plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Bello nie wiesz jeszcze co będzie? przez chwile pomyslałam że dziewczynka jak przeczytałam Twój powyższy post, ale przypomnialo mi się ze masz córeczkę
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
aha rozumiem ale u mnie też tak było z moją córcia ze na początku w styczniu powiedział ze raczej dziewczynka ale zebyśmy nikomu nie mówili, bo pewności nie ma, a potem tylko jeden jedyny raz było widać ale tak wyraźnie że my z mężem nie mielismy nawet zadnych wątpliwości.. apotem już chowała hehehOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zosiu znasz mnie... wiesz jaka ja niecierpliwa jestem. Boję się, ze długie starania mogłyby mnie bardzo zniechęcić. Tak mi się wydaje... ale nie wiem, bo nie byłam w takiej sytuacji. Choć powiem szczerze, że mogło paść choć 2 m-ce... brakuje mi chwilami tego mierzenia temp, czekania na owu itd
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wOSEBKO MKOCHANA CO JA WIDZĘ

dla mnie jak nic to implementacja... (choć nie chcę cie nakrecac i zapeszac)
ale był spadek i przy tym plamienie... a teraz ładnie niech wztasta
Woseba lubi tę wiadomość
Oliwka 2006

-
BellaRosa wrote:Zosiu znasz mnie... wiesz jaka ja niecierpliwa jestem. Boję się, ze długie starania mogłyby mnie bardzo zniechęcić. Tak mi się wydaje... ale nie wiem, bo nie byłam w takiej sytuacji. Choć powiem szczerze, że mogło paść choć 2 m-ce... brakuje mi chwilami tego mierzenia temp, czekania na owu itd

heheh dziewczyny jak cieżko nam dogodzić..
ciągle czegos brak
BellaRosa, zosia-ktosia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006

-
Beata wrote:bLODNI jak chwilowe to ok przeczekasz i weźmiecie sie za starania wtedy kiedy będziecie pewni...
tylko zeby nie wysżło tak jak u nas.... przez pare lat sie tak wachaliśmy
i maż mówil jak będziemy zarabiać kwote X to bedzie nas stac na 2 dziecko heheh
teraz zarabiamy kwote x + 1000 zł i nadal mamy wątpliwości czy nas stac bo doszedło kredyt i inne wydaki...
wiec zawsze jest coś
no my mamy kredyt jeszcze z wesela do konca tego roku
-
ale orientuje sie któraś z was jak to badanie sie robi? z krwi w każdym labolatorium? czy to jakies specjalistyczne bardzo badanie?Oliwka 2006

-
Blondi22 wrote:Beata wrote:bLODNI jak chwilowe to ok przeczekasz i weźmiecie sie za starania wtedy kiedy będziecie pewni...
tylko zeby nie wysżło tak jak u nas.... przez pare lat sie tak wachaliśmy
i maż mówil jak będziemy zarabiać kwote X to bedzie nas stac na 2 dziecko heheh
teraz zarabiamy kwote x + 1000 zł i nadal mamy wątpliwości czy nas stac bo doszedło kredyt i inne wydaki...
wiec zawsze jest coś
no my mamy kredyt jeszcze z wesela do konca tego roku
heheh to nie jest źle... to możesz juz zachodzic wydaki przyjdą akurat na koniec roku
my mamy kredyt jeszcze na 14 lat
Oliwka 2006

-
nick nieaktualnyBeata wrote:wOSEBKO MKOCHANA CO JA WIDZĘ

dla mnie jak nic to implementacja... (choć nie chcę cie nakrecac i zapeszac)
ale był spadek i przy tym plamienie... a teraz ładnie niech wztasta
no ja tez sie staram nie nakręcac..ale ciazko jest..w sumie miewałam juz takie plamienia..więc moze być róznie... -
Shagga_80 wrote:Rucia wrote:zosia-ktosia wrote:wiesz że te "ostatniutkie dni" wleką się jak żółw.. i najbardziej podniecają

Od jutra M. ma urlop, więc w miarę szybko czas mi zleci
Uuu, to już z nami nie posiedzisz pewnie
Ja dziś muszę popracować,bo Szef siedzi ze mną (teraz na sek, wyszedł)..ale może to i lepiej,skończę robotę i pójdę znów do domku wcześniej
A w ogóle to mam ostatnio nową rozrywkę - w oglądanie wykresów Waszych
Ale w najbliższych dniach będzie się działoooo 
Hallo Shagga_80! To widzę, że nie tylko ja w pracy chyłkiem tu zaglądam
Siedzę sobie i co jakiś czas myk na formu żeby sprawdzić co słychać. Ależ to jest uzależniające...
-
BellaRosa wrote:Beata żeby człowiek w życiu miał wszystko to i tak czegoś mu będzie brakować ;P
dokładnie... i życie jest na dodatek PRZEWROTNE...
to czego kiedyś sie bałysmy teraz tego pragniemy i już nie jest latwo
BellaRosa lubi tę wiadomość
Oliwka 2006

-
nick nieaktualny