plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:a co to za bal masz aga?
U nas się w karnawale robi coś o nazwie BABSKI COMBER
same baby w przebraniach!!!!
W tamtym roku było zawodowo czarownicą byłam !!!
Zrobie zdjęcia i na nk i fb wrzucę !!!
Baby same potrafią się bawić he he he!!A jeszcze jak coś wypiją to dopiero zabawa!!Libra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:to wsiadam fo samolotu ilece do ciebie tez sie z wami pobawic
ale musicie miec wesolo ho ho ho
Mała faceci wstęp wzbroniony!!
W tamtym roku jedyny facet to dj był i musiał się za babę przebrać!!!
Nawet w gazecie zdjęcia były z imprezy hehe!!!Libra, Amicizia, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mala29_ ja mogę tylko dodać, że jak ja napominam o seksie do mojego m. to tak zagaduję i podchody robię. Jakoś mi tak głupio wyskoczyć z ubrania od razu jak wejdzie do mieszkania
On zwykle na to wszystko (po paru minutach moich starań) że za dużo gadam i jak chcę to mam działać. Mówi, że na facetów nie działają rozmowy, oni chcę czynów
Śmiesznie to zabrzmiało, ale coś w tym jest, bo z doświadczenia wiem, że jak za długo polemizuję to wtedy mimo, że chciał, to mu się zaczyna odechciewać...
Także może nie prowadź dłużej z nim rozmów i nie podpytuj raz po raz, bo jak raz powiedział że chce dziecko, to znaczy że chce. Facet po prostu nie widzi sensu w powtarzaniu jednej rzeczy w kółko.
Działaj czynemPowinien się zgodzić. Może kolacja, a potem masaż?
Libra, gocha04, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Libra wrote:w poniedziałek mówisz? to jak przylezie do mnie @, to też sobie zrobię domową imprezę
Libra w poniedziałek godzina 19 odjazd !!
hehehe.... to mogę już balować, już będę w domu po pracy w domu:)
Obyś nie balowała i oby @piszon nie przyszedł!!! a jak juz tak daleko będzie no to telepatycznie twoje zdrowie wypiję!!Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga i wodzenie niedźwiedzia teraz jakoś jest nie?
Ostatnio w Strzelacach dostaliśmy mandat za brudne szyby od pana MILICJANTA;-)
Źle się czuję dziewczyny...cały czas mam plamienia. Jak wróciłam ze szpitala, to tak cały czas...mam nadzieję, że to minie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2013, 21:27
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:gocha czyli niczego konkretnego Ci ten lekarz nie powiedział-ani też nie pomógł wiele-szkoda:(
Efcia pomógł tyle, że przepisał leki po których może troche przeszło, no i zauwazył na RTG wiecej niz kobieta, która robiła opis zdjęcia. Przepisał mi dodatkowy aerozol, który ma wyczyścić to co gdzieś na ściankach tkwi i wsio. A głowa ostatnio bolała z pt na sob i wydaje mi się, że dlatego że ciśnienie rosło, bo cały week słoneczny był.
I mam w planie kupić ciśnieniomierz i jak głowa będzie mnie boleć to będe sprawdzać ciśnienie. Sama chyba dojde szybciej dlaczego mnie głowa czesto boli:)Effcia28, Beata lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧