plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie, w tej ciąży nei chcę się obżerać, bo ta ciąża to dla mnie megadobra okazja do schudnięcia z nawiązką - czyli zrzucenia tego, co przybrałam po Świętach.
A konkretnie to nie ciąża, ale karmienie. Jak karmiłam Leosia, to w którymś momencie ważyłam 4 kg mniej niż tuż przed ciążą (57,5 kg)! Potem to zmarnotrawiłam, wróciłam do 61,5, a teraz waga wskazuje 65
Więc postanowiłam, że nie będę się obżerać, bo przede mną wielka szansa stania się w przyszłości supersexy laskązosia-ktosia, Effcia28, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Zosia:*niby wszystko w porządku ale jakoś tak....... sama nie wiem jak:(
jestem z Wami ale tylko duchowo! tak mi jakoś smutno ostatnio dlatego bywam tutaj ale w ukryciu- ale z Waszych radości i dobrych nowinek bardzo się cieszęmauysia lubi tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:http://demotywatory.pl/4036247
zobaczcie jaki słodki dzieciaczek a jaki mądry:)
ok ja nie namawiam:)
No, dzieciaki mają taką pojemność głowy, że to szok! I to każde z nich. Tylko nie każdy rodzic wpada na pomysł, żeby obkuć swoje dziecko z geografiiAle potencjał ma każde.
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Zosia:*niby wszystko w porządku ale jakoś tak....... sama nie wiem jak:(
jestem z Wami ale tylko duchowo! tak mi jakoś smutno ostatnio dlatego bywam tutaj ale w ukryciu- ale z Waszych radości i dobrych nowinek bardzo się cieszę
Effciu, grunt, że jesteś z nami. Każda z nas czasem jest w nastroju refleksyjnym i chce sobie tylko poobserwować. i tak dobrze że jesteśEffcia28 lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Effcia28 wrote:Zosia:*niby wszystko w porządku ale jakoś tak....... sama nie wiem jak:(
jestem z Wami ale tylko duchowo! tak mi jakoś smutno ostatnio dlatego bywam tutaj ale w ukryciu- ale z Waszych radości i dobrych nowinek bardzo się cieszę
Effciu, grunt, że jesteś z nami. Każda z nas czasem jest w nastroju refleksyjnym i chce sobie tylko poobserwować. i tak dobrze że jesteś
dziękuję Ci Mayuś -
zosia-ktosia wrote:Mam nadzieję że niebawem humor ci wróci.
Ja też
a Ty kuruj się kochana kuruj:)
ja chyba też będę chora bo mnie łamie w kościach ,gardło boli, ale z jednego się ciesze bo pogoda taka trochę wiosenna u nas,mogłoby się jeszcze słoneczko pokazać to było by gitezzzz:)zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Cześć Sylwia
Widzę, że zmieniłaś godzinę pomiaru z 9 na 6 rano - bardzo dobre posunięcie
tak zmienilam ale z trudem podnosze sie z lozka wtedy gdy nie musze isc do pracy ale i tak wstaje ze swoim o 6 bo sniadanko mu robie i kanapki do pracy takze stwierdzilam ze bede mierzyc o 6 ranomauysia lubi tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:ja swego czasu często przejeżdżałam przez Poznań jadąc na działkę byłego do Powidza.. fajne tereny. szkoda że nie zatrzymaliśmy się nigdy w Poznaniu na dłużej..
No, my też czasem przejeżdżamy przez fajne miasta na trasie, ale nie mamy czasu, zeby się tam zatrzymać. Na przykład jak jedziemy do Olsztyna, przejeżdżamy przez Toruń (obwodnicą), ale nigdy nie zatrzymaliśmy się tam. Do zeszłego urlopu - postanowiliśmy zatrzymać się w Toruniu na parę dni i pozwiedzać. I co - to miasto jest EKSTRA, na pewno tam wrócimy. I tu specjalnie pozdro dla Gadgetki, która mieszka w ToruniuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2013, 08:52
zosia-ktosia, natusia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Blondi22 wrote:zosia-ktosia wrote:mauysia wrote:Ale fajny pomysł
Mniam ciastooo... Ale ja i tak jestem na słodyczowym odwyku...
ja w ciąży wcinałam frytki, chipsy, bułki słodkie - jak miałam ochotę to ciężarnej się nie odmawia:)
Mauysiu w tłusty czwartek coś tam słodkiego zjesz, co? ten jeden dzień możesz..
to tak jak ja;)
wszystko jadłam;)
ja tez wszystko jadłam zwłaszcza słodkie i teraz mam skutki!!!
no ja teraz powiedziałam ze jak bede kiedys w ciazy to bede pilnowac sie z jnedzeniemmauysia, zosia-ktosia lubią tę wiadomość