X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • olus22 Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dobrze ze nie rozpaczasz czyli wiesz ze musisz i ten nadchodzacy miesiac wymeczyc M :) z przyjemnoscia! :) trzymam kciuki :)

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Libruś znalazałam trochę o moim pecherzyku... wygląda na to że nie pękł ale skoro nie pęł to nie powinno być ovu dobrze rozumiem?
    zobaczymy co tu się wykluje.. ehh
    ide zrobić teścik zaraz wracam :)

musisz obserwować... jak czytałam to było, że na dwoje babka wróżyła, albo będzie albo nie... także trzeba obserwować, żeby w razie czego nie przegapić

Beata lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Rucia wrote:
    Beatko kochana dziękuję za troskę, ale na 100% nie jestem w ciąży. :-) Nic się nie stało, nie przejmujcie się dziewoje, nie rozpaczam :-)

Rucia widocznie dziewczyny bardziej przeżywają niż sama ty!!:-)

no ja sie przyznam...cóż juz taka jestem że wszystkim sie emocjonuuje w co wierzę...

Rucia trzymaj sie takim razie *) choć szkoda

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olus22 wrote:
    witam was kobitki widze ze ostro komentujecie :)
    a mnie naszło na tunczyka w oleju z cebulka w majonezie bardzo pyszne polecam :)
    a co do sluzu to posłuchałabym libry ona mi tez pomogła rozróznic sluz bo ja nie wiedziałam ale teraz juz daje rade i rozrózniam ,mam problem co do okresleniem jeszcze szyjki ale nadtym pracuje ateraz nie mam ochoty zebym sprawdzała i zeby mi ktos dotykał tam od paru dni czuje nabrzmienie brzuszne jak by wzdeta ,ciezka,troche pobolejaco nie wiem czy to przed okresem czy co jakm mierze temp.rano to czuje deskomfort jak tam wkładam jak by mnie dziwnie bolało badz zawadzało cos ?

może zawadzasz o szyjkę:)... nie wiem, czasami też mam taki dyskomfort

olus22 lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra lece choć jak patrzętak na tą miniaturkę to ta tempka równo porabana..
    ale jkednak mam nadzieje ze coś sie rozwinie i ginka sie pomyliła :)

Libra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko pani z laboratorium sama mnie uświadomiła, że ciaży nie ma. Poza tym już na tym etapie beta powinna być trochę wyższa. Jeżeli brzydko mówiąc osram temta, to może wtedy się uda :-). Nie mam kochane takiego ciśnienia na dziecko, fajnie by było gdybym zaszła, ale obecna sytuacja z jedną latoroślą bardzo mnie satysfakcjonuje :-) Za chwilę przyjdzie wiosna, wezmę się za mój ogródek, posadzę warzywka, nie będe miała ochoty nawet myśleć o dziecku, może wtedy się uda.

AGA 30, Libra, Beata, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość

• dzastina2005 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jak udostępnić wykres w stopce? jak to zrobić? Test wykonam w czwartek rano bo po pracy mam wizytę u mojego gin. Więc zrobię test żeby nie było że tamten był za wcześnie i ze nie powtórzyłam. Ale mam już mieszane uczucia sma już nie wiem czy sobie to wkręcam czy faktycznie to symptomy ciąży...

2015 córcia
    Obecnie 3 lata starań

Wyniki nasienia w normie.
    01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)

Progesteron:
    7 dpo 5,91
    9 dpo 8,49
    13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1

Beta HCG
    22.03.2021 - 53,6 🥰
    24.03.2021 - 97,0
    26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
    06.04.2021 - 17920 😍
    13.04.2021 mamy ♥️
    20.05.2021 🎂 prenatalne
    15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
    18.08.2021 960g
    30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
    02.11.2021 2800g
    08.11.2021 3400g
    16.11.2021 przyjęcie na odział CC.

17.11.2021 Anielka ♥️
    3100g, 55cm szczęścia 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

ach Beatka:) może zaskoczysz z zaskoczenia i wywołasz kolejną lawinę euforii:) hehehe... a co? życzę Ci tego!

Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Beatko pani z laboratorium sama mnie uświadomiła, że ciaży nie ma. Poza tym już na tym etapie beta powinna być trochę wyższa. Jeżeli brzydko mówiąc osram temta, to może wtedy się uda :-). Nie mam kochane takiego ciśnienia na dziecko, fajnie by było gdybym zaszła, ale obecna sytuacja z jedną latoroślą bardzo mnie satysfakcjonuje :-) Za chwilę przyjdzie wiosna, wezmę się za mój ogródek, posadzę warzywka, nie będe miała ochoty nawet myśleć o dziecku, może wtedy się uda.

To ja przyjadę na truskaweczki i marcheweczki z ogródeczka !!!:-)

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro was nadrobię dziewczynki, teraz nie mam do tego głowy. Miłego wieczoru wam życzę :-).

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Jutro was nadrobię dziewczynki, teraz nie mam do tego głowy. Miłego wieczoru wam życzę :-).

Papatki Rucia!!!:-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mojego to nie działa niestety i za chiny ludowe go nie zmuszę bo jak mu mówię ze chce mi się to on mówi nie. Ostatnio tak było nawet Le nieważne podejrzewam tylko jedno że on chyba już nie chce mieć dziecka i tyle. Poczekam i zobaczę jak się sprawy potoczą w tym cyklu czy sam zaproponuje czy nie. Jeśli nic nie będzie to znaczy że mu już nie zależy i wtedy to już koniec będzie ze starankami i tyle.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • olus22 Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzastina2005 wrote:
    Dziewczyny a jak udostępnić wykres w stopce? jak to zrobić? Test wykonam w czwartek rano bo po pracy mam wizytę u mojego gin. Więc zrobię test żeby nie było że tamten był za wcześnie i ze nie powtórzyłam. Ale mam już mieszane uczucia sma już nie wiem czy sobie to wkręcam czy faktycznie to symptomy ciąży...

whodzisz na swój wykres tam jest udostepnij na dole edytuj,
    link do miniatury kopiuj i wejdz w ustawienia społecznosc i wklej w okienko i ma byc :)

Beata lubi tę wiadomość

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzastina
    pod wykresem jest udostępnij wykres... skopiuj link z zakładki miniatura... u góry strony w ustawieniach musisz wkleić w "mój podpis" w zakładce "społeczność"

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa Rutka, spokojnej nocki:*

• olus22 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Na mojego to nie działa niestety i za chiny ludowe go nie zmuszę bo jak mu mówię ze chce mi się to on mówi nie. Ostatnio tak było nawet Le nieważne podejrzewam tylko jedno że on chyba już nie chce mieć dziecka i tyle. Poczekam i zobaczę jak się sprawy potoczą w tym cyklu czy sam zaproponuje czy nie. Jeśli nic nie będzie to znaczy że mu już nie zależy i wtedy to już koniec będzie ze starankami i tyle.

nie przejmuj sie mała faceci poprostu nie dostrzegaja tego co powinni i sa troszke za cofani co maja powiedziec i co robic poprostu daj mu moze troszke czasu i wtedy z nim pogadaj i powie ci co mysli i co chce bo on sam na to nie wpadnie taki jest nasz ten chomosapiens :D

f2w33e3kqvl8jpdo.png
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia masz rację kochana! rozumiem i cieszy mnie twoje podejście

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • olus22 Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa rucia pa :) miłych snów :)

f2w33e3kqvl8jpdo.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Beata wrote:

ach Beatka:) może zaskoczysz z zaskoczenia i wywołasz kolejną lawinę euforii:) hehehe... a co? życzę Ci tego!

heheh o niczym innym nie marze :P
    dzięki !

Libra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka może jego to przerosło chwilowo, pamietaj że faceci mają słabsza psyche niż my, przeciez on pewnie tez przezywa że tyle nie wychodzi, może czuje sie winny, może nie wie jak ci pomóc...
    dlatego taka sytuacja, ale wymysl cos kochana aby to rozładować, musicie trzymac sie w tym razem

olus22, Libra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 1289 1290 1291 1292 1293 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ