plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:gocha04 wrote:Dokładnie Aga.
Gdybym nie mierzyła temp to byłabym tego wszystkiego nie świadoma i żyłabym sobie spokojnie, a tak wiem sporo i też źle. I mam takie dziwne uczucie jakby mi pęcherz uciskał na jajnik lewy i jakby kolka, ale od czego od siedzenia;/
I jaki w końcu będziesz strój miała, czarownica?
już mój czas pracy dobiega końca to się zbieram. Paa
Gocha to może takie kłucie to owulka u ciebie mimo że testy nie wyszły pozytywnie!!
Będę strachem na wróble jeszczę muszę słomy poskęcać i do czapki i spodni podszyć!!
a masz już jakieś "wróbelki"? -
nick nieaktualnyDziewczyny jak ja wyglądam sama z siebie się śmieję he he!!!
Ale bomba będzie hi hi hi !!!
A jaki makijaż mam!!!:-_:-)
Miłego wieczorku dziewczynki!!! Jutro się zamelduję papa!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2013, 17:17
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWIADOMOŚC DLA AMI!
acyklowir:Zovirax, Antivir, Heviran doustnie wolno brać tylko w momencie przewyższającej korzyści dla matki gdy jest w ciąży...jeśli jest w okresie starania się o maleństwo do 3 dni przed owulką by podał ale później na pewno nie...lek jest nie zbadany dostatecznie z tego co mój gin się orientuje i nie znane są efekty działania na jajeczko kobiety...sugerowałby brać do owulki a później już by nie ryzykował...
Przy wtórnym zakażeniu wirusem półpaśca po przechorowaniu ospy np. wirus nie stanowi wielkiego zagrożenia dla dziecka...płodu...tyle sie dowiedziałam...
Amicizia lubi tę wiadomość
-
tak piszecie duzo kobietki ze juz nie zadązam z czytaniem
ja ogladałam film telenowele ostatni odcinek na tv4 az sie popłakkałam hihihi -
nick nieaktualnygadgeta wrote:witajcie kochane:)
muzarciu-co do hashimoto. Zeby zdiagnozowac te chorobe musialabys zrobic jeszcze badanie poziomu p/cial aTPO i aTG bo to ich podwyzszony poziom swiadczy o autoimmunologicznym zapaleniu tarczycy. To ze masz super wyniki nie potwierdza i nie zaprzecza ze chorujesz. Moje wyniki poziomu hormonow od prawie roku sa ciagle w normie ale poziom p/cial ciagle podwyzszony:( Z tego co wiem u Plemniczki np TSH bylo dozu podwyzszone ale u Dory jeszcze w granicach normy (co prawda zbyt wysokie jak na staraczke ale jeszcze w granicach normy). Nie wiem jak z p/cialami. Wiem ze plemniczka miala bardzo wysokie a nie wiem jak u Dorci...W kazdym razie dobrze byloby zrobic jeszcze badanie ich poziomu we krwi to bedziesz miala wtedy pewnosc czy nie musisz suplementowac hormonu sztucznie- tak na zas. BTW mam wielka nadzieje ze plamienia szybko sie skoncza... mocno trzymam kciuki kochana!
witam wszystkie nowe dziewczyny ktore tu do nas zawitaly
Shagus idz kochana na bete...
Tak myślałam...sprawdzę to też...może jutro? Jutro chyba dam się znowu ukłuć...DZIĘKUJĘ GADGETKO...
gadgeta lubi tę wiadomość
-
Kurcze już sama nie wiem czy sobie wmawiam te wszystkie objawy czy to faktycznie może być ciąża. Patrząc na temp to chyba jakieś urojenia. A normalnie jak by nie ktoś zapytał o odczucia to bym powiedziała że na 1000% jestem w ciąży. Chyba kompletnie zwariowałam2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
nick nieaktualnyI wreszcie o wizycie...lekarz postanowił o odstawieniu luteiny...rozumiecie co to oznacza.
Mam już leki na rozpoczęcie nowego cyklu zapisane przez innego lekarza, nie tego mojego z K-K.
Diane 35 1*dziennie
metformax 2*1 w dawce 0,5
bromergon 1*2 tabl. wieczorem
Od teraz nie wracam do tematu fasoli i chciałabym Was o to również prosić. Wiem, że jesteście ze mną i, że będzie Wam smutno jak to się skończy u mnie na dniach ale to moja prośba byśmy o tym nie pisały...
Będzie mi wtedy dużo łatwiej to przeżyć....buziam słońca...zobaczycie jak zacznę nowy cykl, dobrze?
Będę z Wami cały czas i jak już nie dam rady to napiszę, wypłaczę się...
Natusia jestem w szoku, ale kiedyś byliśmy w podobnej sytuacji...znajomy męża kilka dni czuł się troszkę słabiej ale nic mu nie było, podjechał na sąsiednią posesję i jak się okazało nie miał już siły dalej jechać a jechał do nas...stracił przytomność, ruszył, wjechał w drzewo, później wjechał na drugi pas w słupki i odbił w barierki...pogotowie i w ogóle...
Był w amoku, po odzyskaniu przytomności był agresywny w szpitalu, robili mu badanie toksykologiczne, podejrzewali próbę zatrucia a się okazało zapalenie płuc... także chłop ma się dobrze i pojechał w małopolskie do domu, robotę na ośrodku zdrowia skończył ktoś inny...najlepsze, że był wykonawcą remontu w ośrodku zdrowia...
natusia, Fedra lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:WIADOMOŚC DLA AMI!
acyklowir:Zovirax, Antivir, Heviran doustnie wolno brać tylko w momencie przewyższającej korzyści dla matki gdy jest w ciąży...jeśli jest w okresie starania się o maleństwo do 3 dni przed owulką by podał ale później na pewno nie...lek jest nie zbadany dostatecznie z tego co mój gin się orientuje i nie znane są efekty działania na jajeczko kobiety...sugerowałby brać do owulki a później już by nie ryzykował...
Przy wtórnym zakażeniu wirusem półpaśca po przechorowaniu ospy np. wirus nie stanowi wielkiego zagrożenia dla dziecka...płodu...tyle sie dowiedziałam...
Mazurcia bardzo bardzo bardzo dziekuję za informacjeczyli jak na razie moge spokojnie brac zgodnie z zaleceniem a do owulki ma jeszcze troszke czasu to moze uda sie lozbuza dobic i nie starcic cyklu
jesten bardzo wdzieczna ci jeszcze raz za wiadomościsciskam cie wirtualnie
a co Was? czy wszystko w porządku?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIdę zaparzyć meliskę, dobrze, że mam hydroxyzynę, nospę, i całą aptekę w razie wu...nawet przeciwdrgawkowy propranolol...jestem dobrze obstawiona...dzięki Ami, Libra, Shagga...wieczorem zajrzę ( późnym wieczorem) a jak nie to rano się zamelduję...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2013, 18:40
Shagga_80, Libra, she, Amicizia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Shagga_80 wrote:Libra, weź no podrzuć linka do twojego profilu na NK (na priva of kors), podejrzę Cię,ze Starego profilu
wysłałam:)
Oblukałam
Będę banala jeśli powiem,że zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam? jako brunetkę przede wszystkim
Ale zgodzę się,że macie cuuuudne fotki
I teraz zmykam robić kolacjęLibra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Libra wrote:Shagga_80 wrote:Libra, weź no podrzuć linka do twojego profilu na NK (na priva of kors), podejrzę Cię,ze Starego profilu
wysłałam:)
Oblukałam
Będę banala jeśli powiem,że zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam? jako brunetkę przede wszystkim
Ale zgodzę się,że macie cuuuudne fotki
I teraz zmykam robić kolację
hehehe, to przez tą maskę na twarzy;)
ja też mykam... m kolacyjkę robi i zaprasza mnie na seans filmowy:) trza czynic przygotowania do staranek, bo @ odchodzi w niepamięć
papa, do jutra:)Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość