plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mala29_ wrote:anna_w to fajnie że już widać serduszko
a jakie to uczucie jak pierwszy raz usłyszałaś je ?
Nie do opisania, naprawdę(w poprzedniej ciąży którą straciłam nie było mi dane nawet usłyszeć bicia serduszka
) także teraz radochę miałam taką że nie potrafię opisać...
olus22, mala29_, muzarcia, Amicizia lubią tę wiadomość
-
anna_w wrote:mala29_ wrote:anna_w to fajnie że już widać serduszko
Nie do opisania, naprawdę(w poprzedniej ciąży którą straciłam nie było mi dane nawet usłyszeć bicia serduszka
gratulacje Aniu!:)i witam Cie!anna_w lubi tę wiadomość
-
olus22 wrote:anna_w wrote:mala29_ wrote:anna_w to fajnie że już widać serduszko
gratulacje Aniu!:)i witam Cie!
Dziękujęoczywiście witaj olus22
-
Czesc kobietki
ja obejrzalam dzidzie pierwszy raz i uslyszalam serduszko pod koniec 7 tc - i juz nawet lapki byly
Plemniczko - dobrze widzieć Cię w dobrej formie. Tak trzymaj!
Mauysia - jeszcze raz gratulacje!
Mazurciu - tak dzisiaj przeczytałam, że się z Lutkiem całujesz hehehe najpierw pomyślałam, że to Twoj mąża to chodziło o luteine - matko jaki człowiek niewyedukowany jest czasami!
plemniczka, gocha04, mauysia, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki nie trzeba szukać tabelek...ja wpisuję w rubryce słowo wyrażenie "opolskie" , szukaj w postach...znajduję wtedy tabelki wszystkie i jadę do końca strony a tam klikam na najnowsze i znów do końca strony i tabelkę mam tę ostatnią aktualną... tak mi się wydaje najprościej a jak Wy się niby przekopujecie? szukacie kolejno po stronach?
gocha04, zosia-ktosia, Shagga_80, mauysia, Rucia lubią tę wiadomość
-
ale mamy przypływ fluidkow, tyle fasolek pisze.
To poproszę o porcję, bo idę działać, co prawda dziś już nawet bladej kreski na owutescie nie było, ale temp tez nie podskoczyła.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyMała for you a fffffffffffffffffffffffffffffff ffluidki ffffffffffffff....She dołączysz się do mnie i może maleńkiej się uda i zajdzie w upragnioną ciążę.....chuch i dmuch fluidkowy dla Ciebie mała ;-P
She a może Ci wysłać też tak jak gadgetce ten płyn alkoholowo-mentolowo-eukaliptusowy....na mnie działa fantastycznie...albo chłodzi albo rozgrzewa i czasem piecze ale suma sumarum pomaga i łagodzi ból....she, mala29_ lubią tę wiadomość
-
Muzarcia właśnie ją sie tak przekopuje przeskakujac co kilka str. Ale faktycznie prościej tak jak piszesz.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyshe wrote:Czesc kobietki
ja obejrzalam dzidzie pierwszy raz i uslyszalam serduszko pod koniec 7 tc - i juz nawet lapki byly
Plemniczko - dobrze widzieć Cię w dobrej formie. Tak trzymaj!
Mauysia - jeszcze raz gratulacje!
Mazurciu - tak dzisiaj przeczytałam, że się z Lutkiem całujesz hehehe najpierw pomyślałam, że to Twoj mąża to chodziło o luteine - matko jaki człowiek niewyedukowany jest czasami!
Mój mąż ma też ciekawe imię ale nie Lutek chociaż nie wiem co byłoby lepsze...Lutka można chociaż zdrabniać a jego imię ciężko...anna_w lubi tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Mała for you a fffffffffffffffffffffffffffffff ffluidki ffffffffffffff....She dołączysz się do mnie i może maleńkiej się uda i zajdzie w upragnioną ciążę.....chuch i dmuch fluidkowy dla Ciebie mała ;-P
She a może Ci wysłać też tak jak gadgetce ten płyn alkoholowo-mentolowo-eukaliptusowy....na mnie działa fantastycznie...albo chłodzi albo rozgrzewa i czasem piecze ale suma sumarum pomaga i łagodzi ból....
a jak się ten płyn nazywa?muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny