plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Aga i wodzenie niedźwiedzia teraz jakoś jest nie?
Ostatnio w Strzelacach dostaliśmy mandat za brudne szyby od pana MILICJANTA;-)
Źle się czuję dziewczyny...cały czas mam plamienia. Jak wróciłam ze szpitala, to tak cały czas...mam nadzieję, że to minie...
fasola się wgryza:) ale jak się to będzie utrzymywało, to idź do gina -
gocha04 wrote:Effcia28 wrote:gocha czyli niczego konkretnego Ci ten lekarz nie powiedział-ani też nie pomógł wiele-szkoda:(
Efcia pomógł tyle, że przepisał leki po których może troche przeszło, no i zauwazył na RTG wiecej niz kobieta, która robiła opis zdjęcia. Przepisał mi dodatkowy aerozol, który ma wyczyścić to co gdzieś na ściankach tkwi i wsio. A głowa ostatnio bolała z pt na sob i wydaje mi się, że dlatego że ciśnienie rosło, bo cały week słoneczny był.
I mam w planie kupić ciśnieniomierz i jak głowa będzie mnie boleć to będe sprawdzać ciśnienie. Sama chyba dojde szybciej dlaczego mnie głowa czesto boli:)
tylko wiesz od ciśnienia to głowa boli z tyłu-przynajmniej mi tak lekarz mówił i ja tak czasami mam.a masz problemy z ciśnieniem?
Witam się wieczorkiem:)Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:czasami trudno za nimi trafić... może on też przechodzi zmęczenie materiału... myślę, że kobiety szybciej się regenerują, są silniejsze... może przez ten instynkt!
to przez ten szaleńczy ZEW NATURY! heh:)Libra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
Malutka nie bierz wszystkie do siebie, bo my kobiety lubimy niestety dorabiać terorie do wszystkiedo co mówi facet.
Polecam do przeczytania książke Grocholi "Houston mamy roblem".
Książka opowiadajaca o tym jak myślą faceci i co myślą o kobietach w swoim życiu (matce, dziewczynie, sąsiadce, przyjaciółce itd)
Dziś skończylam ją wlasnie wchlaniać i naprawdę POLECAM!!
Bardzo odmóżdża i daje do myślenia. Tam naprawdę było wiele odnośników do mnie i mojego zycia.Libra, Beata lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Byłam dziś u koleżanki co na prawo jazdy chodzi i dla jaj usiadłam przy kompie i test robiłam te nowe 13 błędów zrobiłam a jeżdżę 10 lat autem bez mandatu i wypadku !!!!! Te nowe testy daremne że szok!!!
pewnie też bym taki wynik miała... mój brat ma zacząć chodzić, to porobię trochę testów:) -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:wow Aga jaki ty masz śluz od kilku dni albo R albo W ja mam od dwóch dni R ale nie za dużo można rzec prawie wcale.Tak masz zawsze czy po jakiś lekach?
Wffcia ja też w szoku jestem że rozciągliwy mam mało bo malo ale mam na papierze jakieś glutki!!!
A zawsze dzień lub dwa rozciągliwy miałam!!
Wiesiołka przez pare dni brałam na początku cyklu!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2013, 22:02
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:Malutka nie bierz wszystkie do siebie, bo my kobiety lubimy niestety dorabiać terorie do wszystkiedo co mówi facet.
Polecam do przeczytania książke Grocholi "Houston mamy roblem".
Książka opowiadajaca o tym jak myślą faceci i co myślą o kobietach w swoim życiu (matce, dziewczynie, sąsiadce, przyjaciółce itd)
Dziś skończylam ją wlasnie wchlaniać i naprawdę POLECAM!!
Bardzo odmóżdża i daje do myślenia. Tam naprawdę było wiele odnośników do mnie i mojego zycia.
hehehe... lektura obowiązkowa:)gocha04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Byłam dziś u koleżanki co na prawo jazdy chodzi i dla jaj usiadłam przy kompie i test robiłam te nowe 13 błędów zrobiłam a jeżdżę 10 lat autem bez mandatu i wypadku !!!!! Te nowe testy daremne że szok!!!
pewnie też bym taki wynik miała... mój brat ma zacząć chodzić, to porobię trochę testów:)
mojemu M powiedziałam ile błędów zrobiłam to się zaśmiał i powiedział że musialam mieć duży dekolt jak szłam na prawko hi hi i za cycki dostałam!!