plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
gocha04 wrote:a-koczek ale wyczesana stronka, już ją kopiuje i zapisuje, bo na pierwszy rzut oka taka konkretna się wydaje.
ja troche sie w ni a zagłębiłam i tam inne też ciekawe rzeczy są oprócz wyników wszytsko jasno i konkretnieBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No a ja już wiem co taka nerwowa byłam...
a mianowicie cukier mi spadł jestem już uzbrojona w napoleonkę i 3 pączkiwięc od razu humor mi się poprawił
aha i u mnie jest tak biało że aż pusto na ulicach i chodnikach jakby ludzie się zimy wystraszyli i nadal pada co mnie bardzo cieszyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2013, 12:35
Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
a-koczek wrote:gocha04 wrote:a-koczek ale wyczesana stronka, już ją kopiuje i zapisuje, bo na pierwszy rzut oka taka konkretna się wydaje.
ja troche sie w ni a zagłębiłam i tam inne też ciekawe rzeczy są oprócz wyników wszytsko jasno i konkretnie
będę musiała przejrzeć w wolniejszej chwili. Zapowiada się ciekawie.
O i jest Ewela84! Ewela ciebie nie ma na fb, prawda? Dziś nie mogłam ciebie skojarzyć po awatarku, a tu sie okazuje, że nie masz awatarka:)Blondi22 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
ewela84 wrote:Beata wrote:hej dziewczyny wróciłam, ale zeście naskrobały, nadrobię później bo teraz musze leciec bo oliwka sie kąpie, byłyśmy na lodowisku i strasznie zmarzłyśmy i sie zmoczyłyśmy...
wpadłam tylko powiedziec jak wynik
otóż nioe wiem ale wygląda na to że chyba nie było ovu co o tym myślicie wynik mam 11,93 ng/ml nie wiem coś mi się kojarzy że jesli ovi\ulka wystapiła to powinno być ok. 15 ? jak uważacie?
Witam dziewczynki
Mnie gin powiedział ze po owulce powinno być ok. 21.
Ja robiłam w 23 dc i u mnie ewidentnie nie było owulacji, mój wynik 1,9 na to wskazywał. Tak wiec w przyszłym cyklu stymulacja, Choragon na pękniecie i inseminacja
a u mnie w 24dc był na poziomie 9,9 i też gin powiedziała, że za nisko, ale akurat wtedy miałam dłuuugi cykl i raczej nie było to 7 dni po owu.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyhej dziewczynki
melduje sie tylko na chwilke bo zaraz musze sie zbierac na wizyte do gina ale zajrze do was na dluzej jeszcze wieczorkiemdzidzia ostatnio daje mi troche popalic dlatego kilka dni mnie tu nie bylo ale mam nadzieje w koncu sie to troche unormuje...
Librus- wreszcie mozna Cie zobaczyc "megalachoniku" hehe...
a co do oczu- u mnie na jednym -7,5 a na drugim - 6,5... slepica ze mnie jak nie wiem:( do tego zwyrodnienia siatkowki wiec chyba skonczy sie jednak na cesarce- okulista zadecyduje w przyszlym tygodniu...
buziam was wszystkie i spadam:) nadrobie reszte stronek wieczorem- wczoraj nadrabialam was ponad 2 godziny... ;P bo ja tez czytam wszystko od ostatniej wizyty bo lubie byc na biezaco:)
jeszcze raz buzialki dla wszystkich i do poklikania :* :* :*Fedra, gocha04, mauysia, plemniczka, Libra, Blondi22, Amicizia, Beata, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gadgeta wrote:A! Beciu- jak dla mnie owulka byla- wynik progesteronu > 10 na to wskazuje!
no i smacznych paczusiow, chruscikow (faworkow) i w ogole wszystkich slodkosci !!
ja tez sobie dzisiaj nie odmowie a co!
Kurczę, no tak właśnie podejrzewałam, że ten skok temp. to nie bez powodu...Beata lubi tę wiadomość
-
Niezły artykuł przeczytałam na Wyborczej - trochę długi więc pewnie nie będzie się Wam chciało czytać
Ale sprawa jest ciekawa - dotyczy dzieci poczetych ze spermy anonimowego dawcy, a raczej NIEANONIMOWEGO, bo coraz częściej okazuje się, że dzieci te mają prawo dowiedzieć się kto jest ich ojcem. Co "śmieszniejsze", czasem nawet ci ojcowie muszą płacić alimenty!!! To chyba odstraszy większość dawców... Chcą pomóc, a tu takie coś...
Cytat:
"W Szwecji ta sprawa nie jest tak szczegółowo uregulowana. W zeszłym roku, gdy rozpadł się związek dwóch lesbijek wychowujących dziecko pochodzące ze sztucznego zapłodnienia, jego matka pozwała dawcę spermy o alimenty i wygrała."
Totalna abstrakcja!
Cały art.:
http://wyborcza.pl/1,75477,13359691,Kim_jest_ojciec_numer_261__czyli_jak_niemieckie_dziecko.html#BoxSlotII3imgBeata lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Niezły artykuł przeczytałam na Wyborczej - trochę długi więc pewnie nie będzie się Wam chciało czytać
Ale sprawa jest ciekawa - dotyczy dzieci poczetych ze spermy anonimowego dawcy, a raczej NIEANONIMOWEGO, bo coraz częściej okazuje się, że dzieci te mają prawo dowiedzieć się kto jest ich ojcem. Co "śmieszniejsze", czasem nawet ci ojcowie muszą płacić alimenty!!! To chyba odstraszy większość dawców... Chcą pomóc, a tu takie coś...
Cytat:
"W Szwecji ta sprawa nie jest tak szczegółowo uregulowana. W zeszłym roku, gdy rozpadł się związek dwóch lesbijek wychowujących dziecko pochodzące ze sztucznego zapłodnienia, jego matka pozwała dawcę spermy o alimenty i wygrała."
Totalna abstrakcja!
Cały art.:
http://wyborcza.pl/1,75477,13359691,Kim_jest_ojciec_numer_261__czyli_jak_niemieckie_dziecko.html#BoxSlotII3img
e no masakra jak można kogoś pozywać przecież człowiek się nie prosił o to Tylko chciał pomóc a tu takie numery ehhh ten świat zwariował17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
BellaRosa wrote:hej dziewczynki
jakieś nowości? Co tam z muzarcią? fasolka potwierdzona? no i jak tam Woseba, bo pamietam, ze obiecujący wykres miała :>
no muzarcia jest na odwykui prosiła żeby do tematu nie wracać...ma leczenie 6 miesięczne i potem powrót do staranek...a za tydzień wróci na forum jak się lepiej poczuje
a Woseba się ewakuowała jeśli dobrze kojarze
a tak wogóle to Witaj Bella
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2013, 13:28
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi