X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Libra wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    przyszło pismo od Dyrektora że najmniej zarabiający dostaną podwyżki. warunek muszą być w pułapie 2100-2300 brutto..
    przkraczam tę kwotę o 34 grosze...

i nie dostanę podwyżki..

ech życie jest piękne !!!

ale jaja... to rzeczywiście przekraczasz taką kwotą, że normalnie rzuca na kolana

łeeeeeeeeeeeeeeee... mam to gdzieś..
    przykro ale nic nie zrobię.

Nie masz gdzieś, czujesz smutek a właściwie żal( tak czuję po tym co czytam )...Ja się za Ciebie wkurzyłam! mój m zawsze śpiewa w takich sytuacjach..."ukochaaaaany kraj, umiłowaaaaany kraj..." hehe

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe a no nie wiedziałam...
    Same zobaczcie to jest 2 wykres od góryyyy ....
    https://ovufriend.pl/galeria-wykresow-wyniki.html?page_no=2

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olus22 wrote:
    Kaja wrote:
    olus22 hey jak tam samopoczucie kochana wszystko ok ???

jest dobrze od kad przyszła@ to byłam wkurzona ale teraz juz jest ok :)
    przeszło mi :P ja własnie wcinam rybke z ziemniaczkami i mizeria a u was co dobrego :)

ale Ci zazdroszczę...kocham mizerie ale taką z jogurtem naturalnym na słodko-kwaśno....mniam...do czerwca, lipca niedaleko;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    plemniczka wrote:
    Aguś super! mam nadzieje ze uda sie inseminacja:)

No ja też mam nadzieję że coś wysoczy wreszcie bo ile można czekać tym bardziej że wszystko ok jest!!:-)

Dokładnie tak samo jak plemniczka myślę...mimo wszystko ciut większe szanse są...przy takim zapłodnieniu...będę trzymać kciuki, wszystkie będziemy trzymać...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    a powiedzcie mi jak długo może się utrzymywać lh na wyższym poziomie ? :P bo wczoraj zrobiłam tak z głupa test owulacyjny i wyszły dwie takie same kreski o.O

uuuuu....ffffffffff....fffffffffffffff......na te dwie kreseczki coby przelazły na inny test....ale nie owu ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Idę dalej do mojego strogonowa :P

Chyba wezmę później lekcje Rucieńko...ja w gotowaniu takich cudów raczej jestem do bani...podziwiam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Hej dziewczynki ;) Weszłam się z wami podzielić informacją, że będę miała drugą córeczkę :)

Chyba wezmę później lekcje Rucieńko...ja w gotowaniu takich cudów raczej jestem do bani...podziwiam...

kongratulejszyns Bella! Będą warkoczyki i sukienki przerabiane;-)Bardzo się cieszę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Kiti to ty dopiero u niego, a ja myślałam, że już wróciłaś. Eee to fajowo i długo tam będziesz, a wogóle to gdzie to jest (jak można wiedzieć)?
    To działajcie i wy:) jak owoców nie będzie to przynajmniej przyjemność:D

No i w innym miejscu czasami łatwiej...wiem co piszę...

gocha04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    gocha04 wrote:
    Kiti to ty dopiero u niego, a ja myślałam, że już wróciłaś. Eee to fajowo i długo tam będziesz, a wogóle to gdzie to jest (jak można wiedzieć)?
    To działajcie i wy:) jak owoców nie będzie to przynajmniej przyjemność:D

no jestem do niedzieli tj 10 lutego :) a jesteśmy we frankfurcie nad menem :) no teraz to raczej dla przyjemności :-)

Ewentualnie by dorobić uszka czy nosek hi hi nigdy nic nie wiadomo...chyba, że nie było <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny- melduje sie na zyczenie mauyski:)
    mauys- gratulacje ogromne:) wynik jest w sam raz jak na Twoj dzien fl- sama mialam podobne wartosci
    nadrobilam wszystko co zescie do tej pory przeczytaly ale wybaczcie nie pamietam juz co i do kogo dokladnie mialam napisac...

Fedra- przytulam mocno i ciesze sie ze jednak jestes z nami

plemniczko- jak dobrze znow Cie widziec

a to zamieszanie co to tu wyszlo chyba wczoraj czy przedwczoraj nie podoba mi sie no... i to ze dziewczynki poszly sobie odpoczac to ok ale jak juz odpoczna to niech do nas wracaja...
    i wcale nie zamierzam sie stad wynosic mimo ze w ciazy- od dawna juz pisalam ze tu mi najlepiej i tu zostane nawet jak zaciaze... przykro mi jesli kogos to doluje ale wcale nie chce stad odchodzic zreszta mam nadzieje ze sie chyba za bardzo nie obnosze z ta ciaza co...? jakby cos to prosze mnie z bledu wyprowadzic jesli sie myle ;D. Nie mam i nigdy nie mialam zamiaru nikomu zrobic przykrosci tym ze mam fasole - przeciez ja jeszcze niedawno bylam tez staraczka i 13 miesiecy czekalam na to zeby wredna @ nie przyszla. wiec niech ta atmoafera sie juz oczysci bo mi glupio i czasem nie wiem co i jak pisac zeby nikomu przykrosci nie zrobic...

a nie bylo mnie dwa dni bo fasola wlasnie chyba hucznie zegna sie z 1 trymestrem i od dwoch dni ja wymiotuje prawie non-stop i nie mam juz na nic sily... wiec sory jesli napisalam cos co sie kupy nie trzyma...
    jak mi sie jeszcze przypomni co i komu chcialam napisac to na pewno napisze...

muzarcia, anna_w, plemniczka, mauysia, she, gocha04, Shagga_80, Amicizia, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgetko trzymaj się...tak bywa, że wymioty wracają...może imbir by pomógł...nie znalazłam nic o tym specyfiku ale znajdę, obiecuję i wiem, że to może pomóc jak już będziesz w 3 trym. a jak nie znajdę, to zapytam lekarza i już....

gadgeta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra jesteś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarciu dzieki kochana moja...
    znalazlam w necie jakis prenatal z imbirem wlasnie na wymioty i zobacze moze jutro wdepne do apteki. mam nadzieje ze sie uspokoi bo nic w zoladku nie moge utrzymam i w rezultacie mam juz 1,5 kg do tylu od wagi przedciazowej... mam w przyszlym tygodniu lekarza i badania krwi zobaczymy co on poradzi i jaka bedzie morfologia...

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje dziewczyny za mile powrotne przyjecie:). Gadgetko widzialas nie mam tego zespolu antyfosfolipidowego, antykoagulant tocznia tez ujemny:). Nie bede musiala miec drogich zastrzykow w brzuch:). Oj mam nadzieje ze jak uda mi sie zajsc w ciaze to juz wszystko bedzie dobrze.
    Muzarciu nie ma juz plamien u Ciebie?
    Gadgetko poza wymiotami wszystko dobrze?

Shagga_80 lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi faktycznie nie mialysmy okazji sie poznac jeszcze, wiec witaj:), chociaz ja czuje sie jakbym Ciebie troszke znala, bo czytalam was praktycznie na bierząco:)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemnisiu- tak , doczytalam i ogromnie ogromnie sie ciesze :) przynajmniej to dobra wiadomosc... :) niech Ci tylko endokrynolog teraz dobrze pilnuje dawki euthyroxu bo to chyba jednak ta nieszczesna tarczyca wszystkiemu byla winna... brzuszek i portfel uratowane ;D
    u mnie tsh ostatnie 1,1 ft4 i ft3 w normie wiec jest ok:)
    poza wymiotami wszystko w zupelnym porzadku, troche pobolewa mnie glowa ale to chyba pogoda mnie tak rozwala... jak spada cisnienie to i moje tez od razu i robie sie strasznie zamulona. no ale nie chce marudzic- oby tylko te wymioty przeszly bo mam wrazenie ze mnie wywraca na lewa strone czasem...
    plemniczko a jak Twoje samopoczucie? i co u siostry?

plemniczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam i są takie dziwne, inne niż na @ albo w jej trakcie...no nic...poczekam jeszcze...ale takie sztuczne podtrzymywanie przy plamieniach to do tygodnia albo i nawet krócej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tym specyfiku do nacierania w razie bólu kręgosłupa i nerwobuli...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa, ok muzarciu...
    widzisz jaka ja zamulona jestem....
    jak sie czegos dowiesz to pisz i do mnie wysylaj :) przydac sie na pewno przyda...

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2013, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc słodkie kobietki co tam słychac ?ja kupiłam w aldi w słoiku ser veta w oleju i sałate pomidory i ogórki myslałam ze wymieszam wszystko pieknie ładnie z ta sałata myslałam ze to pekinska jak u nas a to jakis syf gorzki ble jak spróbowałam to myslałam ze padne !!! naszczescie nie dodałam jej tylko reszte warzyw i pyszne ale ta sałata ble !:P juz wiecej jej nie kupie

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
‹‹ 1353 1354 1355 1356 1357 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ