X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki:)
    Życzę Wam miłego dnia:)
    Moja tempka stoi w miejscu ... Może to cykl bezowulacyjny ... Hmmm

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu ależ oczywiście, że chcę poznać płeć! :P Sama wiesz jaki ja niecirpliwiec jestem ;) Na USG genetycznym lekarz powiedział, że jemu raczej wygląda to na dziewczynke, ale nie był pewny do końca. W tym tyg planuję wybrać się na 3d żeby wreszcie się dowiedzieć co mnie tam stuka od środka ;)

Rucia, Shagga_80, zosia-ktosia, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Bella:) dawno Cię nie bylo u nas:) chyba że coś przeoczylam:)
    I jak tam samopoczucie:)
    Możesz dodać świeżych fluidkow ciazowych:)

BellaRosa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olus22 wrote:
    dziewczyny ja zrobiłam sobie dzisiaj TC ale wyszedł negatywny niestety ale nie trace nadzeji bo jest za wczesnie na test ale z ciekawosci chciała zobaczyc czy juz wyjdzie jak by co :)
    poczekam na @ i zobaczy czy bedzie :P
    dziewczyny od paru mam dziwne objawy straszne mnie bola piersi nie moge sie dotknac zrobiły sie ciezkie chodz z reguły mam duże to teraz wydaja mi sie bardziej nabrzmiałe a najgorzej mnie bola w nocy jak sciagam stanik to masakra najgorzej bola po bokach i przy sutkach szczypią jak sie połoze podobnie miałam jak karmiłam ,w nocy staje 4 razy do wc i jajniki mnie czasem bola czy to moze byc objaw ciaży?

Moga to być objawy i ciąży, i zbliżającej się @. Nie warto doszukiwać u siebie objawów uwierz ... nic dobrego z tego nie wynika. Nakręcisz się niepotrzebnie, a później przyjdzie @, i będzie mega rozczarowanie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2013, 09:17

olus22, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no ba! Ja wam zawsze przesyłam ciążowe fluidki ;P Serduchem jestem z wami :)))

Sandraa, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • Figa Debiutantka

Wysłany: 28 stycznia 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc- przepraszm ze Wam tutaj tak bez pukania wchodze dziewczynki- ale potrzebna mi pomoc bardziej doswiadczonych ovufrendinek- to moj pierwszy wykres - potrzebuje pomocy w interpetacji- ovu wyznaczyl owulke na 15 dzien cyklu- mimo ze sluz, tetsy, szyjka macicy i moim zdnaiem rozniez temperatura na to kompletnie nie wskazuje- jak dla mnie owu byla 17 dnia cyklu. Nie mam pojęcia na jakiej podstawie program wyznaczyl owulke 15 dnia cyklu- jakw syztkie znaki na niebie i ziemi temu przeczą?? pomożecie z interpretacją bardzo będę wdzięczna :)

2b4625f6a9ab0b9f5d723ed81e0649c0.png
  • olus22 Ekspertka

Wysłany: 28 stycznia 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    olus22 wrote:
    dziewczyny ja zrobiłam sobie dzisiaj TC ale wyszedł negatywny niestety ale nie trace nadzeji bo jest za wczesnie na test ale z ciekawosci chciała zobaczyc czy juz wyjdzie jak by co :)
    dziewczyny od paru mam dziwne objawy straszne mnie bola piersi nie moge sie dotknac zrobiły sie ciezkie chodz z reguły mam duże to teraz wydaja mi sie bardziej nabrzmiałe a najgorzej mnie bola w nocy jak sciagam stanik to masakra najgorzej bola po bokach i przy sutkach szczypią jak sie połoze podobnie miałam jak karmiłam ,w nocy staje 4 razy do wc i jajniki mnie czasem bola czy to moze byc objaw ciaży?

Moga to być objawy i ciąży, i zbliżającej się @. Nie warto doszukiwać u siebie objawów uwierz ... nic dobrego z tego nie wynika. Nakręcisz się niepotrzebnie, a później przyjdzie @, i będzie mega rozczarowanie.

no tez tak mysle a troszke mnie martwi za wczesne bóle piersi ja nigdy tak nie miałam bolały mnie dopiero kilka dni przed @ a teraz bolą mnie od 21 i to mocniej jak nigdy boje sie zeby to nie było cos z piersiami jak nie jest to ciaza :( bo ja juz miałam problem z nimi ale mnie az tak nie bolało hmm juz nie długo mam nadzieje ze sie dowiem :)

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Figa wrote:
    czesc- przepraszm ze Wam tutaj tak bez pukania wchodze dziewczynki- ale potrzebna mi pomoc bardziej doswiadczonych ovufrendinek- to moj pierwszy wykres - potrzebuje pomocy w interpetacji- ovu wyznaczyl owulke na 15 dzien cyklu- mimo ze sluz, tetsy, szyjka macicy i moim zdnaiem rozniez temperatura na to kompletnie nie wskazuje- jak dla mnie owu byla 17 dnia cyklu. Nie mam pojęcia na jakiej podstawie program wyznaczyl owulke 15 dnia cyklu- jakw syztkie znaki na niebie i ziemi temu przeczą?? pomożecie z interpretacją bardzo będę wdzięczna :)

Według mnie owu również była 17dc. Poczekaj jeszcze chwilę, może owu mieni swoją "decyzję". Owulacja zaznaczona jest czerwoną przerywaną linią, więc sam algorytm owu nie jest pewny czy akuyrat wtedy była owulacja. Na pewno zmieni ci na 17dc.

Figa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olus22 wrote:
    Rucia wrote:
    olus22 wrote:

no tez tak mysle a troszke mnie martwi za wczesne bóle piersi ja nigdy tak nie miałam bolały mnie dopiero kilka dni przed @ a teraz bolą mnie od 21 i to mocniej jak nigdy boje sie zeby to nie było cos z piersiami jak nie jest to ciaza :( bo ja juz miałam problem z nimi ale mnie az tak nie bolało hmm juz nie długo mam nadzieje ze sie dowiem :)

Czekaj cierpliwie do dnia @. Każdy cykl jest inny, tak samo jak inne są objawy, więc nie denerwuj się na zapas :)

olus22 lubi tę wiadomość

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 28 stycznia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny co robicie dzis na obiadek bo nie mam pojecia co zrobic :)

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • Figa Debiutantka

Wysłany: 28 stycznia 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Ruciu- a to ona zmienia swoje decyzje???? kurcze juz nic nie kumam:P na jakiej podstawie moze zmienic decyzje- na podstawie dalszych zapisywanych przezmenie obserwacji??
    i jeszcze jedno- ja mam 34 dniowe cykle( poza ostatnim- bo podrasowanym niepokalnakim mnisim- lekko sie wydluzyl o 5 dni)- wiec nawet sam fakt 34 cylki wskazywal by na 17 dzien prawda?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Figa w tym cyklu owu wzynaczył mi 3 razy owulację, właśnie na podstawie temperatur, wpisywanych danych itp. Zobaczysz, ze jutro/pojutrze pewnie przestawi Ci na 17 dc. :) Odnośnie długości fazy lutelanej nie mam mega wiedzy :)

Figa lubi tę wiadomość

• Figa Debiutantka

Wysłany: 28 stycznia 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze raz bardzo bardzo dziekuje za pomoc- i przepraszam ze Wam tutaj tak wlazlam bez zaproszenia:) mam nadzieje ze nie macie mi za zle:) zwyczajnie są momenty keidy zaczynam fisowac juz przez te starania:P no nic- teraz czas nam tylko wszytko wyjasni:)

u mnie dzis na obiad pieczen ;p

Rucia, mauysia lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ;)
    nie nadrobie was chyba.
    Rucia oby cień cienia był wyraźniejszy nastepnym razem;)

a ja zawieszam starania narazie niestety ale bede zagladac do was i prowadzic wykres.

u nas znowu sypie śnieg

mauysia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki kochane wybaczcie nie mam siły nadrabiac

mauysia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dzis na obiad ziemniaczki i kotlety rybne;)

a.png
    a.png
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej coś sie wydarzyło Ruciu? o jakim cieniu cienia ona pisze? czyżbyś robiła teścik?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    hej ;)
    nie nadrobie was chyba.
    Rucia oby cień cienia był wyraźniejszy nastepnym razem;)

a ja zawieszam starania narazie niestety ale bede zagladac do was i prowadzic wykres.

u nas znowu sypie śnieg

Blondi co się dzieje? Czemu zawieszasz starania?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    hej coś sie wydarzyło Ruciu? o jakim cieniu cienia ona pisze? czyżbyś robiła teścik?

Tak Beatko robiłam test :) jest cień cienia :) we środę robie kolejny :)

Beata lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Beata wrote:

Tak Beatko robiłam test :) jest cień cienia :) we środę robie kolejny :)

kochana to sUUUUUper bardzo sie cieszę gratuluję dbaj o siebie :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 1243 1244 1245 1246 1247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ