plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:mala29_ wrote:Shagga_80 a jak tam u ciebie widzę że jesteś po terminie @ ?
Zależy jak spojrzeć na termin @....bo tak: Ff wyznaczył mi na 30.01, ovy na 31Jutro rano testuję, bo już ciekawość mnie zżera:) Choć mam świadomość,że mój katar mógł wpłynąć na przesunięcie @ i to,że jeszcze nie dostałam paskudy nie musi oznaczać ciąży...ale tak czy inaczej zatestuję, chyba,że do rana dostanę @ lub choćby plamienia
Ale obstawiam,że tak się nie stanie, bo ani szyjka nie wskazuje na to, ani brzuch mnie nie boli
Tak czy inaczej ciekawa jestem jak cholera...ale nie nastawiam się na dwie kreski
to ja trzymam kciuki żeby się nie pojawiła @ i stawiam tabliczkę przy tobie @ A KYSZ TEREN WZBRONIONYale nie będę Cie nakręcać i czekamy cierpliwie na wieści
Shagga_80 lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia, tempki mierzy się rano , poczytaj tu:
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/pomiar-temperatury/w-jaki-sposob-dokonywac-pomiaru-temperatury,24.html
Poza tym na wykresie nie masz za dużo danych,by móc coś wywnioskować , wybacz ja z niego nic nie odczytam -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:wiem od tego cyklu zaczne wszystko robic moze wowczas sie uda bo dosc mam juz tego rozczarowania comiesiecznego to juz 7 raz
A do tej pory prowadziłaś obserwacje,czy tak na wyczucie serduszkowaliście? Bo jeśli to drugie to naprawdę polecam porządnie zabrać się za obserwacje , ovu niby nieomylnie nie jest ale myślę że w ogólnym rozrachunku pomaga
Tak więc,jeśli z tego plamienia rozwinie się coś więcej to od nowego cyklu radzę dobrze zając się obserwacjamiI jeszcze coś, wiesiołka stosuj tylko do owulacji ! Później niewskazany
mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:sylwia1985 wrote:wiem od tego cyklu zaczne wszystko robic moze wowczas sie uda bo dosc mam juz tego rozczarowania comiesiecznego to juz 7 raz
A do tej pory prowadziłaś obserwacje,czy tak na wyczucie serduszkowaliście? Bo jeśli to drugie to naprawdę polecam porządnie zabrać się za obserwacje , ovu niby nieomylnie nie jest ale myślę że w ogólnym rozrachunku pomaga
Tak więc,jeśli z tego plamienia rozwinie się coś więcej to od nowego cyklu radzę dobrze zając się obserwacjamiI jeszcze coś, wiesiołka stosuj tylko do owulacji ! Później niewskazany
z wiesiolkiem to wiem ze tylko do owulki sie stosuje .Ja wiem kiedy ja mam bo wowczas wszystko mnie boli jak na okres czyli podbrzusze i piersi no i mam ciagnacy sluzn wiec nie wiem czemu nie udaje mi sie zajsc w ciaze -
sylwia1985 wrote:Shagga_80 wrote:sylwia1985 wrote:wiem od tego cyklu zaczne wszystko robic moze wowczas sie uda bo dosc mam juz tego rozczarowania comiesiecznego to juz 7 raz
z wiesiolkiem to wiem ze tylko do owulki sie stosuje .Ja wiem kiedy ja mam bo wowczas wszystko mnie boli jak na okres czyli podbrzusze i piersi no i mam ciagnacy sluzn wiec nie wiem czemu nie udaje mi sie zajsc w ciaze
sylwia1985 no ja takich objawów nie mam jeśli chodzi o owulkę ,ale za to teraz to Wzdęcia czuję!!!! -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Shagga_80 wrote:sylwia1985 wrote:wiem od tego cyklu zaczne wszystko robic moze wowczas sie uda bo dosc mam juz tego rozczarowania comiesiecznego to juz 7 raz
z wiesiolkiem to wiem ze tylko do owulki sie stosuje .Ja wiem kiedy ja mam bo wowczas wszystko mnie boli jak na okres czyli podbrzusze i piersi no i mam ciagnacy sluzn wiec nie wiem czemu nie udaje mi sie zajsc w ciaze
To podziwiam i gratuluję, bo ja nie odczuwam zupełnieI nigdy nie czułam
Kaja lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:sylwia1985 wrote:Shagga_80 wrote:sylwia1985 wrote:wiem od tego cyklu zaczne wszystko robic moze wowczas sie uda bo dosc mam juz tego rozczarowania comiesiecznego to juz 7 raz
sylwia1985 no ja takich objawów nie mam jeśli chodzi o owulkę ,ale za to teraz to Wzdęcia czuję!!!!
a ja mam zgage cholerna !!!!!!!!!!! -
nick nieaktualny