plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:Shagga_80 wrote:Sylwia, a ilodniowe masz cykle?
roznie 34-38 a czasem nawet 40 ale gin powiedzial ze to nie sa nieregularne tylko widocznie taki mam organizm
no cykle masz podobne do moich mnie jedna p.gin powiedziała ,że jak urodzę dzidzie to mi sie cykle ureguluje,a ja jej na to ,ale najpierw trzeba w tą ciążę zajść !!!! to popatrzyła na mnie jak na dziwaczkę i wzruszyła ramionami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Sylwia, to może zaznacz sobie sama owulkę na wykresie wtedy jak myślisz,że była
będzie coś widać na wykresie...a w ogóle to jeśli wtedy byłą,to dzisiejsze plamienie może być plamieniem implantacyjnym, więc uszy do góry
wiesz co w cuda nie wierze tez tak kiedys mialas choc rzadko ze 2 dni plamilam a potem sie zaczal okres wiec nie ludze sie nawet -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki,
Witam nową kolezankę na wątku - zapraszamy, zapraszamy...
Ja właśnie oglądam Władcę Pierścieni Powrót Króla i raz jeszcze utwierdzam się w przekonaniu, że to MISTRZOSTWO! A teraz Aragorn śpiewał, to już w ogóle git
Muzarciu --> cóż za GENIALNY sposób z tym szukaniem tabelki - że też na to nigdy nie wpadłam!!!
Aniu_W --> to super, że już widać bijące serducho, dbaj dalej o bejbika!
Shaggi --> kuuurde to pierwsza rzecz którą zrobię jutro o zajrzę na Twój wykres - mam wielką nadzieję, że to nie katar, a fasolina przedłużyła Twój cykl!!!
anna_w lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny