plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Rucia no ja w sobotę też miałam cień w niedzielę już lekko mocniejszy,a w poniedziałek II krechy i beta powyżej 50mIU/ml. Tylko ja robiłam te testy od 10mIU/ml. Idź na betę będziesz mieć święty spokój
Trzymam kciukiRucia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTreblinka wrote:Witajcie
Rucia no ja w sobotę też miałam cień w niedzielę już lekko mocniejszy,a w poniedziałek II krechy i beta powyżej 50mIU/ml. Tylko ja robiłam te testy od 10mIU/ml. Idź na betę będziesz mieć święty spokój
Trzymam kciuki
2 dni temu też miałam cieńpo dwóch dniach powinien być chociaż ciemniejszy, a tu dupa. Tylko, że ja mam niestety test o czułości 25 mlU, więc dlatego może nic nie widać
Może za wcześnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno dobra przyznam sie..wiedziała tylko rucia..byłam wczoraj koło tesco i skorzystałam z okazji i kupiłam te czułe testy..i dupa:(jedna kreska..u Ruci na bank fasolka skoro cien drugiej kreski jest:)a u mnie nic:(do tego na bank w lutym starań nie bedzie:(oby nie dłuzej...jestem totalnie załamana..chce mi sie płakac...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWoseba wrote:no dobra przyznam sie..wiedziała tylko rucia..byłam wczoraj koło tesco i skorzystałam z okazji i kupiłam te czułe testy..i dupa:(jedna kreska..u Ruci na bank fasolka skoro cien drugiej kreski jest:)a u mnie nic:(do tego na bank w lutym starań nie bedzie:(oby nie dłuzej...jestem totalnie załamana..chce mi sie płakac...
Wosebuś kochanie, to że u mnie jest cień, wcale nie oznacza, ze jestem w ciąży. Cień mi nic nie mówi, poza tym w listopadzie tez miałam cień, najarałam się jak głupia, dzień później przyszła @. -
nick nieaktualnyPoza tym stanowczo za wcześnie robimy te głupie testy, weź się nie smutaj kochana, nic nie jest przesądzone. Wątpie, żebym była w ciąży. Tak hop siup nagle po 15 miesiącach cokolwiek miałoby się u mnie zmienić? Nie sądzę
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Woseba wrote:no dobra przyznam sie..wiedziała tylko rucia..byłam wczoraj koło tesco i skorzystałam z okazji i kupiłam te czułe testy..i dupa:(jedna kreska..u Ruci na bank fasolka skoro cien drugiej kreski jest:)a u mnie nic:(do tego na bank w lutym starań nie bedzie:(oby nie dłuzej...jestem totalnie załamana..chce mi sie płakac...
Wosebuś kochanie, to że u mnie jest cień, wcale nie oznacza, ze jestem w ciąży. Cień mi nic nie mówi, poza tym w listopadzie tez miałam cień, najarałam się jak głupia, dzień później przyszła @.
dlatego kochana dziewczynki dobrze radza zebys poszłą na bete:)wtedy bedzie wiadomo na 100% -
nick nieaktualnyRucia wrote:Poza tym stanowczo za wcześnie robimy te głupie testy, weź się nie smutaj kochana, nic nie jest przesądzone. Wątpie, żebym była w ciąży. Tak hop siup nagle po 15 miesiącach cokolwiek miałoby się u mnie zmienić? Nie sądzę
no u mnie po 13 też wątpie:)zreszta m na bank ma plemniczki osłabione:(w grudniu miał antybiotyk na grype..teraz znowu na lekach:)do tego ta krew w moczu:(to napewno nie bedzie nasz rok:(zaczyna sie dokładnie jak ten zeszły:(od lutego do lipca bez starań -
nick nieaktualnyWosebko, nie chcę Cię nakręcaj, ale jeżeli implantacja była 2 dni temu, to jest stanowczo za wcześnie... Rutka, czy teraz Ty chcesz zarobić kopa w siedzenie?
dziewczyny... ja za słowami mauysi... jak takie piękne wykresy pójdą na zmarnowanie, to ja mam w du...pie taki interes...
ja trzymam kciuki do końca:*
Treblinka, jeszcze raz gratulujęRucia, Effcia28, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Wosebko, nie chcę Cię nakręcaj, ale jeżeli implantacja była 2 dni temu, to jest stanowczo za wcześnie... Rutka, czy teraz Ty chcesz zarobić kopa w siedzenie?
dziewczyny... ja za słowami mauysi... jak takie piękne wykresy pójdą na zmarnowanie, to ja mam w du...pie taki interes...
ja trzymam kciuki do końca:*
Treblinka, jeszcze raz gratuluję
ale niby ten test co miałam wykrywa taka ciaze..2-3 dniowa..no niewiem ..moze i faktycznie za wczesnie..ale jak was tu kocham:*nigdy wiecej sobie tak fasoki nie wkręce...Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny