plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySHAGUNIA GRATULACJE!!!! JUPI JUPI! ale radość...i nie trzeba będzie już się męczyć w pracy za jakiś czas! Jak dobrze, że to tak szybko poszło!!!!! FANTASTYCZNA WIADOMOŚĆ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2013, 08:20
Shagga_80, mauysia, Amicizia lubią tę wiadomość
-
A POZA TM dZIEN DOBEREK LASECZKI
JUZ MI WESOŁO Z RANKA DZIEKI SCHAGUSI
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeeeeeeeeeej :)Dzięki Babeczki jeszcze raz
Obudziłam się przed 6 jakieś parę minut, odnotowałam wciąż wysoką tempkę (najwyższą jak dotąd!) i znaleźć sobie miejsca na łóżku nie mogłam ...aż o 7 poszłam testować, dziwnie spokojna szłam...jakoś byłam na 100% pewna wyniku pozytywnego...nawet zastanawiałam się,jaka byłaby moja reakcja na ewentualną porażkę i doszłam do wniosku,że byłabym w ciężkim szoku
Teraz głowę z nadmiaru emocji mi rozsadza...tak więc Rucia możemy podać sobie ręce - obie mamy potworny ból głowy
Swoją drogą nieźle musiałaś zabalować, hehehe....pewnie za jakiś czas skleisz całą imprezę do kupy, hehehe
Zmykam ogarnąć się, bo Stary zaprasza dziś na obiad do miastaolus22, mauysia, Effcia28, Nina82, Libra, gocha04, Mała, Amicizia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia machnij magnez w pluszu i wit c...na pewno magnez i do tego później jak lubisz to sok pomidorowy popijaj kochana...gorący rosół też dobrze robi ale kto go ugotuje ;-)Co zabalowałaś i się odstresowałaś to Twoje Kochana;-)
Wymiotuj, szybciej się odtrujesz....chociaż to nieprzyjemne...olus22, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Rucia machnij magnez w pluszu i wit c...na pewno magnez i do tego później jak lubisz to sok pomidorowy popijaj kochana...gorący rosół też dobrze robi ale kto go ugotuje ;-)Co zabalowałaś i się odstresowałaś to Twoje Kochana;-)
Wymiotuj, szybciej się odtrujesz....chociaż to nieprzyjemne...
Kurde nie mam magnezu w pluszuMam wapno z wit C. Może być?
Suszy mnie cholera. Pić mi się chce, ale nie mogę !Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2013, 08:30
-
muzarciu jak tam z twoimi plamieniami przeszły? byłas u lekarza? ale gratuluje bbo widze pozytywny
-
Rucia wrote:muzarcia wrote:Rucia machnij magnez w pluszu i wit c...na pewno magnez i do tego później jak lubisz to sok pomidorowy popijaj kochana...gorący rosół też dobrze robi ale kto go ugotuje ;-)Co zabalowałaś i się odstresowałaś to Twoje Kochana;-)
Suszy mnie cholera. Pić mi się chce, ale nie mogę !
to gdzies tak zabalowała ? -
nick nieaktualnyRucia wrote:mauysia wrote:Rucik chyba nieźle zabalowała, bo się nie zameldowała
Dobranoc!
Za bardzo zabalowałamFilm mi się urwał. Nie wiem jak znalazłam się w łóżku, nie pamiętam końcówki imprezy
Jak dla mnie zawsze mega pomocny był sok pomidorowyAlbo gorący kubek - żurek
Albo małe piwko -
nick nieaktualnyolus22 wrote:Rucia wrote:muzarcia wrote:Rucia machnij magnez w pluszu i wit c...na pewno magnez i do tego później jak lubisz to sok pomidorowy popijaj kochana...gorący rosół też dobrze robi ale kto go ugotuje ;-)Co zabalowałaś i się odstresowałaś to Twoje Kochana;-)
Suszy mnie cholera. Pić mi się chce, ale nie mogę !
to gdzies tak zabalowała ?
U siebieMała impreza karnawałowa
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Rucia wrote:mauysia wrote:Rucik chyba nieźle zabalowała, bo się nie zameldowała
Dobranoc!
Za bardzo zabalowałamFilm mi się urwał. Nie wiem jak znalazłam się w łóżku, nie pamiętam końcówki imprezy
Jak dla mnie zawsze mega pomocny był sok pomidorowyAlbo gorący kubek - żurek
Albo małe piwko
Nie zabezpieczyłam się w żaden sposóbPozostaje mi jedynie się pomęczyć
-
Dzień dobry she, Mała, Ruciu, Muzarciu, Oluś i Szaguś!
Shagga -->!!!! ja wiedziałam że tak będzie, aha-ahaMega się cieszę
Ruciu --> teraz ta rada się już nie przydaale na przyszłość polecam 2KC - to sie chyba bierze PRZED piciem
Mój M mówi że bardzo skuteczne.
Shagga_80, Mała lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno mialam nosa zeby tu dzisiaj wejsc
Shagus- moje wielkie gratulacje:) jak to bylo...? do trzech razy sztukaale sie nam fasolek posypalo przez ten styczen:)
no i witam wszystkie dziewczynki- u mnie pogoda do d..y...chyba zaraz wroce do lozka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2013, 10:50
Effcia28, Amicizia lubią tę wiadomość