plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:dzięki Kaju
Malutka trzymaj sie
papa dziewczyny już naprawde znikam i nie czytam bo zaraz znów sie coś znajdzie do odpisania
do jutra papa
dobranoc kochaniutkaBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobra dziewczynki ja ide kimac bo cos mnie zmogło zaraz jeszcz poszperam po jakims portalu i spadam dobrej nocki papa
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:mała... nie znam was, ale czuję, że oboje się stresujecie, kiedy nadchodzi "ten" płodny czas i zamiast cieszyć się sobą, to się zaczynacie bać, że kolejna szansa zakończy się kolejnym rozczarowaniem... nie znam metody, żeby rozładować takie napięcie... mówisz mu, że czas płodny się zaczął?
Librus staram sie nie muwic ale sam sie pyta albo widzi testy. Sama juz nie wiem poczekam i zobacze co czs pokarze moze to tylko ja az za bardzo wszystko biore do siebie i robie z igly widly. Postanowilam w tym cyklu na maksa odpuscic bo w nastepnym czeka mnie ten zabieg droznosci jajowodow.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymala29_ wrote:Libra wrote:mała... nie znam was, ale czuję, że oboje się stresujecie, kiedy nadchodzi "ten" płodny czas i zamiast cieszyć się sobą, to się zaczynacie bać, że kolejna szansa zakończy się kolejnym rozczarowaniem... nie znam metody, żeby rozładować takie napięcie... mówisz mu, że czas płodny się zaczął?
Librus staram sie nie muwic ale sam sie pyta albo widzi testy. Sama juz nie wiem poczekam i zobacze co czs pokarze moze to tylko ja az za bardzo wszystko biore do siebie i robie z igly widly. Postanowilam w tym cyklu na maksa odpuscic bo w nastepnym czeka mnie ten zabieg droznosci jajowodow.
za chłopem ciężko trafić... mój w poprzednim cyklu zachowywał się podobnie do Twojego... także ja go olałam:) serduchowaliśmy kiedy miałam na to, a że byłam zła, to było rzadko... przetrzymałam go i po @ był wygłodniały, także się w tym cyklu inaczej wszystko ułożyło... nawet mnie opierniczył, że mogłam go namówić jeszcze raz tak dla pewności... także rozumiem Cię, że nie masz sił, bo za nimi ciężko trafić i to jest flustrujące!!!Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny