plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Blondi22 wrote:Beata wrote:Libra wrote:Beata wrote:Witaj Wosebko
dziewczyny która z was miała robione badanie na rezerwe?
ja nie robiłam, ale chyba w przyszłym cyklu się skuszę... w piątek mam wizytę u gina, więc się w cenach zorientuję
no ja dziś ide na wizytę to zapytam tez mojej ginki co o tym myśli
bo wczoraj bodajże tu w poradzie dnia wyczytałam o tym i podejrzewam że z moimi cyklami może mnie to dotyczyć....
ale Ciebie kochana to chyba nie...
a kogo dotycza takie badania?
tam było napisane że jeśli kobieta ma bardzo długie cykle albo jeśli co jakiś czas cykl wypada to wtedy zalecane jest zbadanie bo może być ze rezerwa jest na wyczerpaniu...
no i coć czuje ze u mnie to moze być skoro w tym roku miałam 3 tak długie cykle....?
a gdzie to wyczytałaś? -
Beata najważniejsze jest, żeby dzieciaki czyły od rodziców bliskość, miłość, bezpieczeństwo, a pieniądze to rzecz nabyta.
Mój M też długi czas nie chciał dziecka, bo brak kasy i wydatki, a wczoraj jak zaczęłam opowiadać, że test owu na - i że jestem przed owu to mówi to dawaj działamy, a kasy mamy tyle samo albo i mniej niż rok temu. I czasy coraz bardziej niepewne dla mnie (w sensie pracy), już od grudnia jest gadka, że "kogo zwalniamy", ale ja mam to w du**e, bo cały czas jest taka gadka jak nam sprzedaż nie idzie.mauysia, Beata, Libra, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
mauysia wrote:Beata wrote:Hej Mayuś
hmmmm nic nie powiem
nie no, mów mów, Beciu
CZEMU ZMIERZYŁAS tempkę czyżbyś jednak sie nastawiała jakies przeczucia pozytywne?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnymauysia wrote:zosia-ktosia wrote:Belluś no to niebawem półmetek za tobą..
nie brakowało ci czasem tego podekscytowania starankami? bo ty zaszłaś od razu a my tu co miesiąc sie staramy (no niektóre z nas) i razem przezywamy wzloty i upadki..
ja tam bym się chętnie zamieniła moim podekscytowaniem starankami na zajście od razuktóra chętna?
ja mam tak samo... chętnie bym sie ciążą podekscytowała:)mauysia, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:I jestem znowu!!!
Aż się sąsiadka popłakała bo nie spodziewała się prezentu!!!
za półtora godzinki do lekarza muszę jechać a nie chce mi się !!!
hehehe, to kobietka miała wzruszenie, że ktoś o niej pamięta:)
to czekamy na relację, jak bez clo mają się Twoje jajeczka:) mam nadzieję, że świetnie i że owulka była piękna:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2013, 11:25
-
Beata wrote:mauysia wrote:Beata wrote:Hej Mayuś
hmmmm nic nie powiem
nie no, mów mów, Beciu
CZEMU ZMIERZYŁAS tempkę czyżbyś jednak sie nastawiała jakies przeczucia pozytywne?
Bo już się stęskniłam za moim termometremA w ogóle to planowałam właśnie zacząć mierzyć od poniedziałku.
A objawów niestandardowych (ani standardowych) nie odczuwam żadnych - żadnych bóli, kłuć, bolesnych piersi, nawet jeszcze nie mam bólu okresowegoShagga_80 lubi tę wiadomość
-
A powiem Wam, że przy ostatniej ciąży to miałam taki objaw - NIE WIEM CZY TO BYŁ OBJAW CIĄŻOWY, że jak mieliśmy dwa serducha między owu a terminem @, to miałam "tam" wszystko spuchnięte i jakby ciaśniejsze, napompowane... No i szczypało trochę po współżyciu. Ciekawe, czy to miało wtedy coś wspólnego z fasolą...
A teraz tak nie mam.
PS) ale równie dobrze teraz mogę być tam bardziej rozepchana i tego nie czujęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2013, 11:29
Libra, Beata, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:I jestem znowu!!!
to czekamy na relację, jak bez clo mają się Twoje jajeczka:) mam nadzieję, że świetnie i że owulka była piękna:)
Libruś ale ja dziś nie idę do gina!!! owulka była w czwartek wieczorem czółam ja bardzo dobrze!!
A po skierowanie do neurologa muszę dziś iść bo na środę mam wizytę w opolu!!! Wreszcie będę wiedziała co z ręką moją!!!
Może odrazu skierowanie na operację dostanęZobaczymy!!!
A bez clo to i tak jajniki szalały i owulka chyba z lewego jajnika była!!! -
Widziałyście artykuł z przydatnych linków? Fajny jest, trochę chaotycznie napisany, ale można zrozumieć o co chodzi.
By niepotrzebnie się nie nakręcać:
http://www.zielonydziennik.pl/kobieta/myslisz-ze-jestes-w-ciazy-nie-jestesShagga_80 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnymauysia wrote:A powiem Wam, że przy ostatniej ciąży to miałam taki objaw - NIE WIEM CZY TO BYŁ OBJAW CIĄŻOWY, że jak mieliśmy dwa serducha między owu a terminem @, to miałam "tam" wszystko spuchnięte i jakby ciaśniejsze, napompowane... No i szczypało trochę po współżyciu. Ciekawe, czy to miało wtedy coś wspólnego z fasolą...
A teraz tak nie mam.
PS) ale równie dobrze teraz mogę być tam bardziej rozepchana i tego nie czuję
czytałam gdzieś, że tak... dochodzi do większego ukrwienia i przez to staję się bardziej wrażliwe... i może nawet robić się o zabarwieniu lekko niebieskawym (jakby sinieć) -
Witam i chyba was nie bardzo bede nadrabiac wiec poprosze o małe streszczenie tego co sie działo
jakies nwe fasolki, wiesci od lekarzy itd
u mnie wszytsko ok, wyjazd na Jasna Góre bardzo dobrze nam zrobił i Ojcu udało sie dotrzec do męża. Zrozumiał, ż emieszkanie z rodzicami odpada i że źle mnie traktowal w stosunku do rodziców, przeprosił za wszystko, a teraz zobaczymy jak to będzie wyglądało w praktyce ale krok pierwszy zpstał poczyniony:) imogołnie to jest cudowne miejsce i sama możliwość obytu tam nam abrdzo dobrze zrzumiła,t takie indywidualne rekolekcje małżeńskiesuper sprawa
i pogolnie jka juz sie wylecze zaczniemy straanka zonouw ale penwie w marcu dopiero bo 18 loutego mam wizyte kontrolną i chyba dopiero jak wówczas badanie wykrzae ze jest ok to sie zaczniemy strac bo jak by jednak jeszcze cos było nie tak to wstedy nie chciałąbym żeby lecznie nie zaszkodziło dziecku ale mam nadzieje se juz sie wszytsko ułoży szybciutko
i miłego dzionka wam życzęmauysia, Libra, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:I jestem znowu!!!
to czekamy na relację, jak bez clo mają się Twoje jajeczka:) mam nadzieję, że świetnie i że owulka była piękna:)
Libruś ale ja dziś nie idę do gina!!! owulka była w czwartek wieczorem czółam ja bardzo dobrze!!
A po skierowanie do neurologa muszę dziś iść bo na środę mam wizytę w opolu!!! Wreszcie będę wiedziała co z ręką moją!!!
Może odrazu skierowanie na operację dostanęZobaczymy!!!
A bez clo to i tak jajniki szalały i owulka chyba z lewego jajnika była!!!
hehehe... no tak - przecież pisałaśja to tylko o jednym;) wizyta u lekarza = gin;P
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
do gina na USG Beata dziś idzie:)
Beata lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnygocha04 wrote:Widziałyście artykuł z przydatnych linków? Fajny jest, trochę chaotycznie napisany, ale można zrozumieć o co chodzi.
By niepotrzebnie się nie nakręcać:
http://www.zielonydziennik.pl/kobieta/myslisz-ze-jestes-w-ciazy-nie-jestes
czytałam... fajny;) po nim wszystkie objawy mi minęły:D żartuję - lewy jajnik jeszcze ćmi, ale teraz to już pikuśgocha04 lubi tę wiadomość