X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • she Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2013, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczęta - pojawiam się, żeby miłej soboty Wam życzyć :)
    Rucia, piękny skok! Ja nie miałam nigdy plamień w trakcie cyklu, a w tym szczęśliwym właśnie plamienie się pojawiło. Trzymam kciuki za Ciebie.
    Poczytałam przed chwilą Wasze wczorajsze rozmowy - ciężko nad Wami nadążyć hehe
    Mala29 - moze rzeczywiscie zrób HSG, może tak jak u Gadgety w jakimś stopniu przyczyni się do zafasolkowania. Bardzo Ci tego życzę.\
    Mazurcia - cudeńka! Ja kiedyś próbowałam robić na drutach - pewnie jakies 15 lat temu. Zrobiłam tył do swetra dla siebie, który okazał się za wąski. A taki piękny był, z wzorkami heheh no i się wkurzyłam i więcej nic nie wydziergałam.
    Gadgeta - mnie też jeszcze trochę męczą mdłości, na szczęście u mnie jest bez wymiotów, ale podbrzusze trochę mnie pobolewa. A jak głowa boli to masakra bo nic wziąć nie można. Tylko kawa i leżenie.
    Ja w tym tygodniu poczułam pierwsze 'sygnaly' od dzidzi :) takie małe puknięcia w podbrzurze, ale pierwsze to było takie jakby pęknięcie balonika :D akurat w Dzień Babci. Cudowne wrażenia!
    Wysyłam Wam mnóstwo fluidów/wirusów - chucham i dmucham na kompa! Łapcie kochane! :)

Rucia, Libra, Effcia28, gadgeta, Woseba, Fedra, Nina82, mala29_, gocha04, Amicizia lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2013, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki:)
    Ja juz jestem w szkole, a tak mi się spać chce ze szok:|
    Dzisiaj temperatura standardowa. Ani w górę ani w dół. Dziwne.
    Rucia super że Twoja tempka rosnie:) oby tak dalej.
    Miłego dnia:)

Rucia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki...wpadam uaktualnić wykres i przywitać się (i zerknąć na wykres Ruci:) ) i spadam...myślałam,że poczytam co tam u Was,ale niestety poddaję się, Wy tyyyyyyyyyyyyyyyyyyle nasrobałyście wczoraj,że szok :)
    Może potem jak obrobię się a chłopaki zajmą sobą siądę i poczytam.
    A teraz uciekam robić śniadanko, bo Mały jeszcze śpi, a duży na zakupach :)
    Miłego dnia...Sandraa miłego dnia na uczelni :)

Rucia lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dziewczyny !!! BYłam w toalecie, na papierze zauważyłam plamienie !

Rucia oby to było to pozytywne plamienie;)

Rucia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Rucia wrote:
    Heloł dziewoje :-)
    Dzisiaj zmierzyłam temperaturę godzinę wcześniej, bo głupiego kota musiałam wypuścić na dwór. Pommimo tego, poszbowała jeszcze wyżej :-)

Z M. ustaliliśmy że jeżeli nie dostanę @ do czwartku, to w ten dzień testuję, żeby załapać się na szczęśliwe styczniowe fasolki :-)

Miłej soboty wam życzę, bo pewnie każda z Nas dziś będzie z doskoku i nie pogadamy za wiele :-) .

cześć Kochana :)
    nie wytrzymałam musiałam wejść i sprawdzić czy coś zapisałaś i widze temp w górze moje serce się raduje teraz oby do czwartku żebym tylko z tej ciekawości nie ześwirowała :)

a ja zamiast sie do egzaminu szykować to ja na forum siedze no zwariowałam kompletnie a za 20 min muszę już wyjść a nawet nie ubrana jestem :)

miłego weekendu :)

Tak myślałam że zajrzysz do mnie ;D

• Dora Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia a miewalas kiedys jakies plamienia w cyklu? bo na prawde intrygujaco wyglada Twoj wykres;-)

Dmucham na Twoj wykres fluidami, moze podzialaja tak jak Gadetkowe fluidki podzialaly u mnie;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2013, 08:41

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Beata nic się nie musi dziać. Ja też jako gówniara piłam, zaszłam w ciąże też popijałam w pierwszych 2 miesiącach, i mam dziecko zdrowe i bardzo bardzo mądre. Nie popadajmy w paranoje.

to tak jak ja

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Rucia a miewalas kiedys jakies plamienia w cyklu? bo na prawde intrygujaco wyglada Twoj wykres;-)

Dmucham na Twoj wykres fluidami, moze podzialaja tak jak Gadetkowe fluidki podzialaly u mnie;-)

Doruś właśnie nigdy nie miałam. Pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nawet nie było plamienie, tylko śluz był zabarwiony na mocno różowo, a później na majtkach zauważyłam dwie nitki krwi. I tyle z plamienia, dziś jak na razie cisza :)

Nina82 lubi tę wiadomość

• Treblinka Znajoma

Wysłany: 26 stycznia 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia trzymam kciuki :) kiedy testujesz?

ca5bca751c095364c5c30acda8c0b2cf.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    To nawet nie było plamienie, tylko śluz był zabarwiony na mocno różowo, a później na majtkach zauważyłam dwie nitki krwi. I tyle z plamienia, dziś jak na razie cisza :)

No to powiem CI ze..... mozna miec nadzieje. Wytrzymasz do czawartku? ja testowalam dzien przed terminem@ ale czulam podswiadomie ze cos sie dzieje bo bolalo mnie jak na @ juz sporo dni wzesnej. Wiesz jak cos to test z krwi wychodzi duzo szybciej
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2013, 09:05

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

ja tak miałam w pierwszej ciaży i też jedyny raz tylko
    pamietam mialam własnie taki sluz z niteczkami krwi

Rucia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wogole witam sie;)

nadrobilam was od wczoraj;)

mi wczoraj sniło sie tak jak by moje zdjecie usg he ciekawe

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Rucia wrote:
    Heloł dziewoje :-)
    Dzisiaj zmierzyłam temperaturę godzinę wcześniej, bo głupiego kota musiałam wypuścić na dwór. Pommimo tego, poszbowała jeszcze wyżej :-)

Z M. ustaliliśmy że jeżeli nie dostanę @ do czwartku, to w ten dzień testuję, żeby załapać się na szczęśliwe styczniowe fasolki :-)

Miłej soboty wam życzę, bo pewnie każda z Nas dziś będzie z doskoku i nie pogadamy za wiele :-) .

cześć Kochana :)
    nie wytrzymałam musiałam wejść i sprawdzić czy coś zapisałaś i widze temp w górze moje serce się raduje teraz oby do czwartku żebym tylko z tej ciekawości nie ześwirowała :)

a ja zamiast sie do egzaminu szykować to ja na forum siedze no zwariowałam kompletnie a za 20 min muszę już wyjść a nawet nie ubrana jestem :)

miłego weekendu :)

powodzenia:)

• Dora Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra jak tam Twoj brzuch?, Pytam wlasnie o to samo pod wykresem;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Treblinka wrote:
    Rucia trzymam kciuki :) kiedy testujesz?

We czwartek, dzień po @, załapie się może na te szczęsliwe styczniowe fasolki :)

Treblinka lubi tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fakt troche sie posypalo fasolek w styczniu! Oby tak dalej.

Rucia, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Rucia wrote:

No to powiem CI ze..... mozna miec nadzieje. Wytrzymasz do czawartku? ja testowalam dzien przed terminem@ ale czulam podswiadomie ze cos sie dzieje bo bolalo mnie jak na @ juz sporo dni wzesnej. Wiesz jak cos to test z krwi wychodzi duzo szybciej
    .

Właśnie tak się zastanawiam, że chyba we wtorek pojadę na betę. ;) Tylko w tajemnicy przed M., bo mnie ochrzani. Chociaż przed sekundą przyznał, że wykres wygląda obiecująco ;)

Blondi22, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam dziewczyny. Będe później.

• Dora Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    We wtorek mowisz...musze sobie zakodowac,zeby nie przegapic;-)

Jeszcze mi sie przypomnialo. Jest taka regula, ze jak w fl widac kolejny skok temperatur, to wskazuje na ciaze. Jednak jak wiemy ciazowe wykresy bywaly rozne.

Blondi22, Rucia lubią tę wiadomość

‹‹ 1229 1230 1231 1232 1233 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ