plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
gocha04 wrote:http://klima-sklep.pl/termometry-elektroniczne/17-termometr-elektroniczny-microlife-mt-16c2.html
ja mam taki, tylko przez allegro kupowany. Nie zapamiętuje mi ostatniego pomiaru. Widziałam taki termometr ostatnio w super-pharm.
Gosiu ja mam identyczny zaopisuje on ostatni pomiar tylko nie pokazuje odrazu po włączeniu, tylko trzeba przytrzymać 3 sek. przycisk on/off i wtedy pokaże
Blondi niekoniecznie ja mam własnie ten i pokazuje on 2 po przecinku i tez zdarza sie kilka razy z rzędu identyczna tempkagocha04, Blondi22 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
ale sie dzisiaj wkurzylam.Przyjechalam z pracy- nie bylo mnie 2 dni i jak weszlam do mieszkania to bylam w szoku- wszystko porozwalane,nic nie umyte w zlewie, lozko nie poscielane,pelno piachu z butow na dywanach- masakra jakas wpadlam w szal i zwyzywalam swojego-mam dosc tego ze zawsze to ja musze wszystko w mieszkaniu robic a on nie umie nawet 2 dni utrzymac porzadku.Wkurzyl sie i poszedl do kolegi. Nie daje rady juz...
-
sylwia1985 wrote:ale sie dzisiaj wkurzylam.Przyjechalam z pracy- nie bylo mnie 2 dni i jak weszlam do mieszkania to bylam w szoku- wszystko porozwalane,nic nie umyte w zlewie, lozko nie poscielane,pelno piachu z butow na dywanach- masakra jakas wpadlam w szal i zwyzywalam swojego-mam dosc tego ze zawsze to ja musze wszystko w mieszkaniu robic a on nie umie nawet 2 dni utrzymac porzadku.Wkurzyl sie i poszedl do kolegi. Nie daje rady juz...
sylwia nie martw sie prawie kazdy maz tak postepuje powinnas sie do tego przyzwyczaić chociaz nie powiem bo mój maz lubi mnie czasem zaskoczycDodi lubi tę wiadomość
-
olus22 wrote:sylwia1985 wrote:ale sie dzisiaj wkurzylam.Przyjechalam z pracy- nie bylo mnie 2 dni i jak weszlam do mieszkania to bylam w szoku- wszystko porozwalane,nic nie umyte w zlewie, lozko nie poscielane,pelno piachu z butow na dywanach- masakra jakas wpadlam w szal i zwyzywalam swojego-mam dosc tego ze zawsze to ja musze wszystko w mieszkaniu robic a on nie umie nawet 2 dni utrzymac porzadku.Wkurzyl sie i poszedl do kolegi. Nie daje rady juz...
sylwia nie martw sie prawie kazdy maz tak postepuje powinnas sie do tego przyzwyczaić chociaz nie powiem bo mój maz lubi mnie czasem zaskoczyc
Ja na swojego nie narzekam wyszkoliłam go heh:)
Odkurzy gary umyje,podłogi umyje nawet prawie zrobi i wywiesi:)
Ale na początku walczyłam o to ale dałam rade:)
Wredota ze mnie heh:P -
Beata wrote:nie każdemu spada, choć ja miewam nieraz spadek i potem wzrost, wiec to jakies 3 dni przed
oki dzieki -
LuSiA:) wrote:olus22 wrote:sylwia1985 wrote:ale sie dzisiaj wkurzylam.Przyjechalam z pracy- nie bylo mnie 2 dni i jak weszlam do mieszkania to bylam w szoku- wszystko porozwalane,nic nie umyte w zlewie, lozko nie poscielane,pelno piachu z butow na dywanach- masakra jakas wpadlam w szal i zwyzywalam swojego-mam dosc tego ze zawsze to ja musze wszystko w mieszkaniu robic a on nie umie nawet 2 dni utrzymac porzadku.Wkurzyl sie i poszedl do kolegi. Nie daje rady juz...
sylwia nie martw sie prawie kazdy maz tak postepuje powinnas sie do tego przyzwyczaić chociaz nie powiem bo mój maz lubi mnie czasem zaskoczyc
Ja na swojego nie narzekam wyszkoliłam go heh:)
Odkurzy gary umyje,podłogi umyje nawet prawie zrobi i wywiesi:)
Ale na początku walczyłam o to ale dałam rade:)
Wredota ze mnie heh:P
oj nie kazdego mozesz wyszkolić ja mam męża stanowczego i upartego jak ja a takich facetów ciezko udobrac po swojemu mój ma swoje zdanie i takiego faceta szukałam i dlatego do niego mnie ciagłomiałam takiego co nim rzadzilam ale to nie dla mnie
szybko mi sie znudziło
ze mnie to dopiero wredota
Kocham M takiego własnie za to tez ze taki jest
Beata lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:oluś zresztą zerknij na mój wykres u mnie przewaznie wygląda podobnie przed ovu
juz zerkam
-
Oluś coś w tym jest co piszesz!
mój potrafi zrobić wszystko jak ma dobry humor od gotowania po sprzatanie
ale jak nie ma ochoty to już nic...olus22 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Oluś coś w tym jest co piszesz!
mój potrafi zrobić wszystko jak ma dobry humor od gotowania po sprzatanie
ale jak nie ma ochoty to już nic...
mnie ciagnie do takich skurwysynków nie dobrych hihi
Betako czyżbys była przed ovu? to tak pozno bys miała? -
sylwia1985 wrote:ale wkurza mnie to ze zawsze mowi ,,nie mam czasu,, bo pracuje codziennie a nie tak jak ty 4 dni w tygodniu
a długo jestescie małżeństwem? próbowałaś innej taktyki?Oliwka 2006
-
sylwia1985 wrote:ale wkurza mnie to ze zawsze mowi ,,nie mam czasu,, bo pracuje codziennie a nie tak jak ty 4 dni w tygodniu
to chociaz mówi ze nie ma czasu chyba juz to wolałabym usłyszecniz za chwile to zrobie" ale czekam poł, pytam zrobisz? "za chwile" mija godzina i nic to sie wkurwiam i sama to robie w koncu chyba ze jestem na maksa wkurzona to za huja tego nie zrobie i wtedy juz on idzie hihih