plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Monisiu wszyscy lekarze u których bylam tez wysuawją wniosek iz to przez tarczyce... gdyby tamten lekarz dobral mi dobrze dawke... ach żałuje ze nie bylam wtedy tak obyta z tematem... biore teraz tak jak pisalysmy co drugi dzien 1,5 tabletki... za 2 tygodnie robie badanie... zobaczymy jak sprawa wygląda aktualnie.
U siostry dobrze. Byla dzisiaj u lekarza i jest pęcherzyk:). Zdyscyplinowala sie na tyle ze bierze leki codziennie na czczo. Mam nadzieje ze bedzie u niej wszystko dobrze... zresztą jakby nam sie udalo szybko to nawet fajnie by bylo... razem bysmy z brzuchami chodzily, wspieraly sie, razem dzieci wychowywały, na spacerki... no i jak trzeba podrzucały sobie te nasze pociechy...gadgeta, Libra lubią tę wiadomość
-
czesc wesoły plemniczku my sie nie znamy wiec sie witam !
żebyś tak przyleciał i mnie zapłodnil w tym miesiacu to by było cool!!
hihi pozdro
ps.No! i Reszte naszych Staraczek oczywiscie!!!nie zapominam o was moje kochane
!!!
-
plemniczka wrote:Olus witaj. No gdybym miala taka moc to wszystkie odrazu bym zaplodnila:).
oj tak tak oj tak tak wiem -
nick nieaktualnyOluś witaj;-) Jak dobrze widzieć tego plemniora w avatarze;-) Oby się znów udało i oby tak zostało w tym Twoim brzuszku...ten Twój m. ma konkretne meserszmity plemniczka he he...dobrze, że miałaś chwilę by zaobserwować działanie leku na tarczycę, teraz wiesz, że tyle i tyle Ci trzeba by wynik był oki i w miarę możliwości stały...
plemniczka, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nie moge siedoczekac aby zacząć nowe starania mam nadzieje ze beda owocne
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
oj przepraszam Cie!! WITAJ! MUZARCIU
zamysliłam sie miałam sie przywitac i nie napisałam żyje myślami ze znowu bede mamą
-
Plemniczko - czyli wszystko prawdopodobnie przez za niską dawkę euthyroksu??? No wiecie co...
No ale teraz przynajmniej wiesz, co robić żeby tym razem fasolinda miała się dobrze w Twoich trzewiach.
gadgetko biedna, masz apogeum wymiotów?Łączę się w bólu, choć NA RAZIE nie wiem co to sa mdłości ciążowe (w pierwsze ciąży w ogóle nie miałam).
Chciałam się już na przyszły tydzień zapisać do gina, ale chyba to za wcześnie, prawda? Żebym nie wyszła na nadgorliwca
Ruciu, jak tam po spożyciu %%% ?DObre drineczki podali?
Jeeeejku, przez cały dzień dziś wydawało mi się, że jest sobotaA to dopiero jutro
-
Mauysiu no skoro mi wszystkie inne badania wychodza dobrze... progesteron byl na dobrym poziomie to albo pech albo ta tarczyca... jako ze wiem ze mam problemy z tarczycą to na to by wychodzilo.
Co do wiyty u gina.. moja siostra byla tydzien temu w 5 tygodniu od @ i nie bylo jeszcze nic widac. Dzisiaj byla, tj 6 tydzien i jest widoczny pecherzyk. Teraz ma isc za 2 tygodnie zobaczyc czy jest zarodek i serce -
Mauysia pieswsza wizyta to tak 6-7 tydzien wtedy juz nawet serduszko mozna zobaczyć
ps: ja biore teraz caly czas 2 tabletki euthyroxu(50)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2013, 19:17
mauysia lubi tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
To cud, ale dokopałam sie do tabelki (str 1307
) !!!
BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(26/30.07.2013)
gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(29.07.2013)
Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
Kasiulek215........5...................25lat..........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
Dora...................2...................30lat...........FASOLINKA.............pomorskie
anna_w...............10...................31lat.......FASOLINKA................lubelskie (27.09.2013)
mauysia.............5....................31lat.........FASOLINKA........wielkopolskie (10.10.2013)
samira.............17...................37lat.........19.01..............śląskie
kopciuszek126....14..................29lat........31.01...........łódzkie
иιєиσямαℓиα.... 4(po poronieniu)... 31lat.... 31.01.......dolnośląskie
Shagga_80........3.....................32lat.......31.01.................łódzkie
Woseba...............13......24lata.............02.02................południe Polski
anusia84.............8...................29lat........02.02................dolnośląskie
Amicizia ......4 ODWOŁANE……….26 lat.......03.02................małopolskie
Sandraa.............8.....................22lata.....04.02...............wielkopolska
Libra...................4...................30lat........04.02.................łódzkie
muzarcia..............leczenie.......30lat.......4.02................opolskie
glazik22..............1...................22 lata......04.02.............podkarpackie
ewela84..............7...................28lat........06.02................świętokrzyskie
AGA30...............26..................30lat.......7.02.................opolskie
Beata.................7...................29lat.......12.02.................mazowieckie
gocha04.............8....................27lat.......13.02.................mazowieckie
zosia-ktosia........7..ODWOŁANE......30lat.......14.02...........łódzkie
Mała29.............90...................29lat.......15.02................Wielka Brytania
a-koczek............6.....................32 lata.....15.02...............warmińsko-mazurskie
Fedra..................54.................28lat......16.02.................małopolskie
Nina82...............10...................30lat.......20.02..............śląskie
Blondi22...............3(ZAWIESZONE).......22lata......27.02...............Mazowieckie
natusia...............4.....................27lat........??.02............kuj-pom
Effcia........................5.............28lat........??.04.........wielkopolskie
kiti..........................5................24lata.....?????................małopolskie
klamka...................4................35lat........????................mazowieckie
Malvinka.............4.....................25lat.......?????...............dolnośląskie
Rucia .........ODWOŁANE....................26lat........????................mazowieckieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2013, 19:22
Dora, she, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Plemniczko - czyli wszystko prawdopodobnie przez za niską dawkę euthyroksu??? No wiecie co...
No ale teraz przynajmniej wiesz, co robić żeby tym razem fasolinda miała się dobrze w Twoich trzewiach.
gadgetko biedna, masz apogeum wymiotów?Łączę się w bólu, choć NA RAZIE nie wiem co to sa mdłości ciążowe (w pierwsze ciąży w ogóle nie miałam).
Chciałam się już na przyszły tydzień zapisać do gina, ale chyba to za wcześnie, prawda? Żebym nie wyszła na nadgorliwca
Ruciu, jak tam po spożyciu %%% ?DObre drineczki podali?
Jeeeejku, przez cały dzień dziś wydawało mi się, że jest sobotaA to dopiero jutro
Witajcie dziewczynki, witaj mauysiaja byłam wczoraj u gina na pierwszej wizycie i juz serduszko widziałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2013, 19:37
Dora, olus22, gocha04, muzarcia, mauysia, gadgeta, Libra lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:gocha04 wrote:Dora nie dziwie mu się wcale:) ja bym sobie do czoła chyba przykleiła z radości.
Bella Ala to Alicja czy Alina? Oba imiona bardzo ładne, szczególnie to pierwsze. Mi się podoba Adelka, Anielka i Zoja. I napewno któraś będzie moją córą
Kiti to pozazdrościć. Zmiana otoczenia dobrze robi i nie ważne, że tam też pada, tak przynajmniej jesteście razem i żarzy się w sercach, a to o wiele cieplej.
Zoja to pełne imię czy skrót?
Ładne.
pełne, zdrobnie to np. zojka, zojunia itd.
Mauysia to teraz prosimy fluidki:)muzarcia, mauysia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6