plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zosia-ktosia wrote:mauysia wrote:Cześć Justyś
Ale odnotowałaś skok, ciekawe czy to przez przeziębienie. Kuruj się kuruj!
no witaj mauysiu... pewnie przez tą noc, prawie nie spałam. katar mi przeszkadzał.. miałam dziwne sny.. koszmar po prostu, teraz w robocie jak zombie !!
Ojej, no to słabo... Grunt to przetrwać do 16!muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZosieńko może lepiej na zwolnienie, co? Wiem, że dobrze się mówi...chybba, że koleżanka też smarkająca;-) Wtedy kichać na szefa he he
A tak szczerze, to ciekawy ten skok...zgadzam się z mauysią...niech niech...śniadanie mi stygnie hehezosia-ktosia, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Zosieńko może lepiej na zwolnienie, co? Wiem, że dobrze się mówi...chybba, że koleżanka też smarkająca;-) Wtedy kichać na szefa he he
A tak szczerze, to ciekawy ten skok...zgadzam się z mauysią...niech niech...śniadanie mi stygnie hehe
muzuś uwierz to nic nie oznacza.. taka temp Nam wszystkim wychodziła podwyższona jak pisałyśmy "że coś nas bierze".
smacznego.muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa na razie he he dziewczyny, bo mnie nic nie boli , może robię dobrą minę do złej gry ale ja zawsze każdy problem zabijałam śmiechem i może to dziwnie wygląda ale mi pomaga...buziam i idę popracować trochę z mamą...papapa
Effcia28, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:muzarcia wrote:Zosieńko może lepiej na zwolnienie, co? Wiem, że dobrze się mówi...chybba, że koleżanka też smarkająca;-) Wtedy kichać na szefa he he
A tak szczerze, to ciekawy ten skok...zgadzam się z mauysią...niech niech...śniadanie mi stygnie hehe
muzuś uwierz to nic nie oznacza.. taka temp Nam wszystkim wychodziła podwyższona jak pisałyśmy "że coś nas bierze".
smacznego.
Masz całkowitą rację Zosiu...idę już...pa dziewczynki... -
nick nieaktualnymauysia wrote:Muzzi
Ja już pisałam wczoraj, że nie mam na razie żadnych objawów
Jak tylko coś mi się zacznie to obiecuję, że zaraz zdam Wam raport
Lekarza mam umówionego na Walentynki, więc ewentualne nowości to dopiero wtedy
Żałuję tylko, że nie mogę jeść pysznego łososia solonego (surowego), który przyrządził mój mbuuuu...
Jeszcze Mauysieńce napiszę, doczekasz się łososia Kochana jeszcze...to tylko kilkanaście, kilkadziesiąt miesięcy z karmieniem łącznie;-)
Potrafię pocieszać co nie?
M. Ci zrobi ło"so"sia w odpowiednim czasie...ta sylaba w cudzysłowiu, bo mi klawiatura jej nie wbiła...i wyszło wcześniej...M. Ci zrobi łosia w odpowiednim czasie heheWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2013, 07:25
zosia-ktosia, mauysia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Nie no ja chcę! Ale u mnie żadnych sensacji
Kurczę, fajna pogoda się zapowiada! Chyba będzie słonecznie - jupiii! A do wiosny jeszcze tylko 1 miesiąc, 2 tygodni i 2 dni
no to ja sie wybieram do ciebie bo u mnie w nocy padał marznący deszcz ze śniegiem a rano była slizgawica.. teraz jest pochmurno..
no właśnie Mauyśka ty żadnych zachcianek nie masz? żadnych mdłości? nic zupełnie? za nudna ta twoja ciąża:) -
No nic, naprawdę. W pierwszej ciąży pierwszym objawem było puchnięcie nóg w 8 i 9 miesiącu, pewnie tez dlatego, że był środek lipca i upał. A tak to nic!
Zobaczymy, czy historia się powtórzy
Ale przyznam Ci że zrobiłam coś głupiego - z 2 miechy temu spodobał mi się taki jeden strój ciążowy i go kupiłam!!! Choć wiedziałam, że może przeleżeć w szafie długie miesiące (bo równie dobrze mogłabym zajść w ciążę dopiero za rok) - na szczęście wygląda na to, że przyda mi się szybciej
Kto to widział żeby kupować ciuchy ciążowe przed ciążą hahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2013, 08:00
zosia-ktosia, Rucia, Effcia28, gocha04, Fedra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagguś nie denerwuj się, według mnie, to po prostu twoje temperatury się unormowały. Ten skok był taki " nienormalny ", nie przejmuj się
Cześć dziewoje !!!Zaraz was szybciutko nadrobię.
zosia-ktosia, mauysia, Effcia28, Libra, Fedra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:mauysia wrote:Nie no ja chcę! Ale u mnie żadnych sensacji
Kurczę, fajna pogoda się zapowiada! Chyba będzie słonecznie - jupiii! A do wiosny jeszcze tylko 1 miesiąc, 2 tygodni i 2 dni
no to ja sie wybieram do ciebie bo u mnie w nocy padał marznący deszcz ze śniegiem a rano była slizgawica.. teraz jest pochmurno..
no właśnie Mauyśka ty żadnych zachcianek nie masz? żadnych mdłości? nic zupełnie? za nudna ta twoja ciąża:)
Zośka a u mnie świeci piękne słoneczko, więc może zaraz pojawi się i u Ciebiekocham taką pogodę. Człowiekowi od razu chce się żyć.
mauysia lubi tę wiadomość
-
cześć wszystkim!
piszę bo nie wiem jak to dalej ze mną będzie...podobno dziś NETIA splajtowała a ja mam internet w netii i ciekawe co teraz będzie?Słyszałyście o tym?do mnie właśnie mąż zadzwonił i pytał czy jest internet?na razie jest ;)ale co dalej będzie-to ciekawe?Kurcze coś w laptopie nie chce mi odpalić internet a wieczorem był.Dobrze,ze mam jeszcze komputer stacjonarny
Zosiu piękny skok-jak Małysza przed latami ;)hahamauysia, zosia-ktosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle sobie pospałam! Dopiero się zwlokłam z łózka
Wczoraj sąsiedzi (brat i bratowa mojego M. ) mieli pierwszą rocznicę ślubu, i przyszli do Nas z ciastami, objechali z tortem wszystkich gości weselnych w ciągu jednego dnia ( mieli ich zaledwie 30, a tort był taki sam jak na weselu ). My byliśmy na końcu ze względu, że mieszkamy obok siebie, więc najwięcej zostało dla nas, i dzisiaj mam zamiar pochłonąć prawie wszystko.
zosia-ktosia, Effcia28, Libra, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość