X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Libra :)

Libra lubi tę wiadomość

• Treblinka Znajoma

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Rucia no ja w sobotę też miałam cień w niedzielę już lekko mocniejszy,a w poniedziałek II krechy i beta powyżej 50mIU/ml. Tylko ja robiłam te testy od 10mIU/ml. Idź na betę będziesz mieć święty spokój

Trzymam kciuki ;)

Rucia lubi tę wiadomość

ca5bca751c095364c5c30acda8c0b2cf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny:)
    ale wy w wykresami idziecie łeb w łeb:)
    jejeku, już nie mogę się doczekać... mam nadzieję, że idą w górę na Wielkie plusy:)

Woseba, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko spójrz na nasze wykresy. Od 5 pomiarów temp. ułożyły się w taki sam kształt :)

Libra, Woseba, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość

• she Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia, idz koniecznie na bete :)

Rucia lubi tę wiadomość

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Treblinka wrote:
    Witajcie :)

Rucia no ja w sobotę też miałam cień w niedzielę już lekko mocniejszy,a w poniedziałek II krechy i beta powyżej 50mIU/ml. Tylko ja robiłam te testy od 10mIU/ml. Idź na betę będziesz mieć święty spokój

Trzymam kciuki ;)

2 dni temu też miałam cień :( po dwóch dniach powinien być chociaż ciemniejszy, a tu dupa. Tylko, że ja mam niestety test o czułości 25 mlU, więc dlatego może nic nie widać :( Może za wcześnie.

• she Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko, a Twoj sen to na pewno proroczy! No nie moze byc inaczej :)

Rucia, Woseba, Beata lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wosebko spójrz na nasze wykresy. Od 5 pomiarów temp. ułożyły się w taki sam kształt :)

właśnie też to zauważyłam... no łeb w łeb;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra przyznam sie..wiedziała tylko rucia..byłam wczoraj koło tesco i skorzystałam z okazji i kupiłam te czułe testy..i dupa:(jedna kreska..u Ruci na bank fasolka skoro cien drugiej kreski jest:)a u mnie nic:(do tego na bank w lutym starań nie bedzie:(oby nie dłuzej...jestem totalnie załamana..chce mi sie płakac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś widze, że odnotowałaś skok :) Kurczę ale bym się cieszyła, gdyby był wysyp fasolek, jedna po drugiej!

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    no dobra przyznam sie..wiedziała tylko rucia..byłam wczoraj koło tesco i skorzystałam z okazji i kupiłam te czułe testy..i dupa:(jedna kreska..u Ruci na bank fasolka skoro cien drugiej kreski jest:)a u mnie nic:(do tego na bank w lutym starań nie bedzie:(oby nie dłuzej...jestem totalnie załamana..chce mi sie płakac...

Wosebuś kochanie, to że u mnie jest cień, wcale nie oznacza, ze jestem w ciąży. Cień mi nic nie mówi, poza tym w listopadzie tez miałam cień, najarałam się jak głupia, dzień później przyszła @.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym stanowczo za wcześnie robimy te głupie testy, weź się nie smutaj kochana, nic nie jest przesądzone. Wątpie, żebym była w ciąży. Tak hop siup nagle po 15 miesiącach cokolwiek miałoby się u mnie zmienić? Nie sądzę :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Woseba wrote:

Wosebuś kochanie, to że u mnie jest cień, wcale nie oznacza, ze jestem w ciąży. Cień mi nic nie mówi, poza tym w listopadzie tez miałam cień, najarałam się jak głupia, dzień później przyszła @.

dlatego kochana dziewczynki dobrze radza zebys poszłą na bete:)wtedy bedzie wiadomo na 100%

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Poza tym stanowczo za wcześnie robimy te głupie testy, weź się nie smutaj kochana, nic nie jest przesądzone. Wątpie, żebym była w ciąży. Tak hop siup nagle po 15 miesiącach cokolwiek miałoby się u mnie zmienić? Nie sądzę :)

no u mnie po 13 też wątpie:)zreszta m na bank ma plemniczki osłabione:(w grudniu miał antybiotyk na grype..teraz znowu na lekach:)do tego ta krew w moczu:(to napewno nie bedzie nasz rok:(zaczyna sie dokładnie jak ten zeszły:(od lutego do lipca bez starań:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko, nie chcę Cię nakręcaj, ale jeżeli implantacja była 2 dni temu, to jest stanowczo za wcześnie... Rutka, czy teraz Ty chcesz zarobić kopa w siedzenie?
    dziewczyny... ja za słowami mauysi... jak takie piękne wykresy pójdą na zmarnowanie, to ja mam w du...pie taki interes...
    ja trzymam kciuki do końca:*

Treblinka, jeszcze raz gratuluję:)

Rucia, Effcia28, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żadna z Nas nie wie kiedy zafasolkujemy, więc mówiłam ci kochana nie nakręcaj się, bo krzywdę sobie tylko tym robimy. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Wosebko, nie chcę Cię nakręcaj, ale jeżeli implantacja była 2 dni temu, to jest stanowczo za wcześnie... Rutka, czy teraz Ty chcesz zarobić kopa w siedzenie?
    dziewczyny... ja za słowami mauysi... jak takie piękne wykresy pójdą na zmarnowanie, to ja mam w du...pie taki interes...
    ja trzymam kciuki do końca:*

Treblinka, jeszcze raz gratuluję:)

ale niby ten test co miałam wykrywa taka ciaze..2-3 dniowa..no niewiem ..moze i faktycznie za wczesnie..ale jak was tu kocham:*nigdy wiecej sobie tak fasoki nie wkręce...

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    święte słowa rutka... czas wziąć na wstrzymanie i czekać do @...
    ja będę czekać z niewielką skromną nadzieją... a zatestuje dopiero ok. 9-11.04...

Rucia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko pamiętam, że w poprzedniej ciąży test pokazał mi słabą kreskę 5 dni po terminie @.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powinnyśmy mieć takie zdrowe podejście jak Libra. Testować kilka dni po @, a nie jeszcze przed.
    Powiem Wam, że brzuch mnie napieprza jak na @ :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2013, 07:40

‹‹ 1266 1267 1268 1269 1270 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ