X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra - twój wykresik pomimo spadku też jest obiecujący! Te wasze emocje zaczynają się udzielać :-) nie wiem jak wytrwam do środy/czwartku :-)

Mayuś - zaczęłabyś może mierzyć już temperaturę, bo zżera mnie ciekawość jak sytuacja wygląda u ciebie :-) ?

mauysia, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2013, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze dziewczynki jak mi się nie chce iść dzisiaj do pracy :( a trzeba buuuu :(

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki:)ja tam sie nie nastawiam na nic...miewałam plamienia w II fazie cyklu wiec wszystko sie moze zdarzyc..
    a ta tempka moja to niewiem czy nie jest zaburzona..bo wczoraj wieczorem miałam mega stresa:(bo m wylądował na pogotowiu:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2013, 06:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    hej dziewczynki:)ja tam sie nie nastawiam na nic...miewałam plamienia w II fazie cyklu wiec wszystko sie moze zdarzyc..
    a ta tempka moja to niewiem czy nie jest zaburzona..bo wczoraj wieczorem miałam mega stresa:(bo m wylądował na pogotowiu:(

O matko Wosebko czy to ma związek z tym żołądkiem? :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wosebko, coś nie tak w związku z jego dolegliwościami z zeszłego tygodnia? pogorszyło mu się?

Rutka, u mnie nici - czuję to w kościach...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2013, 06:40

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2013, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej Wosabko co się stało ? tak mi przykro mam nadzieje że to nic poważnego.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2013, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki,

no co ty Wosebuś - co się dzieje? Cd dolegliwości żołądka??

Ruciu, dziś mam 36,87, ale nie mogę wpisać, bo mi błąd wyskoczył już 3 razy :/ Zaraz spróbuję jeszcze raz.

Dzieweczki, w ogóle widzę, że dziś temperaturki baaardzo fajne jak na razie :)

Woseba, Rucia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie tym razem nie z tym:(miał problem z pęcherzem:(zaczał sikać na czerwono:(wezwalismy pogotowie i oni stwierdzili ze urolog go musi zobaczyc..zrobił mu usg nerek i pecherza i niby wszytsko ok..ale stwierdził ze ma chyba jakies zapalenie..dał antybiotyk i załozył mu cewnik stały na 3 dni...mam nadzieje ze mu przejdzie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    nie tym razem nie z tym:(miał problem z pęcherzem:(zaczał sikać na czerwono:(wezwalismy pogotowie i oni stwierdzili ze urolog go musi zobaczyc..zrobił mu usg nerek i pecherza i niby wszytsko ok..ale stwierdził ze ma chyba jakies zapalenie..dał antybiotyk i załozył mu cewnik stały na 3 dni...mam nadzieje ze mu przejdzie:)

oby się tylko na strachu skończyło i Twój m szybko wrócił do zdrowia...

a u mnie w pracy ogrzewanie padło... siedzę w kurtce, bo jest 15st... dobrze, że już uruchomili, ale za min się nagrzeje:( a mnie chyba to dobije, bo dzisiaj dostałam z samego rana kataru z krwią... ciekawe, czy coś się mi z zatokami zaczęło dziać

Woseba lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2013, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tobrz ze to nie nerki i oby to bylo jakies zwykle przeziwbienie pecherza. Bede trzymac kciuki zeby szybko wyzdrowial. :-)

Woseba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje dziewczynki:)wierze że bedzie dobrze:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2013, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra kobitki ja zmykam do pracy odezwe sie wieczorem. Milego dnia zycze :-)

Libra, mauysia, Woseba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki :)
    Rucia,aleeeeeeee się cieszę z takiego obrotu spraw u Ciebie :) Kurcze aż naszła mnie chęć,żeby zatestować,hehehe...Jeszcze przed chwilą dowiedziaąłm się,że kuzynka jest w ciąży (16sty tydzień już) a jeszcze niedawno namawiałam Ją na prowadzenie wykresu na ovu, bo nie szło Im zachodzenie :)

A poważnie,to nie zamierzam testować raczej...jak dla mnie to wszystkie znaki na niebie i na ziemi mówią o tym,że zbliża się @....następny cykl będzie mój,hehee

Rucia, mauysia, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    dobra kobitki ja zmykam do pracy odezwe sie wieczorem. Milego dnia zycze :-)

pa Malutka:)Tobie równiez miłego dzionka:)

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Woseba wrote:

oby się tylko na strachu skończyło i Twój m szybko wrócił do zdrowia...

a u mnie w pracy ogrzewanie padło... siedzę w kurtce, bo jest 15st... dobrze, że już uruchomili, ale za min się nagrzeje:( a mnie chyba to dobije, bo dzisiaj dostałam z samego rana kataru z krwią... ciekawe, czy coś się mi z zatokami zaczęło dziać

Libruś katar z krwią może być wynikem zbyt suchego powietrza w mieszkaniu/na zewnątrz. Mój M. ma często właśnie przez suche powietrze krwotoki wręcz, mi tylko lecą skrzepy krwi, dlatego na noc włączamy sobie w pokoju nawilżacz, a w ciągu dnia działa non stop w salonie.

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:

Wosebko, oby skończyło się tylko na strachu, miejmy nadziję, ze to nic poważnego. Życzę szybkiego powrotu do zrowia :)

Woseba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Rucia,aleeeeeeee się cieszę z takiego obrotu spraw u Ciebie :) Kurcze aż naszła mnie chęć,żeby zatestować,hehehe...Jeszcze przed chwilą dowiedziaąłm się,że kuzynka jest w ciąży (16sty tydzień już) a jeszcze niedawno namawiałam Ją na prowadzenie wykresu na ovu, bo nie szło Im zachodzenie :)

A poważnie,to nie zamierzam testować raczej...jak dla mnie to wszystkie znaki na niebie i na ziemi mówią o tym,że zbliża się @....następny cykl będzie mój,hehee

U mnie też wszystkie znaki na niebie mówią, ze zbliża się @, ale mam nadzieję, ze ten cień cienia był tym wiarygodnym znakiem! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shagga_80 wrote:

U mnie też wszystkie znaki na niebie mówią, ze zbliża się @, ale mam nadzieję, ze ten cień cienia był tym wiarygodnym znakiem! :)

za to trzymam kciuki:)

hehehe... ale mam zabawe, pisanie w rękawiczkach stwarza mi nieziemskie problemu:)

Rucia lubi tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hej dziewuszki,

She --> to wspaniałe uczucie, prawda? :)

Muska --> Owszem, mam termin @ na 31.01. Fajnie by było, gdybym zaobserwowała na teście drugą krechę, ale jak jej nie będzie to trudno - sumienie nie pozwala mi narzekać przy zaledwie 5 obserwowanych cyklach starań (a 9 miesiącach starań łącznie).

Sandraa --> Nooo ciekawe te Twoje objawy... A na kiedy masz kochana termin, bo nie dam rady odkopać teraz tabelki...

a-koczek --> ciekawe spostrzeżenie z tymi plusikami, choć mam wielką nadzieję, że reguła się u mnie nie sprawdzi, bo testuję w okolicach przyszłego weekendu ;D

malutka -- choróbsko chwyciło, powiadasz? No to niewesoło... Kuruj się kochana! A na tę drożność już jesteś umówiona? Tak jak ktoś napisał wcześniej - gadgetka miała robione i od razu zaszła (nie wiem czy to przez to, ale KTO WIE? - Tobie też udrożnią co nieco i może szanse się zwiększą!

Libra - widzę, że Ty też odnotowujesz całkiem niezłe tempki!
    Shagga, Ty też!
    Jak takie zarąbiste wykresy pójdą na marne (tfu tfu!), to ja się wypisuję z tego interesu!!! ;)

A przez dzisiejszy nius Ruci, to ja chyba oka nie zmrużę do środy, ale RUCIU, wcale Cię nie popędzam i rozumiem to, że nie chcesz się spieszyć.

O jeeżżuuu, muszę chyba jednak tę tabelkę odkopać, bo jestem już całkiem pogubiona - czuję otaczające mnie potencjalne fasole i to zakłóca moją aurę :D :D :D

Cześć wszystkim z rana!
    Mauysia - no to czekamy razem ;) Mam nadzieję, że do żadnej z nas nie wpadnie z wizytą wredna @. Mi na razie temp. się trzyma, chociaż dzisiaj nieco opadła i zaczynam się martwić, że zwnowu nic z tego... Jeszcze resztki nadziei mam. 3mam kciuki za Was wszystkie. Niech te pozytywne fluidy ciężarówek na nas dobrze wpłyną.

mauysia lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki

jak mija dzionek? Rutka trzymasz mnie w napięciu, Ty Wosebko też ładny wykresik (mam nadzieję że z M wszystko ok).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2013, 07:47

Woseba, mauysia lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
‹‹ 1240 1241 1242 1243 1244 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ