Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Libra :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Treblinka Znajoma

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Rucia no ja w sobotę też miałam cień w niedzielę już lekko mocniejszy,a w poniedziałek II krechy i beta powyżej 50mIU/ml. Tylko ja robiłam te testy od 10mIU/ml. Idź na betę będziesz mieć święty spokój

Trzymam kciuki ;)

ca5bca751c095364c5c30acda8c0b2cf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny:)
    ale wy w wykresami idziecie łeb w łeb:)
    jejeku, już nie mogę się doczekać... mam nadzieję, że idą w górę na Wielkie plusy:)

nick nieaktualny, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko spójrz na nasze wykresy. Od 5 pomiarów temp. ułożyły się w taki sam kształt :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Beata lubią tę wiadomość

• she Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia, idz koniecznie na bete :)

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Treblinka wrote:
    Witajcie :)

Rucia no ja w sobotę też miałam cień w niedzielę już lekko mocniejszy,a w poniedziałek II krechy i beta powyżej 50mIU/ml. Tylko ja robiłam te testy od 10mIU/ml. Idź na betę będziesz mieć święty spokój

Trzymam kciuki ;)

2 dni temu też miałam cień :( po dwóch dniach powinien być chociaż ciemniejszy, a tu dupa. Tylko, że ja mam niestety test o czułości 25 mlU, więc dlatego może nic nie widać :( Może za wcześnie.

• she Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko, a Twoj sen to na pewno proroczy! No nie moze byc inaczej :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Beata lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wosebko spójrz na nasze wykresy. Od 5 pomiarów temp. ułożyły się w taki sam kształt :)

właśnie też to zauważyłam... no łeb w łeb;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra przyznam sie..wiedziała tylko rucia..byłam wczoraj koło tesco i skorzystałam z okazji i kupiłam te czułe testy..i dupa:(jedna kreska..u Ruci na bank fasolka skoro cien drugiej kreski jest:)a u mnie nic:(do tego na bank w lutym starań nie bedzie:(oby nie dłuzej...jestem totalnie załamana..chce mi sie płakac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś widze, że odnotowałaś skok :) Kurczę ale bym się cieszyła, gdyby był wysyp fasolek, jedna po drugiej!

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    no dobra przyznam sie..wiedziała tylko rucia..byłam wczoraj koło tesco i skorzystałam z okazji i kupiłam te czułe testy..i dupa:(jedna kreska..u Ruci na bank fasolka skoro cien drugiej kreski jest:)a u mnie nic:(do tego na bank w lutym starań nie bedzie:(oby nie dłuzej...jestem totalnie załamana..chce mi sie płakac...

Wosebuś kochanie, to że u mnie jest cień, wcale nie oznacza, ze jestem w ciąży. Cień mi nic nie mówi, poza tym w listopadzie tez miałam cień, najarałam się jak głupia, dzień później przyszła @.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym stanowczo za wcześnie robimy te głupie testy, weź się nie smutaj kochana, nic nie jest przesądzone. Wątpie, żebym była w ciąży. Tak hop siup nagle po 15 miesiącach cokolwiek miałoby się u mnie zmienić? Nie sądzę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Woseba wrote:

Wosebuś kochanie, to że u mnie jest cień, wcale nie oznacza, ze jestem w ciąży. Cień mi nic nie mówi, poza tym w listopadzie tez miałam cień, najarałam się jak głupia, dzień później przyszła @.

dlatego kochana dziewczynki dobrze radza zebys poszłą na bete:)wtedy bedzie wiadomo na 100%

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Poza tym stanowczo za wcześnie robimy te głupie testy, weź się nie smutaj kochana, nic nie jest przesądzone. Wątpie, żebym była w ciąży. Tak hop siup nagle po 15 miesiącach cokolwiek miałoby się u mnie zmienić? Nie sądzę :)

no u mnie po 13 też wątpie:)zreszta m na bank ma plemniczki osłabione:(w grudniu miał antybiotyk na grype..teraz znowu na lekach:)do tego ta krew w moczu:(to napewno nie bedzie nasz rok:(zaczyna sie dokładnie jak ten zeszły:(od lutego do lipca bez starań:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko, nie chcę Cię nakręcaj, ale jeżeli implantacja była 2 dni temu, to jest stanowczo za wcześnie... Rutka, czy teraz Ty chcesz zarobić kopa w siedzenie?
    dziewczyny... ja za słowami mauysi... jak takie piękne wykresy pójdą na zmarnowanie, to ja mam w du...pie taki interes...
    ja trzymam kciuki do końca:*

Treblinka, jeszcze raz gratuluję:)

nick nieaktualny, Effcia28, nick nieaktualny, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żadna z Nas nie wie kiedy zafasolkujemy, więc mówiłam ci kochana nie nakręcaj się, bo krzywdę sobie tylko tym robimy. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Wosebko, nie chcę Cię nakręcaj, ale jeżeli implantacja była 2 dni temu, to jest stanowczo za wcześnie... Rutka, czy teraz Ty chcesz zarobić kopa w siedzenie?
    dziewczyny... ja za słowami mauysi... jak takie piękne wykresy pójdą na zmarnowanie, to ja mam w du...pie taki interes...
    ja trzymam kciuki do końca:*

Treblinka, jeszcze raz gratuluję:)

ale niby ten test co miałam wykrywa taka ciaze..2-3 dniowa..no niewiem ..moze i faktycznie za wczesnie..ale jak was tu kocham:*nigdy wiecej sobie tak fasoki nie wkręce...

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    święte słowa rutka... czas wziąć na wstrzymanie i czekać do @...
    ja będę czekać z niewielką skromną nadzieją... a zatestuje dopiero ok. 9-11.04...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko pamiętam, że w poprzedniej ciąży test pokazał mi słabą kreskę 5 dni po terminie @.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powinnyśmy mieć takie zdrowe podejście jak Libra. Testować kilka dni po @, a nie jeszcze przed.
    Powiem Wam, że brzuch mnie napieprza jak na @ :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2013, 07:40

‹‹ 1266 1267 1268 1269 1270 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ