plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
gocha04 wrote:Rucia to nie można tego badania zrobić bez skierowania? Chcę poprostu jak najbardziej skrócić drogę do badania.
o dzięki Shagga to nawet nie wiedziałam, że trzeba przytrzymać.
hmmm My robilismy bez skierowania po prostu mój M. albo dzwonił albo szedł się po prostu umówić na termin skierowanie nie było potrzebne17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Shagga_80 wrote:Witam ponownie:) Wpadam jak zwykle na chwilę, korzystając,że włączyłam kompa w celu słuchania muzyki podczas robót w kuchni
Fedra,jak Ty przestaniesz tu się wypowiadać, to ja też
Gosia, ja mam też ten termometr i ma pamięć ostatniego pomiaru. Naciskasz przycisk i nie puszczasz go puki nie pojawi się poprzednia tempka
W laboratorium, w którym ja ostatnio robiłam badania było napisane (na czerwono), że nowością jest badanie nasienia, koszt 150 zł.
No nic...Amy Winehouse słychać teraz w kuchni...można pracować
Sagguś nie strasz
będe się wypowiadac jedynie merytorycznie17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
wydaje mi się, że badanie można bez skierowania robić, chyba, że ma się je za free w pakiecie medycznym tylko wtedy ze skierowaniem od lekarza z ich placówki, ale nie sądzę, bo Rucia napisała, że płacili. Poprostu byli akurat u tego lekarza i dał skierowanie, żeby formalności stała się zadość. Tak Ruciu?
Blondi mój taki zwykły to wiem, że zapamiętuje i nic przytyrzymywać nie trzeba przy kolejnym użyciu tylko normalnie odpalić i jest pomiar poprzedni, a tu to jakiś cwancyk i trzeba pokombinowaćAle już wszystko jasne:)
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnygocha04 wrote:wydaje mi się, że badanie można bez skierowania robić, chyba, że ma się je za free w pakiecie medycznym tylko wtedy ze skierowaniem od lekarza z ich placówki, ale nie sądzę, bo Rucia napisała, że płacili. Poprostu byli akurat u tego lekarza i dał skierowanie, żeby formalności stała się zadość. Tak Ruciu?
Blondi mój taki zwykły to wiem, że zapamiętuje i nic przytyrzymywać nie trzeba przy kolejnym użyciu tylko normalnie odpalić i jest pomiar poprzedni, a tu to jakiś cwancyk i trzeba pokombinowaćAle już wszystko jasne:)
Dokładnie tak.gocha04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczynki ja nachwilke zerkam co tutaj piszujecie
mnie i córcie naszło na nalesniki i robimy razem
-
witam was dziewczeta
ponoć dużooo śniegu napadało w polsce
to będę miała niezłą podróż jutro
Dodi lubi tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:olus22 wrote:czesc dziewczynki ja nachwilke zerkam co tutaj piszujecie
mnie i córcie naszło na nalesniki i robimy razem
smacznego;)
dziekujemoja wcina jak świeże bułeczki bo lubi
-
kiti wrote:witam was dziewczeta
no mi mama na skypie tez gadałaa ty gdzie jestes kiti ?
-
oo sandraaa jaki cudny wykres! trzymam kciuki żeby fasolkowy był
-
olus22 wrote:kiti wrote:witam was dziewczeta
we frankfurcie nad menemjutro powrót do rzeczywistości
olus22 lubi tę wiadomość
-
zmykam obiadek robić
i czekam na nowe fasolki
-
kiti wrote:olus22 wrote:kiti wrote:witam was dziewczeta
we frankfurcie nad menemjutro powrót do rzeczywistości
oo widzisz to ja w szwajcarii ale jeszcze chwile musimy sie tu pomęczyckoło 26 lutego jakos tak ale jescze nie wiem dokładnie
wracamy do polski na 2 miesiace
kiti lubi tę wiadomość
-
Witam popołudniem
nie ma to jak spac do 15ach ta choroba, wlasnie sobie rosołek zjadłam i czekam az M wróci
Widzę, że dziś spokojnie na forumpewnie już weekend zaczyncie wszystkie, a moj sie szykuję w łóżeczku i bynajmnije nie na serduszkowaniu, bo M tez chory i oboje na nic sił nie mamy
ide po kolejna porcje lekówWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2013, 15:40
olus22, Dodi lubią tę wiadomość