X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    mala29_ wrote:
    Shagga_80 a jak tam u ciebie widzę że jesteś po terminie @ ?

Zależy jak spojrzeć na termin @....bo tak: Ff wyznaczył mi na 30.01, ovy na 31 :) Jutro rano testuję, bo już ciekawość mnie zżera:) Choć mam świadomość,że mój katar mógł wpłynąć na przesunięcie @ i to,że jeszcze nie dostałam paskudy nie musi oznaczać ciąży...ale tak czy inaczej zatestuję, chyba,że do rana dostanę @ lub choćby plamienia :)
    Ale obstawiam,że tak się nie stanie, bo ani szyjka nie wskazuje na to, ani brzuch mnie nie boli :)
    Tak czy inaczej ciekawa jestem jak cholera...ale nie nastawiam się na dwie kreski :)

to ja trzymam kciuki żeby się nie pojawiła @ i stawiam tabliczkę przy tobie @ A KYSZ TEREN WZBRONIONY :) ale nie będę Cie nakręcać i czekamy cierpliwie na wieści :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz wkleiła shaguś :)

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo, wyszło :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, tempki mierzy się rano , poczytaj tu:
    https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/pomiar-temperatury/w-jaki-sposob-dokonywac-pomiaru-temperatury,24.html
    Poza tym na wykresie nie masz za dużo danych,by móc coś wywnioskować , wybacz ja z niego nic nie odczytam :(

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem od tego cyklu zaczne wszystko robic moze wowczas sie uda bo dosc mam juz tego rozczarowania comiesiecznego to juz 7 raz

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo matko macie coś na wzdęcia ???? bo mi brzuch rozwali jejka MASAKRA ratunku i to na noc!!!hellp

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    wiem od tego cyklu zaczne wszystko robic moze wowczas sie uda bo dosc mam juz tego rozczarowania comiesiecznego to juz 7 raz

A do tej pory prowadziłaś obserwacje,czy tak na wyczucie serduszkowaliście? Bo jeśli to drugie to naprawdę polecam porządnie zabrać się za obserwacje , ovu niby nieomylnie nie jest ale myślę że w ogólnym rozrachunku pomaga :)
    Tak więc,jeśli z tego plamienia rozwinie się coś więcej to od nowego cyklu radzę dobrze zając się obserwacjami :) I jeszcze coś, wiesiołka stosuj tylko do owulacji ! Później niewskazany :)

mauysia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    oooo matko macie coś na wzdęcia ???? bo mi brzuch rozwali jejka MASAKRA ratunku i to na noc!!!hellp

Ja kiedyś brałam espumisan, ale czy Jego można brać w starankach to ja już nie wiem :)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczyny ja zmykam bo zaraz meżuś wraca z pracy-Dobrej nocki :*
    aaaaaaaaa.. Libruś zdrowiej nam kochana,zdrowiej:)

Libra lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

hellp normalnie do apteki zajade !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    dobra dziewczyny ja zmykam bo zaraz meżuś wraca z pracy-Dobrej nocki :*
    aaaaaaaaa.. Libruś zdrowiej nam kochana,zdrowiej:)

Dobranoc..ja jakoś czuję,że nie zasnę dziś ;)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 masakra aż na wymioty fujj jedyne co nie nawidzę to głowa w SEDESIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    sylwia1985 wrote:

A do tej pory prowadziłaś obserwacje,czy tak na wyczucie serduszkowaliście? Bo jeśli to drugie to naprawdę polecam porządnie zabrać się za obserwacje , ovu niby nieomylnie nie jest ale myślę że w ogólnym rozrachunku pomaga :)
    Tak więc,jeśli z tego plamienia rozwinie się coś więcej to od nowego cyklu radzę dobrze zając się obserwacjami :) I jeszcze coś, wiesiołka stosuj tylko do owulacji ! Później niewskazany :)

z wiesiolkiem to wiem ze tylko do owulki sie stosuje .Ja wiem kiedy ja mam bo wowczas wszystko mnie boli jak na okres czyli podbrzusze i piersi no i mam ciagnacy sluzn wiec nie wiem czemu nie udaje mi sie zajsc w ciaze

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    sylwia1985 wrote:

z wiesiolkiem to wiem ze tylko do owulki sie stosuje .Ja wiem kiedy ja mam bo wowczas wszystko mnie boli jak na okres czyli podbrzusze i piersi no i mam ciagnacy sluzn wiec nie wiem czemu nie udaje mi sie zajsc w ciaze

sylwia1985 no ja takich objawów nie mam jeśli chodzi o owulkę ,ale za to teraz to Wzdęcia czuję!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    sylwia1985 wrote:

To podziwiam i gratuluję, bo ja nie odczuwam zupełnie :) I nigdy nie czułam

Kaja lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    sylwia1985 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    sylwia1985 wrote:

sylwia1985 no ja takich objawów nie mam jeśli chodzi o owulkę ,ale za to teraz to Wzdęcia czuję!!!!

a ja mam zgage cholerna !!!!!!!!!!!

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, a ilodniowe masz cykle?

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Sylwia, a ilodniowe masz cykle?

roznie 34-38 a czasem nawet 40 ale gin powiedzial ze to nie sa nieregularne tylko widocznie taki mam organizm

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ,a zgagi to ja nigdy w życiu nie miałam choć jestem wrzodowcem !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Sylwia ,a zgagi to ja nigdy w życiu nie miałam choć jestem wrzodowcem !!!

a ja miewam bardzo czesto zgagi

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 1358 1359 1360 1361 1362 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ