X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • olus22 Ekspertka

Wysłany: 8 lutego 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mnie ta głowa cos czesto boli chyba za długo spie hihi :D

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olus22 widze spadek temp chyba ovulka sie zbliza ;)
    owocnych staranek;)

mielgo wieczorku ide pomeczyc meża;)

olus22 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    http://klima-sklep.pl/termometry-elektroniczne/17-termometr-elektroniczny-microlife-mt-16c2.html

ja mam taki, tylko przez allegro kupowany. Nie zapamiętuje mi ostatniego pomiaru. Widziałam taki termometr ostatnio w super-pharm.

Gosiu ja mam identyczny zaopisuje on ostatni pomiar tylko nie pokazuje odrazu po włączeniu, tylko trzeba przytrzymać 3 sek. przycisk on/off i wtedy pokaże

Blondi niekoniecznie ja mam własnie ten i pokazuje on 2 po przecinku i tez zdarza sie kilka razy z rzędu identyczna tempka :)

gocha04, Blondi22 lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale sie dzisiaj wkurzylam.Przyjechalam z pracy- nie bylo mnie 2 dni i jak weszlam do mieszkania to bylam w szoku- wszystko porozwalane,nic nie umyte w zlewie, lozko nie poscielane,pelno piachu z butow na dywanach- masakra jakas wpadlam w szal i zwyzywalam swojego-mam dosc tego ze zawsze to ja musze wszystko w mieszkaniu robic a on nie umie nawet 2 dni utrzymac porzadku.Wkurzyl sie i poszedl do kolegi. Nie daje rady juz...

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • olus22 Ekspertka

Wysłany: 8 lutego 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    ale sie dzisiaj wkurzylam.Przyjechalam z pracy- nie bylo mnie 2 dni i jak weszlam do mieszkania to bylam w szoku- wszystko porozwalane,nic nie umyte w zlewie, lozko nie poscielane,pelno piachu z butow na dywanach- masakra jakas wpadlam w szal i zwyzywalam swojego-mam dosc tego ze zawsze to ja musze wszystko w mieszkaniu robic a on nie umie nawet 2 dni utrzymac porzadku.Wkurzyl sie i poszedl do kolegi. Nie daje rady juz...

sylwia nie martw sie prawie kazdy maz tak postepuje powinnas sie do tego przyzwyczaić chociaz nie powiem bo mój maz lubi mnie czasem zaskoczyc :D

Dodi lubi tę wiadomość

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • Beata Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś kochana wróciłaś?!!
    czekamy...

Libra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • olus22 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak spada tempka to na owulke?? ile mniej wiecej przed? czy zaraz przed ovu dzien czy jak ?

f2w33e3kqvl8jpdo.png
  • LuSiA:) Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olus22 wrote:
    sylwia1985 wrote:

sylwia nie martw sie prawie kazdy maz tak postepuje powinnas sie do tego przyzwyczaić chociaz nie powiem bo mój maz lubi mnie czasem zaskoczyc :D

Ja na swojego nie narzekam wyszkoliłam go heh:)
    Odkurzy gary umyje,podłogi umyje nawet prawie zrobi i wywiesi:)
    Ale na początku walczyłam o to ale dałam rade:)
    Wredota ze mnie heh:P

• Beata Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie każdemu spada, choć ja miewam nieraz spadek i potem wzrost, wiec to jakies 3 dni przed

olus22, Dodi lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • olus22 Ekspertka

Wysłany: 8 lutego 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    nie każdemu spada, choć ja miewam nieraz spadek i potem wzrost, wiec to jakies 3 dni przed

oki dzieki :)

f2w33e3kqvl8jpdo.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia a Ty już odwiesiłas staranka?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oluś zresztą zerknij na mój wykres u mnie przewaznie wygląda podobnie przed ovu

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • olus22 Ekspertka

Wysłany: 8 lutego 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LuSiA:) wrote:
    olus22 wrote:
    sylwia1985 wrote:

Ja na swojego nie narzekam wyszkoliłam go heh:)
    Odkurzy gary umyje,podłogi umyje nawet prawie zrobi i wywiesi:)
    Ale na początku walczyłam o to ale dałam rade:)
    Wredota ze mnie heh:P

oj nie kazdego mozesz wyszkolić ja mam męża stanowczego i upartego jak ja a takich facetów ciezko udobrac po swojemu mój ma swoje zdanie i takiego faceta szukałam i dlatego do niego mnie ciagło :) miałam takiego co nim rzadzilam ale to nie dla mnie :P szybko mi sie znudziło :P ze mnie to dopiero wredota ;) Kocham M takiego własnie za to tez ze taki jest :)

Beata lubi tę wiadomość

f2w33e3kqvl8jpdo.png
  • olus22 Ekspertka

Wysłany: 8 lutego 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    oluś zresztą zerknij na mój wykres u mnie przewaznie wygląda podobnie przed ovu

juz zerkam :)

f2w33e3kqvl8jpdo.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluś coś w tym jest co piszesz!
    mój potrafi zrobić wszystko jak ma dobry humor od gotowania po sprzatanie
    ale jak nie ma ochoty to już nic...

olus22 lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale wkurza mnie to ze zawsze mowi ,,nie mam czasu,, bo pracuje codziennie a nie tak jak ty 4 dni w tygodniu

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • olus22 Ekspertka

Wysłany: 8 lutego 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Oluś coś w tym jest co piszesz!
    mój potrafi zrobić wszystko jak ma dobry humor od gotowania po sprzatanie
    ale jak nie ma ochoty to już nic...

mnie ciagnie do takich skurwysynków nie dobrych hihi ;D
    Betako czyżbys była przed ovu? to tak pozno bys miała?

f2w33e3kqvl8jpdo.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    ale wkurza mnie to ze zawsze mowi ,,nie mam czasu,, bo pracuje codziennie a nie tak jak ty 4 dni w tygodniu

a długo jestescie małżeństwem? próbowałaś innej taktyki?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • olus22 Ekspertka

Wysłany: 8 lutego 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:

to chociaz mówi ze nie ma czasu chyba juz to wolałabym usłyszec :D niz za chwile to zrobie" ale czekam poł, pytam zrobisz? "za chwile" mija godzina i nic to sie wkurwiam i sama to robie w koncu chyba ze jestem na maksa wkurzona to za huja tego nie zrobie i wtedy juz on idzie hihih :D

f2w33e3kqvl8jpdo.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluś no coś Ty?? nie widzisz tam zaznaczonej ovu? dzis mam 8dpo za 4 dni@
    ale lepiej żeby nie :P

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 1466 1467 1468 1469 1470 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ