plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Dziewczyny zrobiłam sikańca. Jest cień cienia. Widzi M. i córcia. W czwartek powtórzę test. Już raz tak miałama więc się nie cieszę zbyt wcześnie.
Rucia tak się ciesze i oby ta kreska z dnia na dzień mocniej ciemniała i czekać będę z niecierpliwością na wiadomość o fasolce. Z całego serduszka tego Ci życzęRucia lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyHej
Po długiej chwili (baaa chyba z godzinę to mi to zajęło) nadrobiłam Was:)
Paulinko, nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie co przeżywasz,dlatego żadne moje słowa Ci nie pomogąŚciskam mocno, tyle mogę
Rucia, rano (jak tylko swoją tempkę zaznaczyłam) weszłam na Twój wykres (kurcze bardziej się nim emocjonuję niż swoim własnym,hehehe)) no i jak zobaczyłam ten niby spadek to od razu zdziwiłam się,że już poddałaś...a tu proszę - doszłam do końca Waszych postów i taka miła niespodzianka...Gratuluję,ściskam mocno...no i co? Życzę może , żeby beta potwierdziła ten cień cienia (albo żeby następny test wykazał grubą krechę)
Ja w ogóle nie rozpatruję swojego wykresu jako z szansami..bo każdy dotychczasowy cykl (na ovu) przed 2 wyglądał podobnie...dziś zaczał pobolewać mnie brzuch,więc obstawiam,że za parę dni przyjdzie @..ale nie przejmuję się wcale (tak mi się przynajmniej wydaje) mam przecież plan na nowy cyklA to mi bardzo pomaga
Choć nie zaprzeczę, miło było się się zdziwić,hehehe.
A tymczasem zmykam ,bo dziś jestem mega niewyspana..zaprosiliśmy wczoraj znajomych na własnorobioną pizzę i siedzieliśmy najpierw do północy...a potem już sama siedziałam do 2 i zamawiałam Staremu zegarek..i zamówiłam, więc jeden powód mojej bezsenności odpadłPaulina1986, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej Rucia:)no super:)trzymam kciuki zeby nastepnym razem była już bardzo widoczna ta druga kreska:)
u mnie niestety spooory spadek..i do tego dziwne plamienie az sie przeraziałam co to moze być..już mi z wygladu dziwie wygladało..to postanowiłam pomacac..i takie dziwne galaretkowate cos twardego:)z krwia..:(bardzo podobne jak nieraz w jajku surowym cos takiego jest..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2013, 12:49
Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Woseba wrote:hej Rucia:)no super:)trzymam kciuki zeby nastepnym razem była już bardzo widoczna ta druga kreska:)
u mnie niestety spooory spadek..i do tego dziwne plamienie az sie przeraziałam co to moze być..już mi z wygladu dziwie wygladało..to postanowiłam pomacac..i takie dziwne galaretkowate cos twardego:)z krwia..:(bardzo podobne jak nieraz w jajku surowym cos takiego jest..
czekamy cierpliwie co u Ciebie się kochana okaże:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Hej
Po długiej chwili (baaa chyba z godzinę to mi to zajęło) nadrobiłam Was:)
Paulinko, nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie co przeżywasz,dlatego żadne moje słowa Ci nie pomogąŚciskam mocno, tyle mogę
Rucia, rano (jak tylko swoją tempkę zaznaczyłam) weszłam na Twój wykres (kurcze bardziej się nim emocjonuję niż swoim własnym,hehehe)) no i jak zobaczyłam ten niby spadek to od razu zdziwiłam się,że już poddałaś...a tu proszę - doszłam do końca Waszych postów i taka miła niespodzianka...Gratuluję,ściskam mocno...no i co? Życzę może , żeby beta potwierdziła ten cień cienia (albo żeby następny test wykazał grubą krechę)
Ja w ogóle nie rozpatruję swojego wykresu jako z szansami..bo każdy dotychczasowy cykl (na ovu) przed 2 wyglądał podobnie...dziś zaczał pobolewać mnie brzuch,więc obstawiam,że za parę dni przyjdzie @..ale nie przejmuję się wcale (tak mi się przynajmniej wydaje) mam przecież plan na nowy cyklA to mi bardzo pomaga
Choć nie zaprzeczę, miło było się się zdziwić,hehehe.
A tymczasem zmykam ,bo dziś jestem mega niewyspana..zaprosiliśmy wczoraj znajomych na własnorobioną pizzę i siedzieliśmy najpierw do północy...a potem już sama siedziałam do 2 i zamawiałam Staremu zegarek..i zamówiłam, więc jeden powód mojej bezsenności odpadł
Shaguś też cierpliwie czekaj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPAULINKO tulam do serducha, bo cóż ja mogę więcej...
WOSEBKO dostaniesz po tyłku jak będziesz sprawdzać tak często...
RUCIULEK czyżby, czyżby...niech niech
GADGECIU kochana nasz dobry duszku...dobrze, że jesteś
EFCIA jak patrzę na policzki Twojego synka, to aż mi się samej chce śmiać w głos...rozbrajający ten uśmiech...takie oczy roześmiane;-)
Witam Was wszystkie...my już po spacerku, psiory nasze wspaniale się wybiegały...takiego szaleństwa dawno nie wiedziałam u nich....co innego na podwórku a co innego nad stawem i rzeką, na górkach i pagórkach....
Pstryknęłam kilka fotek na naszej działce...czekamy na papiery z AGENCJI ROLNEJ...jak znajdę chwilkę to na fb wrzucę...
MAŁA nie gniewam się...spokojnie...i tak już czas był się położyć...
SHAGGA sen jest bardzo ważny a zegarek, to na jakiś prezencik dla M., tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2013, 14:33
Rucia, gadgeta, Woseba, mauysia, samira, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Witam w niedzielne popoludnie:-)
Rucia: no kochana jezeli nie bierzesz jakichs lekow to chyba nie moze byc falszywy wynik..trzymam mocno kciuki
Wosebko moze to wlasnie jakis skrzep po implantacji?! trzymam kciuki za Ciebie i LIbre...
Woseba, Fedra lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny
-
Drogie Panie,
ja dołączam do tego wątku i na razie z olbrzymią nadzieją nie-czekam na @. Wiem, że na razie jest za wcześnie, ale i tak nie wytrzymałam i zrobiłam test. Niestety wyszedł negatywny, ale w sumie to nie spodziewałam się nic więcej. Następny zrobię w środę. Na razie tempa się rośnie. Do środy chyba ścieżki w domu i w pracy wydeptam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2013, 16:48
mauysia, Libra lubią tę wiadomość
-
Przeczytałam powyższe posty i stwierdzam, że chyba wszystkie przeżywamy dokładnie to samo... Nie ma to jak babskie zwierzenia
Będę tu zaglądać jak najczęściej. Trzymam mocno kciuki za wszystkie czekające!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2013, 16:48
-
samira wrote:oj oby mi się znów cykl nie pitolił abo jakiś torbiel albo nie wiem co !?
Hej samirko,
temperatury masz regularne więc mam nadzieję, że to nie żadna dolegliwość, a ciąża. Może po prostu u Ciebie wolniej przyrasta beta hcg? Okaże sie "na dniach", trzymam kciuki! -
nick nieaktualnymuzarcia wrote:PAULINKO tulam do serducha, bo cóż ja mogę więcej...
WOSEBKO dostaniesz po tyłku jak będziesz sprawdzać tak często...
RUCIULEK czyżby, czyżby...niech niech
GADGECIU kochana nasz dobry duszku...dobrze, że jesteś
EFCIA jak patrzę na policzki Twojego synka, to aż mi się samej chce śmiać w głos...rozbrajający ten uśmiech...takie oczy roześmiane;-)
Witam Was wszystkie...my już po spacerku, psiory nasze wspaniale się wybiegały...takiego szaleństwa dawno nie wiedziałam u nich....co innego na podwórku a co innego nad stawem i rzeką, na górkach i pagórkach....
Pstryknęłam kilka fotek na naszej działce...czekamy na papiery z AGENCJI ROLNEJ...jak znajdę chwilkę to na fb wrzucę...
MAŁA nie gniewam się...spokojnie...i tak już czas był się położyć...
SHAGGA sen jest bardzo ważny a zegarek, to na jakiś prezencik dla M., tak?
Wiem Muzarciu,jak bardzo sen jest ważny...dlatego nie do końca biorę poważnie dzisiejszą tempkę...tak czy inaczej jest spokojna...uda się to super,nie to może w następnym cyklu uda się
Kurcze,byliśmy godzinę na sankach, zimno jak nie wiem było...a teraz powolutku uciekam do kościoła ,a tak mi się nie chce wychodzić na ten mróz...ale im dłużej myślę,że nie chce mi się,tym bardziej źle się czuję,że przez lenistwo nie pójdęEfekt taki - muszę iść
-
Rucia wrote:Dziewczyny zrobiłam sikańca. Jest cień cienia. Widzi M. i córcia. W czwartek powtórzę test. Już raz tak miałama więc się nie cieszę zbyt wcześnie.
Ruciu.... (!!!) Staram się siedzieć cicho i nie zapeszać!!! A może w ten czwartek idź od razu na betę, żeby wszystko bylo jasne?Rucia, Fedra, samira, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Witam was panie wkonu moge do was napisac co tam u was słychać ?to ja glazik22 dziecko mi usunelo konto przez przypadek ale juz mi naszczescie odblokowali.troszke sie dowiedziałam od dziewczyn na fcb-ku bardzo mi przykro paulinko z tego powodu jestem z toba !!
a gratulacje dla pan które za fasolkowały !!! i maja juz dzidziusia w sobie gratulacje pozdrawiam
samira lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Rucia wrote:Dziewczyny zrobiłam sikańca. Jest cień cienia. Widzi M. i córcia. W czwartek powtórzę test. Już raz tak miałama więc się nie cieszę zbyt wcześnie.
Ruciu.... (!!!) Staram się siedzieć cicho i nie zapeszać!!! A może w ten czwartek idź od razu na betę, żeby wszystko bylo jasne?
ja może tez juz mam fasolke w sobie ale nie jestem pewna ,takie mam przeczucie niechce sie cieszyc na przód ale jestem dobrej mysli