X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    mala29_ wrote:
    Shagga_80 a jak tam u ciebie widzę że jesteś po terminie @ ?

Zależy jak spojrzeć na termin @....bo tak: Ff wyznaczył mi na 30.01, ovy na 31 :) Jutro rano testuję, bo już ciekawość mnie zżera:) Choć mam świadomość,że mój katar mógł wpłynąć na przesunięcie @ i to,że jeszcze nie dostałam paskudy nie musi oznaczać ciąży...ale tak czy inaczej zatestuję, chyba,że do rana dostanę @ lub choćby plamienia :)
    Ale obstawiam,że tak się nie stanie, bo ani szyjka nie wskazuje na to, ani brzuch mnie nie boli :)
    Tak czy inaczej ciekawa jestem jak cholera...ale nie nastawiam się na dwie kreski :)

to ja trzymam kciuki żeby się nie pojawiła @ i stawiam tabliczkę przy tobie @ A KYSZ TEREN WZBRONIONY :) ale nie będę Cie nakręcać i czekamy cierpliwie na wieści :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz wkleiła shaguś :)

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo, wyszło :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, tempki mierzy się rano , poczytaj tu:
    https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/pomiar-temperatury/w-jaki-sposob-dokonywac-pomiaru-temperatury,24.html
    Poza tym na wykresie nie masz za dużo danych,by móc coś wywnioskować , wybacz ja z niego nic nie odczytam :(

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem od tego cyklu zaczne wszystko robic moze wowczas sie uda bo dosc mam juz tego rozczarowania comiesiecznego to juz 7 raz

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo matko macie coś na wzdęcia ???? bo mi brzuch rozwali jejka MASAKRA ratunku i to na noc!!!hellp

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    wiem od tego cyklu zaczne wszystko robic moze wowczas sie uda bo dosc mam juz tego rozczarowania comiesiecznego to juz 7 raz

A do tej pory prowadziłaś obserwacje,czy tak na wyczucie serduszkowaliście? Bo jeśli to drugie to naprawdę polecam porządnie zabrać się za obserwacje , ovu niby nieomylnie nie jest ale myślę że w ogólnym rozrachunku pomaga :)
    Tak więc,jeśli z tego plamienia rozwinie się coś więcej to od nowego cyklu radzę dobrze zając się obserwacjami :) I jeszcze coś, wiesiołka stosuj tylko do owulacji ! Później niewskazany :)

mauysia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    oooo matko macie coś na wzdęcia ???? bo mi brzuch rozwali jejka MASAKRA ratunku i to na noc!!!hellp

Ja kiedyś brałam espumisan, ale czy Jego można brać w starankach to ja już nie wiem :)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczyny ja zmykam bo zaraz meżuś wraca z pracy-Dobrej nocki :*
    aaaaaaaaa.. Libruś zdrowiej nam kochana,zdrowiej:)

Libra lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

hellp normalnie do apteki zajade !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    dobra dziewczyny ja zmykam bo zaraz meżuś wraca z pracy-Dobrej nocki :*
    aaaaaaaaa.. Libruś zdrowiej nam kochana,zdrowiej:)

Dobranoc..ja jakoś czuję,że nie zasnę dziś ;)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 masakra aż na wymioty fujj jedyne co nie nawidzę to głowa w SEDESIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    sylwia1985 wrote:

A do tej pory prowadziłaś obserwacje,czy tak na wyczucie serduszkowaliście? Bo jeśli to drugie to naprawdę polecam porządnie zabrać się za obserwacje , ovu niby nieomylnie nie jest ale myślę że w ogólnym rozrachunku pomaga :)
    Tak więc,jeśli z tego plamienia rozwinie się coś więcej to od nowego cyklu radzę dobrze zając się obserwacjami :) I jeszcze coś, wiesiołka stosuj tylko do owulacji ! Później niewskazany :)

z wiesiolkiem to wiem ze tylko do owulki sie stosuje .Ja wiem kiedy ja mam bo wowczas wszystko mnie boli jak na okres czyli podbrzusze i piersi no i mam ciagnacy sluzn wiec nie wiem czemu nie udaje mi sie zajsc w ciaze

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    sylwia1985 wrote:

z wiesiolkiem to wiem ze tylko do owulki sie stosuje .Ja wiem kiedy ja mam bo wowczas wszystko mnie boli jak na okres czyli podbrzusze i piersi no i mam ciagnacy sluzn wiec nie wiem czemu nie udaje mi sie zajsc w ciaze

sylwia1985 no ja takich objawów nie mam jeśli chodzi o owulkę ,ale za to teraz to Wzdęcia czuję!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    sylwia1985 wrote:

To podziwiam i gratuluję, bo ja nie odczuwam zupełnie :) I nigdy nie czułam

Kaja lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    sylwia1985 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    sylwia1985 wrote:

sylwia1985 no ja takich objawów nie mam jeśli chodzi o owulkę ,ale za to teraz to Wzdęcia czuję!!!!

a ja mam zgage cholerna !!!!!!!!!!!

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, a ilodniowe masz cykle?

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Sylwia, a ilodniowe masz cykle?

roznie 34-38 a czasem nawet 40 ale gin powiedzial ze to nie sa nieregularne tylko widocznie taki mam organizm

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ,a zgagi to ja nigdy w życiu nie miałam choć jestem wrzodowcem !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Sylwia ,a zgagi to ja nigdy w życiu nie miałam choć jestem wrzodowcem !!!

a ja miewam bardzo czesto zgagi

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 1358 1359 1360 1361 1362 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ