plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczęta - pojawiam się, żeby miłej soboty Wam życzyć
Rucia, piękny skok! Ja nie miałam nigdy plamień w trakcie cyklu, a w tym szczęśliwym właśnie plamienie się pojawiło. Trzymam kciuki za Ciebie.
Poczytałam przed chwilą Wasze wczorajsze rozmowy - ciężko nad Wami nadążyć hehe
Mala29 - moze rzeczywiscie zrób HSG, może tak jak u Gadgety w jakimś stopniu przyczyni się do zafasolkowania. Bardzo Ci tego życzę.\
Mazurcia - cudeńka! Ja kiedyś próbowałam robić na drutach - pewnie jakies 15 lat temu. Zrobiłam tył do swetra dla siebie, który okazał się za wąski. A taki piękny był, z wzorkami heheh no i się wkurzyłam i więcej nic nie wydziergałam.
Gadgeta - mnie też jeszcze trochę męczą mdłości, na szczęście u mnie jest bez wymiotów, ale podbrzusze trochę mnie pobolewa. A jak głowa boli to masakra bo nic wziąć nie można. Tylko kawa i leżenie.
Ja w tym tygodniu poczułam pierwsze 'sygnaly' od dzidzitakie małe puknięcia w podbrzurze, ale pierwsze to było takie jakby pęknięcie balonika
akurat w Dzień Babci. Cudowne wrażenia!
Wysyłam Wam mnóstwo fluidów/wirusów - chucham i dmucham na kompa! Łapcie kochane!Rucia, Libra, Effcia28, gadgeta, Woseba, Fedra, Nina82, mala29_, gocha04, Amicizia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Babeczki...wpadam uaktualnić wykres i przywitać się (i zerknąć na wykres Ruci:) ) i spadam...myślałam,że poczytam co tam u Was,ale niestety poddaję się, Wy tyyyyyyyyyyyyyyyyyyle nasrobałyście wczoraj,że szok
Może potem jak obrobię się a chłopaki zajmą sobą siądę i poczytam.
A teraz uciekam robić śniadanko, bo Mały jeszcze śpi, a duży na zakupach
Miłego dnia...Sandraa miłego dnia na uczelniRucia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia wrote:Heloł dziewoje
Dzisiaj zmierzyłam temperaturę godzinę wcześniej, bo głupiego kota musiałam wypuścić na dwór. Pommimo tego, poszbowała jeszcze wyżej
Z M. ustaliliśmy że jeżeli nie dostanę @ do czwartku, to w ten dzień testuję, żeby załapać się na szczęśliwe styczniowe fasolki
Miłej soboty wam życzę, bo pewnie każda z Nas dziś będzie z doskoku i nie pogadamy za wiele.
cześć Kochana
nie wytrzymałam musiałam wejść i sprawdzić czy coś zapisałaś i widze temp w górze moje serce się raduje teraz oby do czwartku żebym tylko z tej ciekawości nie ześwirowała
a ja zamiast sie do egzaminu szykować to ja na forum siedze no zwariowałam kompletnie a za 20 min muszę już wyjść a nawet nie ubrana jestem
miłego weekendu
Tak myślałam że zajrzysz do mnie
-
Rucia a miewalas kiedys jakies plamienia w cyklu? bo na prawde intrygujaco wyglada Twoj wykres;-)
Dmucham na Twoj wykres fluidami, moze podzialaja tak jak Gadetkowe fluidki podzialaly u mnie;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2013, 08:41
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyDora wrote:Rucia a miewalas kiedys jakies plamienia w cyklu? bo na prawde intrygujaco wyglada Twoj wykres;-)
Dmucham na Twoj wykres fluidami, moze podzialaja tak jak Gadetkowe fluidki podzialaly u mnie;-)
Doruś właśnie nigdy nie miałam. Pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło. -
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:To nawet nie było plamienie, tylko śluz był zabarwiony na mocno różowo, a później na majtkach zauważyłam dwie nitki krwi. I tyle z plamienia, dziś jak na razie cisza
No to powiem CI ze..... mozna miec nadzieje. Wytrzymasz do czawartku? ja testowalam dzien przed terminem@ ale czulam podswiadomie ze cos sie dzieje bo bolalo mnie jak na @ juz sporo dni wzesnej. Wiesz jak cos to test z krwi wychodzi duzo szybciej
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2013, 09:05
-
Rucia wrote:To nawet nie było plamienie, tylko śluz był zabarwiony na mocno różowo, a później na majtkach zauważyłam dwie nitki krwi. I tyle z plamienia, dziś jak na razie cisza
ja tak miałam w pierwszej ciaży i też jedyny raz tylko
pamietam mialam własnie taki sluz z niteczkami krwiRucia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia wrote:Heloł dziewoje
Dzisiaj zmierzyłam temperaturę godzinę wcześniej, bo głupiego kota musiałam wypuścić na dwór. Pommimo tego, poszbowała jeszcze wyżej
Z M. ustaliliśmy że jeżeli nie dostanę @ do czwartku, to w ten dzień testuję, żeby załapać się na szczęśliwe styczniowe fasolki
Miłej soboty wam życzę, bo pewnie każda z Nas dziś będzie z doskoku i nie pogadamy za wiele.
cześć Kochana
nie wytrzymałam musiałam wejść i sprawdzić czy coś zapisałaś i widze temp w górze moje serce się raduje teraz oby do czwartku żebym tylko z tej ciekawości nie ześwirowała
a ja zamiast sie do egzaminu szykować to ja na forum siedze no zwariowałam kompletnie a za 20 min muszę już wyjść a nawet nie ubrana jestem
miłego weekendu
powodzenia:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDora wrote:Rucia wrote:To nawet nie było plamienie, tylko śluz był zabarwiony na mocno różowo, a później na majtkach zauważyłam dwie nitki krwi. I tyle z plamienia, dziś jak na razie cisza
No to powiem CI ze..... mozna miec nadzieje. Wytrzymasz do czawartku? ja testowalam dzien przed terminem@ ale czulam podswiadomie ze cos sie dzieje bo bolalo mnie jak na @ juz sporo dni wzesnej. Wiesz jak cos to test z krwi wychodzi duzo szybciej
.
Właśnie tak się zastanawiam, że chyba we wtorek pojadę na betę.Tylko w tajemnicy przed M., bo mnie ochrzani. Chociaż przed sekundą przyznał, że wykres wygląda obiecująco
Blondi22, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
We wtorek mowisz...musze sobie zakodowac,zeby nie przegapic;-)
Jeszcze mi sie przypomnialo. Jest taka regula, ze jak w fl widac kolejny skok temperatur, to wskazuje na ciaze. Jednak jak wiemy ciazowe wykresy bywaly rozne.Blondi22, Rucia lubią tę wiadomość