X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Libra wrote:
    cień cienia jest:) to teraz i za Ciebie ściskam kciuki!!!! żeby się udało, żeby się udało:)

będziesz powtarzać test w dzień @?

No, na 100%. Potem dopiero pójdę na betę.
    Nie ja się tak nie bawię - to zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe!

Mayuś nawet moja córa widzi dwie krechy :)

mauysia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    a my chyba z m odpuscimy starania wogóle..za duzo nas to nerwów kosztuje..a m to chyba jeszcze bardziej załamany niż ja...

Kochana masz piękny wykres, więc przestań na razie pitolić, bo nie uniknione że zafasolkowałaś, tylko za wcześnie zrobiłaś test!

Beata, mauysia, Dora lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana ciesz sie:)widzę ze my mamy ten sam dzień cyklu.;)wiec skoro Tobie wyszły II kreseczki a mi nie..to juz nie mam na co liczyc w tym cyklu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2013, 08:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Woseba wrote:
    a my chyba z m odpuscimy starania wogóle..za duzo nas to nerwów kosztuje..a m to chyba jeszcze bardziej załamany niż ja...

Kochana masz piękny wykres, więc przestań na razie pitolić, bo nie uniknione że zafasolkowałaś, tylko za wcześnie zrobiłaś test!

ja tam swoje wiem..a teraz uciekam bo normalnie ledwie łzy powstrzymuje:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    kochana ciesz sie:)widzę ze my mamy ten sam dzień cyklu.;)wiec skoro Tobie wyszły II kreseczki a mi nie..to juz nie mam na co liczyc w tym cyklu...

to że podobne, to nic nie znaczy... nie ma dwóch takich samyc wykresów, nie ma dwóch takich samych ciąż, nie ma dwóch takich samych porodów!
    Wosebko, nie łam się! od kilku dni przestałam się modlić o fasolkę dl mnie i m... może najwyższy nie chce spełnić samolubnych modłów... teraz modlę się o fasolki dla innych, a dzisiaj szczególnie dla Ciebie będę się modlić żarliwie i gorąco!!!

Woseba, Beata, mauysia, Shagga_80, Amicizia lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny dobrze wnioskuję z rozmowy?
    Mayuśce sie udało?

Rucia, zosia-ktosia lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no udało się dziewczynie :)

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    hej dziewczyny dobrze wnioskuję z rozmowy?
    Mayuśce sie udało?

niom, jest cos na rzeczy:) teraz trzeba kciukasy zaciskać:)

Beata lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mówiłam że moje euforia siegnie zenitu jak Wam sie uda!!!!

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CześćBeciu,

no coś tak widać na teście, ale taki bladzioch! Więc za 2 dni znów testuję.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    święte słowa rutka... czas wziąć na wstrzymanie i czekać do @...
    ja będę czekać z niewielką skromną nadzieją... a zatestuje dopiero ok. 9-11.04...

co Ty libra w kwietniu dopiero będziesz testować?

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaciskam zasikam i za wszystkie które wczoraj wymieniłam tak czuję:) ale nie będę sie powtarzała bo nie chcę Wam zapeszyć ale wierzę w to głęboko

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatka, wczoraj czytała o tym zapadającym pęcherzyku, czasem się tak może zdarzyć... powiem Ci cos jeszcze, że na jednym forum dziewczyna miała pęcherzyk 16mm, niekształtny i zapadający, lekarz powiedział, że raczej się wchłania... serduchowali dalej i trzy tyg. później zobaczyła II kreseczki
    także organizm jest nieprzewidywalny!!!!!!!!

Beata, zosia-ktosia, Shagga_80, Amicizia lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    CześćBeciu,

no coś tak widać na teście, ale taki bladzioch! Więc za 2 dni znów testuję.

cześc Mayuś super baardzo sie cieszę- a nie mówiłam :)
    trzymam kochana kciuki dalej

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no nie no.. a dopiero gadałyście że Nowy Rok nieszczęśliwy:)

ja pierdziu.. ponieważ wiem że przed @ z tymi II krechami może być różnie to ja jeszcze się wstrzymam z gratulacjami dziewczynki. nie gniewajcie się ale lepiej jak będziecie pewne na 100%

mimo wszystko trzymam kciuki za Mauysię, Rucię i Wosebkę, i Librę bo widze ładny wykres. i za resztę , w ogóle za Was wszystkie:)

mauysia, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    zaciskam zasikam i za wszystkie które wczoraj wymieniłam tak czuję:) ale nie będę sie powtarzała bo nie chcę Wam zapeszyć ale wierzę w to głęboko

Nic nie zasikuj Beciu! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2013, 08:21

Libra, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe... mnie to chyba w ramach solidarności jajników z podniecenia ten lewy tak napieprza:)

Beata, zosia-ktosia lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może to też był cud..? Dziś rano obudziłąm się ponad godzinę przed budzikiem, zmierzyłam temperaturę i było 36.64, uznałam więc że nie będę testować, bo już spada. Poszłam spać i zmierzyłam znowu, o 6:00. Wyszło 36.8! I walnęłam testa.
    A wczoraj wstąpiłam z synkiem do kościoła - przechodziliśmy obok jednego i mały koniecznie chciał wstąpić - uklęknęliśmy w ławce i pomodliliśmy się razem... Ja cichutko dodałam prośbę o to, by się udało... I taka niespodzianka.
    Dlatego jak dziś szłam do pracy, to po drodze na przystanek modliłam się za Was.

Beata, Rucia, Shagga_80, gocha04, Amicizia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Beatka, wczoraj czytała o tym zapadającym pęcherzyku, czasem się tak może zdarzyć... powiem Ci cos jeszcze, że na jednym forum dziewczyna miała pęcherzyk 16mm, niekształtny i zapadający, lekarz powiedział, że raczej się wchłania... serduchowali dalej i trzy tyg. później zobaczyła II kreseczki
    także organizm jest nieprzewidywalny!!!!!!!!

naprawdę??? dałas mi nadzieję kochana.. to biorę sie dalej do roboty
    tym bardziej że jakieś tam objawy sie zaczynają

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuś to pomódl się kochana jeszcze raz za nas kobiecie w ciaży będzie ciężej odmówić :)

mauysia, Libra, gocha04, Amicizia lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 1268 1269 1270 1271 1272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ