plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Heeeeeeeeeej :)Dzięki Babeczki jeszcze raz
Obudziłam się przed 6 jakieś parę minut, odnotowałam wciąż wysoką tempkę (najwyższą jak dotąd!) i znaleźć sobie miejsca na łóżku nie mogłam ...aż o 7 poszłam testować, dziwnie spokojna szłam...jakoś byłam na 100% pewna wyniku pozytywnego...nawet zastanawiałam się,jaka byłaby moja reakcja na ewentualną porażkę i doszłam do wniosku,że byłabym w ciężkim szoku
Teraz głowę z nadmiaru emocji mi rozsadza...tak więc Rucia możemy podać sobie ręce - obie mamy potworny ból głowy
Swoją drogą nieźle musiałaś zabalować, hehehe....pewnie za jakiś czas skleisz całą imprezę do kupy, hehehe
Zmykam ogarnąć się, bo Stary zaprasza dziś na obiad do miasta
gratuluje i zazdroszcze.Jak ci sie udalo? Co bralas? moze mi tez sie uda nastepnym razem -
sylwia1985 wrote:czesc niestety dostalam dzis okres i totalna zalamka
witam cie sylwia my sie nie znamy
mała rada mierz temperature o tej samej godzinie bo nici z wykresu najlepiej rano jak sie obudzisz przed stawaniem wtedy jest wiarygodna bo tak to zwukresu nic ci nie wyjdzie :)pozdrawiam -
olus22 wrote:sylwia1985 wrote:czesc niestety dostalam dzis okres i totalna zalamka
mała rada mierz temperature o tej samej godzinie bo nici z wykresu najlepiej rano jak sie obudzisz przed stawaniem wtedy jest wiarygodna bo tak to zwukresu nic ci nie wyjdzie :)pozdrawiam
bede mierzyla za kazdym razem jak sie obudzebo roznie wstaje... -
sylwia1985 wrote:olus22 wrote:sylwia1985 wrote:czesc niestety dostalam dzis okres i totalna zalamka
mała rada mierz temperature o tej samej godzinie bo nici z wykresu najlepiej rano jak sie obudzisz przed stawaniem wtedy jest wiarygodna bo tak to zwukresu nic ci nie wyjdzie :)pozdrawiam
bede mierzyla za kazdym razem jak sie obudzebo roznie wstaje...
musisz sobie budzik nastawic ja tez kiedy sie budziłam ale dziewczyny miały racje jak mi zalezy na wykresie to trzeba o tej samej godzinie jak tez mam @ jak mi sie skończy to bede miezyc wczesniej nie o 9 tej jak dotądpozdrawiam
-
tylko Sylwia tu właśnie chodzi o to ,żebyś mierzyła zawsze o tej samej godzinie temperaturę najlepiej miedzy 6-7 rano i tym samym termometrem najlepiej owulacyjnym .Jeśli nie będziesz się do tego stosowała to bez sensu jest mierzenie bo i tak nie będzie wynik wiarygodny.Zrobisz oczywiście jak uważasz.Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2013, 11:05
olus22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyheloł dziewczynki:) co mnie ominęło? nie mam siły nadrabiać, więc proszę o streszczenie:)
widzę, że mamy nową fasolinkęShagga... gratulację
ja choruję na całego... wczoraj gorączka mnie zmogła, więc nie miałam siły zajrzeć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2013, 11:22
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eavonne wrote:Ja dziś ide na latwizne pieczone udka z kurczaka z frytkami..
Uwielbiam golabki ale z sosem grzybowym:-))
mam i pomidowory i grzybowy