porod mojej dzidzi. We snie urodzilam szybko-porod trwal 1 godzine ( hehe-marzycielka...) bylo bezbolesnie a dzidzia okazala sie dziewczynka:) albo projekcja moich podswiadomych marzen i pragnien albo sen proroczy hehe... ;P
kolorowych snow-buziaczki:*Libra, mala29_, muzarcia lubią tę wiadomość
-
gadgeta ja jestem już umówiona na to badanie jak się w tym cyklu nie uda to mam szybciutko dzwonić i się na termin umówić
troszkę się boje ale zniosę wszystko
W sumie staram się odpuścić i wyluzować i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Pa gadgeta miłych snów życzę i miłego weekenduWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 22:24
muzarcia, gadgeta lubią tę wiadomość
nick nieaktualnygadgetko to płyn...a że napisane po niemiecku, to wiadomo dopiero sie go zacznę uczyć na tip top...ale to jest na mentolu...jak mam nerwobóle i takie przeciążeniowe to lekko smaruję tym płynem i przechodzi...to coś w stylu amolu ale duuużó lepsze...jak znajdę czy możesz to stosować to Ci mogę wysłać...mam dużą butelkę a niewiele się to stosuje, bo na szczęście omijają mnie jeszcze duże kłopoty z kręgosłupem itd.
gadgeta lubi tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Maleństwo machnij sobie profil fikcyjny nawet na fb teraz wrzuciłam Wam linka też tutaj...od poniedziałku zaczynam naukę robienia na drutach...nosz kurcze porobię sobie sama takie cuda...
to jak się nauczysz to ja tez poproszę o jeden ciuszek
muzarcia lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDywanik robi wrażenie...i na firanki sznurki i w ogóle...mam jedną piękną kapę na szydełku...ale chciałabym więcej takich...muszę się koniecznie nauczyć...mała chyba gadgetka poszła spać...może i my idziemy za chwilkę? Forum chyba nie trzeba pilnować he he chyba, że poczekamy i przywitamy razem jutro;-)Wrzucić Ci linka z bucikami dla maluchów...rękodzieło...chcesz zobaczyć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 22:40
-
nick nieaktualnywww.vancaro.com i u góry z prawej strony wchodzisz w MORE i tam baby shoes itp. to samo na ich stronie,bo zapomniałam, że na fb nie wejdziesz, tak?
Gadgetko kororowych senków...niech śnią Ci się same przyjemne sny...
Mała czy Ty zasnęłaś z nosem na klawiaturze? Jutro będziesz miała fajny wzorek he heWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 22:48
Libra, Effcia28, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja spac nie moge i sie tluke po nocy po forum jak jakas zmorka...
muzarciu- jesli sie juz doczytasz ze moge to stosowac w ciazy to bede Ci naprawde bardzo wdzieczna za przyslanie odrobiny tego cudenka-jesli jest tak dobre jak piszesz to moze mi jednak pomoze...
a na razie poprosze mi wydziergac takie cudo na szydelku na moj termoforek hihi...
malutka- nie boj sie hsg bo naprawde wiecej przy tym badaniu jest strachu i paniki niz to wszystko warte-sama wiem bo to przechodzilam... a potem plulam sobie w brode ze tyle sie niepotrzebnie denerwowalam... jesli bedziesz chciala to Ci napisze na priv jak to u nas w Polsce wyglada i zobaczysz ze nie taki diabel straszny... a u Ciebie pewnie zasada badania jest taka sama bo przeciez nie mozna tego inaczej zrobic...
wysiorbalam melise moze mnie uspi, dzieki dziewczynki za zyczenia dobrych snow- i wzajemnie:) wszystkim tym co sie na forum skradaja tez(Librus Effcia-to do Was!
)
buziam was i dobranoc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 23:28
Effcia28, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeloł dziewoje
Dzisiaj zmierzyłam temperaturę godzinę wcześniej, bo głupiego kota musiałam wypuścić na dwór. Pommimo tego, poszbowała jeszcze wyżej
Z M. ustaliliśmy że jeżeli nie dostanę @ do czwartku, to w ten dzień testuję, żeby załapać się na szczęśliwe styczniowe fasolki
Miłej soboty wam życzę, bo pewnie każda z Nas dziś będzie z doskoku i nie pogadamy za wiele.
muzarcia, Effcia28, gadgeta, anna_w, Woseba, Nina82 lubią tę wiadomość
-
gadgeta wrote:dziewczynki witam serdecznie wieczorkiem:)
Rucius---> skradalam sie skradalam hehe ale sie do was nie doskradnelam (lo matko ale mi wyraz wyszedl...) bo musialam sie zbierac na wizyte do babci na 16 (spozniona wizyta z okazji dnia babci)... normalnie tu sie juz nawet czlowiek troche poskradac nie moze bo zaraz go wysledza nu nu nu...! ;P jest wyjscie: zadnych lajkow od tej pory hehe....
p.s. to chyba implantacja...tez mialam cos takiego a widzisz sama co z tego wyszlo hehe... trzymam kciuki!!!
Fedrus---> jak moglas kochana o mnie zapomniec...;P chwalic Boga wkroczylam juz w drugi trymestr a jakos ciagle to TU siedze a nie gdzies indziej i jakos nadal nie mam zamiaru opuszczac forum hehe... bede jeszcze dlugo sprzedawac tutaj fluidki...
Mazurciu---> zgadzam sie z tym co napisalas... Normalnie jakbys mi wyjela slowa z mojej wlasnej glowy... Jestes wielka!! (i nie mam tu na mysli w zadnym wypadku wagi...) Buziak dla Ciebie :*
Gadgetko Kochana nie zapomniałam o Tobie to raczej była wypowiedź odnośnie mojego pobytu na innym forum ale racją jest że większość dziewczyn w ogóle znika z forum jak już zafasolkuje ale na szczęście Ty z Nami zostałaś i za to jesteśmy Ci bardzo wdzięczneLibra, gadgeta lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Heloł dziewoje
Dzisiaj zmierzyłam temperaturę godzinę wcześniej, bo głupiego kota musiałam wypuścić na dwór. Pommimo tego, poszbowała jeszcze wyżej
Z M. ustaliliśmy że jeżeli nie dostanę @ do czwartku, to w ten dzień testuję, żeby załapać się na szczęśliwe styczniowe fasolki
Miłej soboty wam życzę, bo pewnie każda z Nas dziś będzie z doskoku i nie pogadamy za wiele.
cześć Kochana
nie wytrzymałam musiałam wejść i sprawdzić czy coś zapisałaś i widze temp w górze moje serce się raduje teraz oby do czwartku żebym tylko z tej ciekawości nie ześwirowała
a ja zamiast sie do egzaminu szykować to ja na forum siedze no zwariowałam kompletnie a za 20 min muszę już wyjść a nawet nie ubrana jestem
miłego weekenduRucia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi