plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,ja tylko na chwilkę zajrzałam, widzę, że i tak już chyba nie ma
Dodi, witaj
mauysia, Libra, dzięki za porady, dziś było oczywiście serduszkowanie
Śluz dziś już nie taki jak wczoraj. Dziwne,bo wczoraj był idealny i było go dużo, a dziś już mało i lepki. Wydawało mi się, że taki rozciągliwy i przezroczysty utrzymuje się dłużej... Zaraz spróbuję poczytać w necie, bo przyznam, że w tym miesiącu nie bardzo się przygotowałam do obserwacji cyklu. Raczej tak bardziej na chybił trafił będzie. Jak się nie uda to kupię wiesiołek i w przyszłym cyklu już się przyłożę
Amicizia, szczerze mówiąc miałam mieszane uczucia, bo z twoich wypowiedzi wywnioskowałam, że jesteś przeciwniczką in vitro, jak zresztą wszyscy zwolennicy naprotechnologii i zastanawiałam się, czy dobrze zrobiłam pisząc tu o sobie... Po ostatnim twoim poście jednak uznałam, że nie miałaś złych zamiarów i raczej nie osądzasz mnie, więc już jest ok.
Fedra, próbowałam wysłać ci zaproszenie do przyjaciółek, ale jak wpisuję twój nick, to mi pisze, ze nie ma takiegoNapisz proszę do mnie e-maila, a ja ci odpiszę i odpowiem na wszystkie twoje pytania. Mój adres: [email protected]
Paulina1986 będę trzymać za ciebie kciuki, na pewno dostaniesz tę pracę)
natusia, czytałam o twoim tacie, to straszne co przeszłaś! Cieszę się, że stan twojego taty się ustabilizował, życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia.
Nie czytałam wszystkiego od deski do deski, dlatego komentuję tylko niektóre wypowiedzi. Pozdrawiam was wszystkie. Dobranoc.natusia, mauysia, Libra, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo już jest nałóg he he!!!
melduje posłusznie że wróciłam z imprezy prysznic wziełam wszędzie w mieszkaniu słomy mam he he!!!
Ale mój strój zrobił furore babka z gazety nie umiała si ę nadziwić i musiała mi zdjęcia porobić za orginalny strój!!!
Jutro a raczej dziś wrzucę pare zdjęć a reszte jak mi znajome nagraja na płytkę z aparatów!!!Było czadowo!!!
natusia, mala29_, mauysia, Effcia28, Libra, gocha04, Fedra, Amicizia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Babeczki, melduję tylko,że dziś spadła mi jeszcze bardziej tempka i jestem przerażona...rano lecę na betę...ale wyniki po 16 dopiero...pewnie nie będę wcześniej wchodzić,bo nie mam siły myśleć co to może oznaczać...chociaż żeby nie zwariować (czego jestem bliska) tłumaczę sobie,że jestem w trakcie przeziębienia (choć już dochodzę do siebie) i temperatury z ostatnich dni mogą nie być miarodajne,szczególnie,że do lini podstawowej mi daleko a i objawów,że dzieje się coś złego nie mam żadnych...Trzymajcie kciuki, zamelduję się wieczorem z wynikiem bety!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2013, 05:01
-
hej babeczki ja się tylko przywitam w ten zimny wtorkowy poranek i życzę wam udanego dzionka
.
Shagga ja bardzo mocno będę trzymać kciuki za twoją betę i wieże że będzie wszystko dobrze.
Shagga_80 lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Shagga_80 wrote:Hej Babeczki, melduję tylko,że dziś spadła mi jeszcze bardziej tempka i jestem przerażona...rano lecę na betę...ale wyniki po 16 dopiero...pewnie nie będę wcześniej wchodzić,bo nie mam siły myśleć co to może oznaczać...chociaż żeby nie zwariować (czego jestem bliska) tłumaczę sobie,że jestem w trakcie przeziębienia (choć już dochodzę do siebie) i temperatury z ostatnich dni mogą nie być miarodajne,szczególnie,że do lini podstawowej mi daleko a i objawów,że dzieje się coś złego nie mam żadnych...Trzymajcie kciuki, zamelduję się wieczorem z wynikiem bety!
trzymam wielkie i MOCNE KCIUKI aby było wszystko wysokoShagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa również będę kciuki zaciskać w związku z betą Shaguni;-) Mnie dziś z łóżka zerwało przed 7-mą...ale spać poszłam o przyzwoitej porze więc może wreszcie wrócę do swojego normalnego rytmu...ale pamiętam, że w ciąży z Dominem , szczególnie późniejsze tygodnie, nocami grałam z mamą w Remika;-)
Coś w tym jest, że mi się wtedy wsjo przestawia;-)
Póki co dziś odespałam trochę...zabiorę się za jakaś pracę większą...żeby nie rozmyślać...a Wy nie smutajcie, bo za pół roku mam zamiar sprawdzić czy hormony się unormowały...muszę wykluczyć moje ulubione pokarmy...to jest trudne...ale jak ma pomóc...
...6 miesięcy mordęgi plus leki z kopem...i nauka picia 3 litrów dziennie, wody głównie...i to ostatnie dla mnie jest najgorsze...Dr.Tuk... powiedział, że brak wody w moim organizmie może być współprzyczyną zaburzeń a do tego przy diane 35 krew musi być rzadsza, by nie było kłopotów...
Wachlarz zaleceń do zrealizowania...wyniki tarczycy go po prostu zaskoczyły pozytywnie...no i za pół roku mam już do swojego gina pójść jak chcę...poparł jego zalecenia poprzednie zanim wiecie...
Dziś mi temp. spadła jeszcze niżej...idę zrobić śniadanie według zaleceń...2 jajka plus coś z warzyw...muszę się słuchać...Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajA, Sandra, mała. Mała, wszystkie witajcie, nawet te, których nie wymieniłam a są na forum...miłego, przemiłego dnia Wam życzę dziewczyny!
i...
JESZCZE RAZ WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA SŁOWA OTUCHY, CAŁUSY I PRZYTULAKI;-)
Z WAMI WSZYSTKO MOŻNA OGARNĄĆ W CAŁOŚĆ I WYCIĄGNĄĆ WNIOSKI NA PRZYSZŁOŚĆ...
Wspaniałych wyników Kaja;-)
Szczególnie witam Ankę 79 o ile pamiętam dobrze;-) Powodzenia w obserwacjach;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2013, 06:49
mauysia, Libra, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMetformina ((czyli mój metformax dodatkowo podany do Diane, to nie głupie leczenie...)) zaliczana jest do grupy doustnych leków przeciwcukrzycowych, stosowanych w cukrzycy typu 2, szczególnie u osób otyłych, u których występuje zmniejszona wrażliwość tkanek na insulinę. Lek zmniejsza wchłanianie glukozy w przewodzie pokarmowym, jej produkcję i wydzielanie z wątroby oraz zwiększa działanie insuliny na narządy docelowe. Lek nie zwiększa również ilości insuliny wytwarzanej przez trzustkę. Metformina działa również przeciwzakrzepowo, poprawia tętniczy przepływ krwi u pacjentów z chorobą naczyń obwodowych oraz normalizuje gospodarkę lipidowo – cholesterolową ustroju.
Dziewczyny będzie dobrze;-)Diane na zablokowanie jajników czasowe, zmniejszenie endometrium, obniżenie androgenów...wyregulowanie cyklu...
Bromergon na tę prolaktynę po uderzeniową...widzicie, leczy się prolaktynę skaczącą w stresie...gdzieś czytałam, że nie trzeba leczyć jak ta pierwsza bez obciążeń jest dobra...
Ten metformax + dieta i woda w dużych ilościach...
Jak nie ma być dobrze?Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shaggi, ja tez mocno trzymam kciuki. Czuję w kościach, że wszystko będzie OK, ale kciuki i tak trzymam!
Anka79 --> Nasz wątek charakteryzuje się właśnie tym, że nikogo nie najeżdżamy za poglądy - każda może pisać o swoich przekonaniach i na pewno nie będzie osądzana. To nasz punkt statutowy
Libra --> Masz teraz wolny tydzień, więc może w końcu założysz profil na FB???Pliiiizzzzzz.......
Muzarciu --> wiadomo że będzie dobrze. Jak ma być inaczej.Libra, Fedra, Amicizia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Muzzi
Ja już pisałam wczoraj, że nie mam na razie żadnych objawów
Jak tylko coś mi się zacznie to obiecuję, że zaraz zdam Wam raport
Lekarza mam umówionego na Walentynki, więc ewentualne nowości to dopiero wtedy
Żałuję tylko, że nie mogę jeść pysznego łososia solonego (surowego), który przyrządził mój mbuuuu...
muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Cześć Justyś
Ale odnotowałaś skok, ciekawe czy to przez przeziębienie. Kuruj się kuruj!
no witaj mauysiu... pewnie przez tą noc, prawie nie spałam. katar mi przeszkadzał.. miałam dziwne sny.. koszmar po prostu, teraz w robocie jak zombie !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2013, 07:09