plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Figa Rucia ma rację co do prZesunięcia napewno Ci przesunie , ale to że masz 34 d. cykle to wcale nie znaczy ze zawsze musi byc 17.
ja mam ostatnio 29-30 i ovu mam 17-18 d.c.
na to nie ma reguły ovulka może sie trochę przesuwać ale faza lutelna powinna być stała, poczekaj jeszcze ze 3 dni a napewno wyznaczy Ci już ostatecznieFiga lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Rucia wrote:Blondi22 wrote:hej
nie nadrobie was chyba.
Rucia oby cień cienia był wyraźniejszy nastepnym razem;)
a ja zawieszam starania narazie niestety ale bede zagladac do was i prowadzic wykres.
u nas znowu sypie śnieg
Blondi co się dzieje? Czemu zawieszasz starania?
niestety problemy finasowe ;/ -
Rucia wrote:Kochana, dopóki nie zobaczę dwóch wyraźnych krech, jestem powiedzmy " w połowie w ciąży ". Raz już miałam cień cienia, i nic z tego nie wyszło, więc czekam cierpliwie do środy
hmm ale ostatnio tak miałaś...?
bo wiswz niestety ale czesto sie zdarzaja takie rzeczy że po paru dniach zarodek samoistnie sie oczyszcza... ale skoro jest blada kreseczka to znaczy że cos zakiełkowało, wiec trzymam kciuki kochana za pozytywny rozwójOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:Rucia wrote:Blondi22 wrote:hej
nie nadrobie was chyba.
Rucia oby cień cienia był wyraźniejszy nastepnym razem;)
a ja zawieszam starania narazie niestety ale bede zagladac do was i prowadzic wykres.
u nas znowu sypie śnieg
Blondi co się dzieje? Czemu zawieszasz starania?
niestety problemy finasowe ;/
uuuu:( mam nadzieję, że to się szybko zmieni i będziesz mogła powrócić szybko do staranekBlondi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Rucia wrote:Kochana, dopóki nie zobaczę dwóch wyraźnych krech, jestem powiedzmy " w połowie w ciąży ". Raz już miałam cień cienia, i nic z tego nie wyszło, więc czekam cierpliwie do środy
hmm ale ostatnio tak miałaś...?
bo wiswz niestety ale czesto sie zdarzaja takie rzeczy że po paru dniach zarodek samoistnie sie oczyszcza... ale skoro jest blada kreseczka to znaczy że cos zakiełkowało, wiec trzymam kciuki kochana za pozytywny rozwój
W listopadzie miałam cień cienia, widział każdy, ale beta wyszła zerowa. Dlatego wolę być ostrożna i nie cieszyć się zbyt wcześniemauysia, Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się z wszystkimi dziewczynkami, które dopiero teraz dotarły
BELLUŚ!!! Kopę lat!!! Mów, jak się czujesz... Zarówno w związku z ciążą (mdłości blablabla...), jak i poza nią...
Kleopatra---> cicha woda z Ciebie! Jesteś teraz u nas na tapecie (tabelka!) więcej lepiej od razu nam zalinkuj swój wykres
olus vel glazik --> Witamy z powrotem
Ale mam zapieprz w pracy - więc niestety nie mogę się odnieść do wypowiedzi wszystkich Was.
Beciu --> tabelka jest na stronie 1247 bodajże.BellaRosa, Beata lubią tę wiadomość
-
BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(26/30.07.2013)
gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(29.07.2013)
Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
Kasiulek215........5...................25lat..........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
Dora...................2...................30lat...........FASOLINKA.............pomorskie
anna_w...............10...................31lat.......FASOLINKA................lubelskie (27.09.2013)
nutka..............3.......................22lata.......FASOLINKA...........dolnośląskie (2.10.2013)
samira.............17...................37lat.........19.01..............śląskie
Kleopatra............6...................29lat.......25.01..............pomorskie
Rucia ..............15....................26lat........30.01................mazowieckie
kopciuszek126....14..................29lat........31.01...........łódzkie
иιєиσямαℓиα.... 4(po poronieniu)... 31lat.... 31.01.......dolnośląskie
mauysia.............5.....................31lat.......31.01.................wielkopolskie
Shagga_80........3.....................32lat.......31.01.................łódzkie
Woseba...............13......24lata.............02.02................południe Polski
anusia84.............8...................29lat........02.02................dolnośląskie
Amicizia ......4 ODWOŁANE……….26 lat.......03.02................małopolskie
Sandraa.............8.....................22lata.....04.02...............wielkopolska
Libra...................4...................30lat........04.02.................łódzkie
muzarcia..............leczenie.......30lat.......4.02................opolskie
glazik22..............1...................22 lata......04.02.............podkarpackie
ewela84..............7...................28lat........06.02................świętokrzyskie
AGA30...............26..................30lat.......7.02.................opolskie
Beata.................7...................29lat.......12.02.................mazowieckie
gocha04.............8....................27lat.......13.02.................mazowieckie
zosia-ktosia........7..ODWOŁANE......30lat.......14.02...........łódzkie
Mała29.............90...................29lat.......15.02................Wielka Brytania
Fedra..................54.................28lat......16.02.................małopolskie
Nina82...............10...................30lat.......20.02..............śląskie
Blondi22...............3(ZAWIESZONE).......22lata......27.02...............Mazowieckie
LuSiA:)...............4.....................22lata......??.01...............Niemcy
Wsk...................8....................23lata......??.01.................lubuskie
natusia...............4.....................27lat........??.02............kuj-pom
Effcia........................5.............28lat........??.04.........wielkopolskie
patik....................2...................24lata......?????................śląskie.
kiti..........................5................24lata.....?????................małopolskie
klamka...................4................35lat........????................mazowieckie
aneczkaaa1985...31................27 lat......?????................warm-mazurskie
Malvinka.............4.....................25lat.......?????...............dolnośląskie -
Mayusia a czuję się dobrze
Tylko kręgosłup (lędźwie i biodra właściwie) żyć mi nie dają... no i mdłości czasem jeszcze niestety dokuczają- pewnie przez luteinę
A poza ciążą... cóż pomalutku dochodzę do siebie, wczoraj minął miesiąc od śmierci mamy... jest ciężko ale ciut lepiej. Staram się skupiać na ciąży i na córce. Jakoś do przodu
mauysia, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bLODNI jak chwilowe to ok przeczekasz i weźmiecie sie za starania wtedy kiedy będziecie pewni...
tylko zeby nie wysżło tak jak u nas.... przez pare lat sie tak wachaliśmy
i maż mówil jak będziemy zarabiać kwote X to bedzie nas stac na 2 dziecko heheh
teraz zarabiamy kwote x + 1000 zł i nadal mamy wątpliwości czy nas stac bo doszedło kredyt i inne wydaki...
wiec zawsze jest cośEffcia28 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006